Foto; testbilder!

Heiheii! 
Som tidligere nevnt så har jeg kjøpt en zoom linse så i dag har jeg tatt en del bilder + at jeg har tatt masse testbilder med den andre nye linsa mi, som jeg fikk i gave av min mor og far, så jeg tenkte å legge ut noen blider bare så dere får en slags forståelse for hva linsene går ut på. (egentlig gjør jeg dette bare fordi det ikke er noe annet jeg gidder å gjøre her jeg sitter i senga med coldplay og godis)

Vel her kommer testbilder med zoom linsa (canon 55-250mm 1:4-5.6 IS) 

Hadde besøk av denne i hagen i dag morrest, tok bildet fra rommet mitt i andre etasjeMunkholmen, tatt fra havna ved pirbadet


Toppen av Rockheim

Veldig dårlig kvalitet på bildene ettersom det var ganske vanskelig og holde kameraet i ro..

Såå testbildene med 50mm'en (canon 50mm 1:1.8   II):Ganske kjedelige bilder, men sånn er det første dagen med ny linse :)) haha

 

GOD JUL DA DERE!!! 

frida bloglovin 25.des.2011 @ 20:16
8 kommentarer | Kommenter her!
syykt!

Heii! 

Nå sitter jeg og blogger fra sofaen med en stoor kopp varm te med honning ved siden av meg og dyna over meg. Som jeg fortalte i går ble jeg gikk jeg tur i pissregn/haggl i går og tørket aldri. I tillegg fortalte jeg at jeg ble enda sykere av dette, og dette førte da til min tilstand. Jeg drooo faktisk på skolen i dag da, men så bestemte verden seg for å knivstikke jernen min som om den satt å rev ut bomullet i hodet på en vodoo-dukke, slik at ingenting fungerte lengre, og jeg ble liggende på gulvet og vri meg som en annen forkrøplet kylling. På vei hjem forsvant hodepinen min da, men jeg bare "fuck this shit, I'm going home" og så fant jeg ut at jeg hadde feber, men gadd ikke bry meg, selv om mamma sa "ta en paraset" men jeg bare: "fuck no! haaaater piller" eller, egentlig ikke, men jeg er ikke serlig fan av paraset.


Vårt urgamle febermål 

Siden dette har jeg bare sittet her, helt urørelig i sofaen, sett film " Cider House" tror jeg den het. SYYKT koselig film, begynnte å grine!!! Anbefales på det sterkeste! OOg så har jeg sittet og redigert bilder i photoshop da, ikke at jeg har gjort noe særlig spennende med noen av bildene mine da men.. Også har jeg laget "børster" haha, funnyyy.. LOVEMYLIFE! 
Men nå er filmen ferdig da, btw. Og derfor sitter jeg og hører på høstmusikken min på spotify, mens jeg nynner ivrig, og så PLUTSELIG helt ut av det blå så hører jeg en kråke som bråker, HØYT! og jeg sitter faktisk inne! Og så merker jeg at det vibrerer i halsen og at det holderpå å ankomme et nytt kols annfall og jeg registrerer til min skuffelse at det er jeg som er kråka. BUHUUU! jeg er syk i stemmeen! Og etter dette har jeg holdt meg stille.  

Uansett så tenkte jeg kansje at jeg skulle legge ut noen av de bildene jeg har redigert da, også får dere se om dere liker det eller ikke! vet ikke hvorfor det øverste bildet ble så lite, men.. WHAAT EVVAAAAH!!!

Hva synes du om bildene?

--Frida♥--bloglovin 21.okt.2011 @ 16:17
7 kommentarer | Kommenter her!
bilder + mer

 Smoke weed every day - snoop dog + dr.dre (remix)

"I know you don't smoke weed, I know this, but today, I' gonna get you high. Cause it's friiiiday, you aint got a job, and you aint got a shit to do!" - smokey

Jahei, det er meg igjen. Frida, med andre ord. Jeg stikker innom igjen, ikke fordi jeg egentlig har noe å si, mest fordi jeg ikke har noe annet og gjøre. Eller.. Jeg har en masse shit som må gjøres, meeen, IT'S Friiiiday, time to get hiiigh! Neida, tuller. Jeg så filmen friday i dag forstår du, og for det meste handler det om en dud som røyker weed. SYKT MORSOM FILM promise, også er den oldgammel, noe som gjør den ekstra morsom. Hahaha, men nå virker det som jeg er skikkelig drug fan, men det er bare fordi sangen er kul (hører på den hver dag i klassen) og filmen er moro. VELL! Jeg ville bare fortelle dere at jeg faktisk skal sitte med lekser i helgen! WOOOW!!! har 3/4 prøver/fremføringer neste uke! SO HARDCORE!!! OG VI SKAL STARTE MED FILM ETTER HØSTFERIEN OG DET BLIR JEVLIG KULT SIDEN VI IKKE SKAL LAGE REPORTASJEFILM!! 


Uredigert (ps, fikk det ikke større siden bildeinnsetteren min er fucked)
redigert.

ok det var veldig random, men what ever.

OOOgså har jeg tenkt på om jeg skal lage meg en egen blogg, sånn at jeg slipper å spamme denne siden hele tide, meeeeen jeg vet ikke.

 

Synes om bildene? redigert vs uredigert?

Synes du jeg brude lage meg en egen blogg? 

 

FRIDAbloglovin 07.okt.2011 @ 19:12
2 kommentarer | Kommenter her!
Photoshop brushes

Hei alle solsikker! 

Håper dere har det veldig bra, for det har i allefall jeg! Akkurat nå driver jeg og hopper i sofaen med drithøy musikk og med en hestehale mitt oppe på toppen av hodet, i minishorts og morgenkåpe. Også kom jeg hjem fra skolen for sånn..en time siden. Bare for å understreke det liksom! 

Ja også har jeg sittet og lekt litt med min nye bestevenn PHOTOSHOP! Mest awesome vennen man kan ha, selv om han ikke er så lett å forstå seg på. Da må man bare være tålmodig og tolerere U KNØVV! Men vet dere hva?! Jeg har faktisk laget min egen Photoshop børste!! SYKT, jeg vet. Jeg blir så stolt og rørt av meg selv. 

Så jeg tenkte jeg skulle legge ut et eksempel av mine fantastiske skills, her;

<-- brushen min! *stolt*

ja,ok, blogg.no vil ikke laste opp bildet mitt i større format enn dette..! ;@ bers

Hva synes du?

klems från nissan! (FRIDA) 

bloglovin 30.sep.2011 @ 13:27
5 kommentarer | Kommenter her!
I'm only me when I'm with you


     I'm Only Me When I'm With You - Taylor Swift

Kom bare innom for å si hei til dere jenter! Håper dere hadde en fin skoledag, og at dere får en kjempe fin uke! Lykke til med prøver, lekser, innleveringer og framføringer denne uken! Er dere i dårlig humør kan dere høre på sangen over, den minner meg sånn om dere, tihi. Swiftie... Men håper selvfølgelig at dere går rundt og smiler!

Klem Sonjabloglovin 19.sep.2011 @ 17:03
4 kommentarer | Kommenter her!
blomst

Heiheii!

Stikker bare innom for å poste noen bilder jeg har tatt, har ikke giddet å redigere dem, det skjer kansje senere da.
here we go;


parfymen min, klokka mi og blomsten min <3
 Vi bloggest

Hilsen Fridaaa

Synes om bildene?

Gjort i dag?bloglovin 07.sep.2011 @ 19:29
7 kommentarer | Kommenter her!
Bilder fra sommeren

Heyheeey! 

Frida som er en snartur innom bloggen igjen. Jeg glemte å blogge på tirsdag, SORRY! Anyways, jeg er jo nå endelig kommet tilbake fra danmark og har startet mitt normale liv igjen. Skolestart, venneprat og lange dager. Jeg er innmari takknamlig for endelig å være hjemme igjen, men jeg må si det hadde vært godt med litt mer ferie før skolestart, kjenner jeg er sykt trøtt enda. 


//privat

Uansett da, så må jeg jo nesten fortelle dere at jeg nå har startet på vgs og går mk-linja (media og kommunikasjons linja). Denne uka har vi allerede laget vår første film, en musikkvideo, og har fått en smakebit på hvordan det kommertil å bli i denne media klassen. SPENNENDE!!! Jeg skal se om jeg kansje får tak i videoen et sted. Og allerede neste uke starter vi på neste prosjekt. OMG! 

Vell, nå har jeg ikke tenkt å si særlig mye mere, skal til byen å møte Ida og kansje flere om ikke så aaalt for lenge, og deretter skal jeg på bursdag til Gurlza's herlige, fantastisk søte Sonja. GLEDER MEG!!!

 
Hva synes du om bildene?

Går du vgs, hvilken linje?

written by; Frida<3

Dessuten har jeg laget meg en we heart it profil (mest for å kunne hearte bilder, men kansje legger jeg ut noen bilder selv,) så følg meg da! Det gjør du ved å trykke http://weheartit.com/fridala (vet ikke om dette funka..) bloglovin 26.aug.2011 @ 13:23
5 kommentarer | Kommenter her!
Mitt beste kjøpCanon EOS 500D ♥

-Sonjabloglovin 16.aug.2011 @ 22:24
14 kommentarer | Kommenter her!
Foto: SommerVi er med i en konkuranse her!

Kommenter i innlegget under :)bloglovin 10.aug.2011 @ 20:21
11 kommentarer | Kommenter her!
Foto: Blomster

Dette er ganske standar bilder, men sånn kan det gå - enjoy!

-Sonjabloglovin 27.jul.2011 @ 15:17
5 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits