TusentakkJeg husker alle gangene vi har vært i Vestibylen, pratet og hatt det artig.Jeg husker nysirkusen i niende, da vi klatret i gardiner, sjonglerte og syklet på enhjulssykkel.

Jeg husker klasseturen i høst hvor vi var på et utrloig vakkert sted.

Da var alt så herlig, vi hadde fortsatt mange måneder på oss før ungsomsskolen var over. Men nå er det bare snakk om timer før det er over. Dette kommer til å bli en utrolig trist dag. Tårer blir et nøkkelord denne kvelden. Jeg har hatt det så herlig på ungdomskolen, og jeg har virkelig ikke lyst til å slutte. Men slik er det på, jeg ser tilbake på de fine minnene og stundene jeg har hatt i løpet av disse tre årene med takknemlighet. Jeg har fått de beste vennene i verden og hatt en fantastisk klasse og gode lærere. Hva mer kan man be om? Men vi skal holde kontakten selv om vi ikke går på samme skole lenger! Takk for tre herlige år med dere!

-Sonjabloglovin 22.jun.2011 @ 16:05
10 kommentarer | Kommenter her!
Varmeste jeg har opplevd i Norge

I går var klassen på kino og så Hangover Part 2. Den var morsom, men veldig amerikansk. Noen flere som har sett den? Etter kinoen dro vi til svømmehallen, og begge deler var gratis! En super skoledag for å si det sånn. Måtte dra litt tidlig fra svømmehallen, siden Frida og jeg skulle på Ten Sing konsert. På konseten sang vi, danset vi og hadde teater. Etter en slitsom og varm time i koret var det tid for grilling med de i koret. Gleder meg virkelig til å dra til Tyskland med denne gjengen! Her er bilder fra gårsdagen.

Grilling! btw, ikke jeg som har tatt alle bildene.

gress

<3

Litt av sommerkjolen jeg har på nå. Det er sinnsykt varmt her, på det varmeste var det +32.5 i dag!! Det er det varmeste jeg noen gang har opplevd i Norge. Håper virkelig at det blir flere slike dager i sommer, elsker det!

Er det varmt der du er?

-Sonjabloglovin 09.jun.2011 @ 19:18
10 kommentarer | Kommenter her!
Langhelga er i gang!

I dag er det jo helligdag for hele Norge, noe som betyr fridag og turdag for noen, men tv-titting og godterispising for andre. Den siste var jo selvfølgelig egnet til meg selv, men jeg lever fortsatt i håp om at det finnes noen lik meg selv der ute. Ikveld skal jeg til mormor, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre der. Egentlig er det ikke sunt å være hos bestemødre, leste jeg en gang i en avis. De mente at alle kakene som ble servert under besøk var med å fete opp barna! Altså, jeg elsker kaker, så jeg har asbsolutt ingenting imot å være hos mormor. 

Ellers har jeg kjedet meg en del idag, noe bildet under resulterte i. Jeg har også lest ei bok! Eller, ikke hele boka såklart, men deler av den. Veldig ironisk i grunn,i og med at jeg aldri leser bøker frivillig. Jeg får absolutt ingenting ut av å lese bøker, så for meg er det kun bortkastet tid! Så de eneste bøkene jeg rører vanligvis er jo såklart skolebøkene, men kun hvis jeg er nødt. 

Ellers jobber jeg med nytt design til bloggen! Dette gratisdesignet fra Caroline Maria er kun midlertidig, men alle som kjenner til HTML-koder vet det er mye arbeid. 

Ha en flott helg!

<3Kristin

bloglovin 02.jun.2011 @ 16:25
21 kommentarer | Kommenter her!
SOL OG 20 GRADER!

..eller ikke. I dag har det regnet hele f***ings dagen lang. Og kaldt er det også. KJIPERN! Det er juni i morgen for søren! 

Men nå skal jeg ikke klage da, siden godværet viser seg litt her og der, av og til! Som i går kveld for eksempel, da jeg skulle SOVE! Da skinte sola gjennom vinduet mitt slik at jeg ikke fikk sove. Takk for den liksom!  HAHHAHAHA! Neida, skal ikke vise meg fra den negative siden allerede. Men.. se da:rart jeg ikke fikk sove eller?

Dagen i dag har vært kjedelig og helt lik alle andre dager her i gåden. På skolen så vi film, brannalarmen ble utløst av noen taperunger (vet ikke hvem), og vi fikk gå en halv time før vi egentlig har fri. Da jeg kom hjem skifta jeg til slakke klær og laget meg te og spiste en burger. Så ryddet jeg rommet, gikk tur med bikkja, og, jah.. Resten kan du tenke deg frem til selv!

Akkurat nå da, så sitter jeg og laster ned musikk. Og bare chiller! Jeg er så lat, at jeg ikke orker noe annet! 

Men da snakkes vi neste tirsdag da! (jeg blogger for det meste på tirsdager).

-Frida

Hva har du gjort i dag?bloglovin 31.mai.2011 @ 17:58
32 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits