Tema; naboer

Naboer, de kjære folkene som bor rett over veien og som alltid er som en hjelpende venn. En du kan låne bort husnøklene hvis noen skal inn i huset mens du er borte og en som kan vanne blomstene dine mens du er på ferie. Joda, naboer kan være gode å ha, med mindre du bor i mitt nabolag. Her hvor jeg bor er alt helt motsatt fra slik det "burde" være. Egentlig tror jeg alle hater hverandre. Eller, vi hater alle. 

Tenk deg at du er sliten og på vei hjem fra jobb/skole og ikke orker å lage mat selv. Du har vært innom Sesam på veien hjem og kommer gående med posen. Det er da du ser nabokjerringa stå på terrassen med røyken i munnen og en ekstra jakke rundt seg. Du passerer henne så fort som mulig i håp om å komme unna, men også denne gangen møter du blikket hennes. "Jasså, du kjører den stilen ja. Dagens ungdom, altså" kan du lese av øynene hennes. Du blir med ett stemplet som den late, usunne tenåringen som ikke orker å gjøre noe selv. Ikke vet hun at du har hatt en slitsom dag på skolen og er egentlig helt ferdig. Neida, såklart ikke siden det er fem hundre år siden hun selv var i arbeid eller skole. 

Er du ekstra uheldig, kommer du hjem dagen det er dugnad. Dagen hvor alle skal bli bedre kjent over en bøtte med vann og en kost, dagen du ikke kan gå glipp av. Nok en gang kommer du hjem sliten og trøtt, vimsende bortover til huset ditt. På veien passerer du naboene som rydder og ordner enda mer når du kommer bare for å vise hvilken latsabb du er. Du hører småpratingen av damene litt bort fra deg og møter blikkene konstant. Sannsynligheten for at de snakker om deg er jo såklart minimal. Sånt gjør man jo ikke. Det er jo ikke din feil at dine naboer er både arbeidsløse, går på trygd og er pensjonister? Det er ikke din feil at deres eneste mulighet til å skaffe seg venner er ved å  ha en dugnad? Det beviser bare at dugnader og annen dritt kun er for de uten et sosialt liv og venner. Da lar du heller plantene dø og huset være forbudt å komme inn i. bloglovin 08.05.2012 @ 20:16
3 kommentarer | Kommenter her!
Stikkord:
P3 Skolesessions

Hei! 

Tenkte å fortelle at det har seg slik, at skolen min aka Charlottenlund er nominert i P3 skolesessions, som vil si at visst vi vinner får vi besøk av Lidolido og Gabrielle på skolen,


Dette er da skolen vår, den består av 1300 elever og 400 lærere. 

og dette er "begrunnelsen vår":

 "Charlottenlund videregående skole består av to skoler som ble slått sammen. Det var to helt forskjellige kulturer og møtet med hverandre var ikke stort vi gledet oss til. Skolen vår er det som skal bli definisjonen på samhold. Skolesessions vil glede alle elevene på skolen, samt lærerne for å se hvor godt samhold vi har fått."

Julie Midtsian

hentet herifra


så jeg tenkte å spørre dere om dere vææær så snill kunne stemme på CHARLOTTENLUND VGS 

 

- HER -

 

takk på forhånd! bloglovin 29.03.2012 @ 11:12
Én kommentar bloglovinbloglovinbloglovin
en sånn dag vettu..

HEIHEIII! Lenge siden det har vært noen som har tenkt på denne blogginga merker jeg! HAHHHH! (nei "hahh" er ikke en "hahaha" med skrivefeil..) 

Daniel Powter: Bad Day (Album Version)

Tenkte jeg skulle blogge litt jeg da, siden jeg nettopp ryddet rommet mens jeg snakket med meg selv og hele tiden tenkte, DER HØRTES JEG UT SOM EN BLOGGER! HAHAHH! så jeg tenkte, ja why not, så grep jeg hardt tak i macen og logget meg inn på blogg.no som om det gjaldt livet, åsså! (dudududuuuu) glemte jeg alt det geniale jeg hadde tenkt å blogge om.. FUCK I HELVETTE!!! gullfiskfaen! Så da blir det sånn rævvablogging likevel akkurat som det jeg driver med nå.. HIHIII DET ER KOZ! så da kan jeg likegjerne fortelle dere om en av de mest stressa tingene på medialinja.


alltid gøy med photobooth

Greia med påhør:

Vell, kan vel like gjerne starte med å fortelle dere litt om dagen min da, siden jeg ikke har noe bedre å gjøre likevel. FOR I DAG VETDU SÅ VAR DET EN SÅNN FUCKED UP DAG! en sånn dag der du klikker over alt, og der du har påhør i media og du skal prøve å snakke deg frem til en bedre karakter å du bare er et fullstendig nervevrak når du skal inn. JEG KØDDER IKKE jeg lå på golvet i forsterstilling da jeg ble henta inn! sååå nervøs var jeg. ÅSSÅ når man kommer inn da så blir du grilla og slakta og raspa av lærerne helt til du føler deg som en overstekt kyllingfilet!
 og så til slutt får du eeeeendelig gå ut, og du føler deg helt jævlig som om noen nettopp har fjerna alle de gode sidene av din personlighet slik at det bare er di ekle som er igjen. Og det du har allermes lyst til i hele verden er å grine deg ihjel eller ta deg en tur til helvette helt frivillig bare man kommer bort fra denne plassen. også har du en haug med følelser som bobler inni deg. 


 OGSÅÅÅ får du endelig komme inn for å få høre karakterene dine, men egentlig er det ikke så "endelig" likevell, for egentlig har du ikke lyst til å gå inn i det heletatt ettersom du enda sitter i fosterstilling på stolen din med hendene i trynet som følger av at du nettopp har vært nervøs og du i tillegg har alle følelser rasenderundt i et kappløp og du vet ikke hvilken som vil bryte ut først, men du vet at når den først bryter ut vil du bli definisjonen på et helvette på jorden. 
 Så til slutt må du dyttes motvillig inn i avhørsrommet og du blir presset ned på en plaststol mens to lærere følger med din minste bevegelse. SÅ! sitter de der og forteller deg hvor mye dritt oppgaven din består av før de så til slutt gir deg karakterene dine som ikke er 222 likevell men faktisk 4+55 og du du bynner å grine av lettelse samtidig som sinnefølelsen har vunnet løpet. 

LANG PROSESS.. lang prosess.

 

OG NÅ HAR BLOGG FUCKA SEG SÅ JEG FÅR IKKE TIL Å LEGGE UT BILDER ELLER NOEN TING.. FITTESATAN!  meen btw.. stem på charlottenlund - HER -

 BTWBTW, har fri imorgen og skal se HUNGER GAMES! wopwop!bloglovin 28.03.2012 @ 22:18
Én kommentar bloglovinbloglovinbloglovin
STOP KONY 2012

Hei! 

Se denne filmen, seriøst! Dere må!

 

Keep up, STOP KONEY! Don't just learn human history, shape it! Let's make him famous!

  bloglovin 07.03.2012 @ 17:36
2 kommentarer | Kommenter her!
RETARDBLOGGING!!!!

HEIHEIIIIII! 
Jeg er tilbake med mere RETARDBLOGGING!!! wey.

Rasmus Seebach: I Mine Øjne

veeeel, jeg kan gledeling meddele at jeg nettopp har sett ferdig hele sesong 1 av gossipgirl! FYFAENSICKAWESOME!

Jeg kan også fortelle dere at jeg faktisk endelig kommet delvis i gang med det prosjektet aka PTF som skal være ferdig til i overimorgen! YAAAY. Men altså, det er snakk om 3 brae bilder :) HEHHHHHHEHHHEHHH, og jeg har ikke tatt imot noooe veiledning fordi da kommer jeg til å bynne å grine fordi det bare blir dårlig tilbakemelding. LIVET MIIIIITT <3<3<3 

SMAKEPRØVEEEE!


LITE BILDE MUHAHAHAHHAH MED VILJE HAHAHAHHAHAHH!!!!
 

SE DENNE! IT WILL MAKE YOUR DAY!!! 

Btw, nå har vi lunsj, det er derfor jeg sitter, ikke fordi jeg ikke har noe å gjøre i timen. SÅ DERE VET DET!!! 

btw x2: jeg har bursdag om 20 dager :)bloglovin 19.01.2012 @ 12:06
Én kommentar bloglovinbloglovinbloglovin
Curls

hva synes du om krøller?

klem sonja og ainabloglovin 18.01.2012 @ 21:11
3 kommentarer | Kommenter her!
2011

Nå er det jammen 2012, tiden flyr! Tenkte å vise dere noen bilder fra 2011, noen av minnene mine. Men selvfølgelig kan jeg ikke legge ut bilder fra alle minnene i 2011, da blir jeg sittenede og blogge helt til neste år(og det er lenge til). Og kameraet har ikke vært med meg OVER alt. 

Januar: Da pappa og jeg var på vei hjem fra hytta, møtte disse svanene oss. Kjempe mange, kjempe artig!Februar: Mamma, jeg og bestefar var på kjempefin skitur! Pappa, jeg og familien var på Røros i vinterferien, familiekos :) Også fikk jeg skjønnheten min, Stellus <3 Bambi døde også tidlig i februar da, IKKJE BRA! :(

Mars: Hele skolen eller trinnet(husker ikke) var på ake/ski/kosetur! :) 

April: Ida og jeg var i Brumunddal! Kjempetur <3

Mai: Vi hadde koselige friminutt sammen :) Alle, bortsett fra Karine, var på tivoli! Vi syklet nedover, sprekinger! Utrolig morsomt! Noen av oss var også på bursdagsfeiring på hytta til Einar, og vi fikk kjempegode muffins!

Juni: Mange minner fra denne måneden! Sikkert den fineste måneden i år. Lagde taco hos Sonja, utrolig hyggelig! Vi var på skoleball, alltid fulltreffer så lenge girlza er der sammen! Elsker ballene med dere, himmelen <3 De fleste av oss var på restaurant, haha! Også var det klart for siste skoledag! Fint, trist, smil, tårer... mange følelser! Deilig å være ferdig med ungdomskolen, men kjipt å skilles fra dere seks herligheter <3 Men skoleslutt betyr; SOMMERFERIE! Første uka dro jeg og pappa nedover til Brumunddal! Hadde herlige dager der, og var en dag på Hunderfossen. Der møtte jeg, pappa og søskenbarna mine Sonja og familien hennes. Sol og varmt, herlig dag! Deretter begynte ferien min med mamma, og vi var blant annet på hytta til Aina <3

Juli: Mamma og jeg dro til Oslo, og levde livet der! Utrolig koselig tur! Møtte også noen venner av oss der nede, og var på Tusenfryd sammen med de en dag. Senere i Juli tok jeg med meg Sonja og Aina til hytta. Verdens herligste langhelg! Hadde det veldig gøy!

August: Var på hytta med pappa og familien. Vi tok også båten og kjørte rundt om på havet. Hehe, kanskje ikke havet da... Men dro til Molde, Ålesund og Geiranger. Utrolig fin båttur, fikk mange nydelige bilder! 

Etter en strålende sommerferie, var det klart for å begynne på videregående! Skummenlt, men helt sykt spennende!

September: Jeg ble 16 år, tjoho! Herlig bursdagsfest med verdens beste girlza <3 Loveu

Oktober: Feiret bursdag med de "nye" vennene mine. Hyggelig å bli litt bedre kjent. Var på bursdag til Aina, kosekos! Kjempe fint å bli kjent med M og M! ;) Lå også over til Aina, og overassket henne med litt godt på bursdagsmorgenen! 

November: Var på photoshoot med Aina, mange fine bilder!

Desember: Virker som om det var desember i går, men det var jo faktisk så lenge siden som i fjor. Jeg, Sonja, Aina og Frida hadde danseforestillig, SUPERARTIIIIIG! Jeg og Aina delte ut MASSE tvist på Byhaven, haha! I romjula hadde jeg og lillesøster en photoshoot, også mange fine bilder her! Hadde masse julekos både hos mamma og pappa! Herlig kosemåned! 

Håper alle dere har hatt et fint 2011, der har jeg! Håper 2012 blir et supert år(og at verden ikke går under xD).

KLEMZ FRA MAIKEN bloglovin 02.01.2012 @ 15:38
5 kommentarer | Kommenter her!
GODT NYTTÅR PEOPLE!!!
U2: New Year's Day


Heiheiii, stakk innom bare så jeg kunne ønske dere alle et godt nyttår! Og fordi jeg skulle ha noe å gjøre mens jeg sitter her å venter på maten. HERRE! JEG ER SULTEN ASS!!! fatfoodbitch baby.. MATVRAK MED ANDRE ORD! og jeg skal ikke kutte ned på det etter nyåret, for det vil være som å kutte ned masse glede. VEEEEL jeg har noen nyttårs forsetter da, kan jo ta dem med det samme tenkte jeg..

- jeg skal være mere sosial

- jeg skal være mere positiv å slutte å klage så helvettes mye..

- jeg skal være flinkere til å holde rommet ryddig. 

tror det var alt. Og som dere ser har jeg ingen forsetter som sier "ingen usunn mat" eller "trene masse" fordi det er bare noe jeg gir så sykt faen i HEHEEE LIVING MY LIFE LIKE A HAPPY CAREFACE KID!!! 
SIDEN JEG ERR SÅ PENN! hadde en liten photoshout med min kjære venn photobooth nettopp sjønner du! 

VEL GO NYÅR DA FOLKÆNS!!! LÅVV JU ÅLL!bloglovin 31.12.2011 @ 18:21
2 kommentarer | Kommenter her!
JUUUUL

Hei jenter! Håper dere hadde en fin julaften i går! Det hadde jeg! Ønsker dere en riktig god jul! Husk at julen ikke er ferdig, nå som julaften er ferdig!  Hihi!

Puss och kram flickor <3 Håper dere likte gavene! Takk for de jeg fikk! <3 FORNØYD

Juleklem fra Maikenbloglovin 25.12.2011 @ 11:29
3 kommentarer | Kommenter her!
litj julkveljn

HEIHEI ALE SAMEEEEN!!!

Coldplay: Christmas Lights

HØR DEN!!!

i dag er det lille juleaften, for alle som ikke visste det. OG VET DERE HVA?! Lille juleaften er dagen før juleaften og det er i dag alle spiser risengrynsgrøt, setter opp juletre + pynter det, leverer de siste julegavene, baker den siste julebaksten og legger seg tidlig for at morgendagen skal komme. OG DET ER I DAG DET SKAL DALE FIN LETT SNØ NED FRA HIMMELEN OG MAN SKAL SYNGE SNOWFLAKES FALL! SNOWFLAKES CROLL (elns) SNOWFLAKES COMES MY WAY!!! Men vet du hva? DET SNØR IKKE. WAT DA FAKK LIKSOM!!! rage. 
Uansett da, så har vi tatt inn vårt lille misfoster av et juletre som er så søtt at jeg har gitt det navnet Trygve. Lucky bastard. Men vet dere hva han vil ikke stå, så vårt vakre lille juletre vil bli liggende på bakken resten av jula. DET BLIR PEENT! haha, 


see what I mean?

Vell, MEN NOE GODT HAR DET KOMMET UT AV DAGEN DA! Jeg har nemlig kjøpt meg... LINSE!!! OMG! Siiiick as. Vel det er da en 55 - 250mm zoom linse. JEG FIKK DEN FAKTISK TIL 800 kr (kjøp av familie) ooog den er litt brukt til og med da, men veldi lite, og jeg er syyykt nøgd, for ellers koster den hele 2000 kroner!!! ;ooo 
Daaaaamn...<3 

veldig fine kvaliteten med photobooth alts..

 

jajaaaa, nå skal jeg ikke prate mereeee, snaaaks. 

--------------------FRIDA----------------------


 bloglovin 23.12.2011 @ 14:29
3 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits