livet på media kiz 2

Heiheiiii!

 

hør finefine sangen!!

Jah, nå tenkte jeg jeg skulle skrive et meget tilfeldig innlegg om mange tilfeldige ting som akkurat nå føler for å sprette ned på tastaturet, inn i innlegget og dermed hjernene/jernene deres. 
 Vel, jeg kan vel for så vidt starte med å fortelle at jeg fikk tilbake karakterene på grafiskopplegget som jeg skriv om og ba om hjelp til i et innlegg lengre nede. Jeg ble ganske fornøyd, i allefall i for  til at jeg hadde forventet med en 2'er rekke. Men jeg må innrømme at jeg synes lærerne våre kom med ganske dårlige argumenter i forhold til hvorfor de trakk meg osv. Liker egentlig ikke de lærerne der. MENMEN!Over til neste sak. Jeg har veldig veldig lyst på sjokolade nå, og da snakker jeg after eight ettersom jeg egentlig ikke liker sjokolade. Unntatt mørk og vit. OOOg jeg vet at jeg får en pakke after eight i kalenderen den 17, og har bare sååååå lyst til å åpne den nå, meeen jeg trøster meg med hjemmelagde drops i steden.

ARKIVBILDER FTW!!!

VET DERE HVA?! på vei hjem fra skolen må en eller annen usynlig katt hoppet opp å kloret av meg lillefingeren, for jeg finner den ikke! ;o joda, men den måå ha kloret meg og det svir noe inni helvettet, jeg er sikker på at jeg har fått stivkrampe ass! Neidaa, det er sikkert bare en eller annen hater der ute som sitter med en vododukke og river i lillefingeren min. BUHU! 
Btw, vi hadde 6 timer uten lærer eller nooooe å gjøre i dag! PISS KJEDELI! ers, også har vi to timer uten lærer og noe å gjøre i morgen + to timer film<3 det blir sikkert litt digg da, for da er det litt mindre langdrygt. Dere tenker sikkert;" hvorfor gikk hun ikke bare hjem?" meee jeg tenkte på det men jeg har masse ugyldig fravær allerede og ville ikke ha mere, og lærerne sa at de skulle ta opprop før vi gikk noe som betyr at jeg ville blitt busta. MEEn what ever, nå takker jeg for meg, ettersom jeg har lettet mitt hjerte. 

Tenkte forresten å legge ut en video av bildene jeg tok under fotoperioden snart! :))

kosekos<3 FRIDAbloglovin 13.12.2011 @ 16:45
3 kommentarer | Kommenter her!
A good day

R.I.P Steve Jobs!

finfint, sitat!

Jeg er sikker på at de fleste har fått med seg dette, at Steve Jobs, grunnlegger av selskapet Apple (slik jeg har forstått det) døde i natt. Jeg synes egentlig det var ganske trist, ettersom han har gjort så utrolig mye innen den "elektroniske" verden eller hva jeg skal kalle det, dessuten har han tross alt funnet opp den maskinen jeg sitter med i fanget akkurat nå.

 

MEN! Jeg tenkte egentlig jeg skulle fortelle dere litt om min fanstatiske dag! VEL! where to start. Joda, jeg kan fortelle dere at jeg sykla til skolen i dag morrest i PISSREGNET!!! Og ble dermed gjennomvåt, noe jeg forble resten av dagen, da klærne mine ikke ville tørke. Også leste jeg på vår kjære søte blogg at Maiken var ute og hadde kuppertest i det været! DAMN! synes syykt synd på deg! Uff, herregud, håper du ikke ble syk! Også leste jeg også at Kristin skulle ha prøve, så jeg håper det gikk veldig bra med den! Og jeg føler med deg, prøver er no dritt, i allefall når man har en fordømt kjedelig lærer, det vet jeg nemlig alt om!


Siden jeg liker is

Men altså! Dagen har egentlig vært veldig bra, selv om jeg frøs meg fordervet! For vi gjorde nesten ingenting på skolen i dag! SUPRISE! Så jeg har sittet og spilt spill nesten hele dagen, et spill som heter "papa's taco mia" LOVE THAT GAME!!! Hele klassen satt å svettgamet det!!! OOOOG så har jeg laget meg "Tumblr" YEYHO! Ble litt lite å bare ha en weheartit bruker, så da måtte jeg nesten lage meg Tumblr også! hehee.. TODAY WAS A GOOD DAY, MAN!!

 

Today was a good day - Ice Cube

Meeen da jeg kom hjem ble jeg litt trist, ettersom jeg lengtet slik etter å hoppe inn i en varm dusj og bare ta skikkelig vare på meg selv, men ikke kunne det ettersom det bor et dyr i gangen vår som måtte ha mat og gå tur. yai.. MEN JEG GJORDE DET OG VAR SKIKKELIG FLINK, så da fikk jeg dusja etterpå, og såååå fikk jeg veldig lyst på pannekake, så jeg skulle lage det da, sånn til middag for hele familien når de kom hjem, men så hadde vi ikke melk, fml. SÅÅÅ that was kind of sad. Meeen, nå sitter jeg på rommet mitt i ullgenser og joggebukse, og varmen på 25C og en kopp varm te på bordet. Så jeg er happy igjeeen! OG I MORGEN ER DET FREDAAAAG!!! YAAAY, og etter det er det bare tre (jævla travle dager) SÅ ER DET HØSTFERIE!! omg, klarer ikke vente!!


Happy? HELLYEAH! 

written by; Frida!

 

klemmklemm!!!bloglovin 06.10.2011 @ 20:12
4 kommentarer | Kommenter her!
Life on media

HEI mine små larver! (eeersj! Larver er ekle !!!) 

Da tok jeg turen innom igjen, er en stund siden sist nå synes jeg, så HEHEEEEY! liksom. Vell jeg tenkte å fortelle dere om den store happening i dag da. JEG VAR SOSIAL!!! neida. HAHA, eller.. jeg var det oooog da! Meeen den store happeningen var at jeg fikk skryt av engelsklæreren i dag! OMG! Jeg hadde skrevet sånn dagbokside vi hadde i lekse og hun syntes den var så rørende at hun måtte ta meg i hånda! HAHAHA, jeg bare; "hva faen?", ta meg i hånda liksom. Men hun der engelsklæreren er helt sykt overentusiastisk hele tiden da! haha, virker som at hun lever på noe lykkerusende middel eller noe, så eeegentlig var nok ikek teksten sååå bra, men likevell! HAHA! Det var gaaanske fun! For dere vet hvor dårlig jeg er i skiftlig engelsk! HAHA.
Og bare for å understreke at jeg ikke er så dom som folk tror og for at dere som dømmer mediefolk som "hjernedøde folk med kamera" skal få et nytt inntrykk av oss; denne oppgaven var en LEKSE! ja, vi har faktisk lekser vi også! Og folk som har valgt studie osv. Pliiiis drit i å klage da, jeg blir så frustrert, dere har jo tross alt valgt dette selv, ooog.. Jeg har faktisk lekser, prosjekter og framføringer jeg også, jeg bare er så veldig fornøyd med media at jeg tenker ikke sååå mye på at det er stress. 


bare sånn btw, brownien i kantina er helt syyyykelig god!!!Hell yeah, hører musikk med min brors elskbare høreklokker med ekstrem bass på hodet <33 love, Life in California- Ice Cube ftw! 

OOOOk.. Nå har jeg snakket veldig masse om ting som egentlig ikke er noe viktig. Sååå jeg tror jeg bare stikker før dere får enda mere å lese. MEN jeg må fortelle dere at vi er ferdig med prosjektet vi holdt på med, U KNØV det der intervjuet, og jeg er godt fornøyd. Nå starter vi snart med film! YAYYY! Også skal jeg begynne å ta mye mere bilder, ettersom jeg nesten baaare har lagt ut photobooth bilder i det siste.bloglovin 05.10.2011 @ 15:06
5 kommentarer | Kommenter her!
Feel good!

Hey alle pusor! 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om helga mi så langt! This is going to be soo excieting! (fuck engelsk, jeg kan det ikke, fml)

Vel, det hele startet med at jeg sluttet skikkelig tidlig på fredag , som dere allerede vet. Ogsåååå! utpå kvelden dro jeg, Sonja og Ida til tyholttårnet og spiste kebab pizza!♥ Det var sinnsykt koselig og vi snakket masse! Vel, jeg kan vel også fortelle dere at sikkert heele tårnet fikk høre alt vi snakket om, i allefall fra min side, OOOG de ble sikkert grooovt irritert over alle latterkrampene! (også fra min skyld). Jeg må innrømme at jeg er MEGET høylytt av meg i visse situasjoner og at jeg kan være oppmerksomhetssyk til de graaader! Men jeg tenker liksom ikke alltid over det, og er jeg i godt humør er det skikkelig vanskelig å gjøre noe med det! Sorry for alle gangene jeg har plaget dere med latteren og høylytt snakken min! DERE MÅ SI IFRA! :))


ILU

Sååå, dro vi hjem til sonja og overnattet og var veldig sosial! Tjohei! Men det har Sonja allerede fortalt!

Så jeg hopper bare rett overt til dagen i dag! For jeg har gjort veldig mye nyttig altså! Jeg våknet, og da spiste jeg, og så ventet jeg litt før jeg dro på JOGGETUR! Omg! JEG VAR PÅ JOGGETUR!!! *stolt* Og når jeg kom hjem trente jeg litt pushups og situps og sånn utfall greier ooog planken. Ja! Det er meg vi snakker om altså! Føler meg som den rene bolarn! Og sååå, når jeg hadde dusjet og tatt ansiktsmaske og smurt meg inn i masse deilige kremer osv, så følte jeg meg bare såååå bra! Så det anbefales absolutt på det sterkeste. SÅÅ hadde jeg veldig lyst til og gå tur og prøvde å få kontakt med Celina og Aina, siden jeg hadde avtalt å møte dem, men ingen av dem svarer, dessuten forlot hele familien meg og jeg ble sittende alene på verandaen og passe på huset til noen kommer hjem, ettersom de er så teite at de glemte av nøkkel slik at jeg kan ikke gå tur enda likevel. FLOTT! Men anyways, visst det er flere av dere gurlza som sitter inne/ute og bare lengter etter å dra ut å gangstre med uberkule meg SÅ TA KONTAKT!!! ♥ jeg dør av kjedsomhet, selv om jeg kaaansje kan bli brun her jeg sitter i singlett og sovepose.


LEKER SØØØT!

 

Klemmer fra meg

hva er din beste måte å tilbringe en søndag på?bloglovin 02.10.2011 @ 16:18
3 kommentarer | Kommenter her!
Sexy as hell!

Hei jenerr!

LENGE SIDEN SIST NÅ!!! En hel halv uke faktisk! Tenkte jeg kansje jeg skulle forelle dere litt om hva jeg driver med på media for tiden. Som dere antagelig vet så driver vi med sånn intervju prosjekt og vi hadde mellomlevering i går. SÅ NÅ HAR JEG FAKTISK kommet veldig langt med dette prosjektet. Var til og med nede i byen og tok bilder av intervjuobjektet i går! Så nå er det bare lay out osv som mangler. Så dette er hva jeg driver med for tiden. OOG litt photoshop da.  Også sitter jeg faktisk og øver til prøve akkurat nå! Sykt, jeg vet. 

Savner dere veldig masse da! Og takk for sist btw!  Slenger med et bilde som viser mine kunster innen Photoshop jeg! HAHAHHAHeheyy, vanskeliiig!! (btw, det var ironi, jeg laget det på 2 min ;) )

 

Klem fra meg, Frida!bloglovin 21.09.2011 @ 21:24
4 kommentarer | Kommenter her!
Foto; skoledag

Heiheiii!!!

Her sitter jeg da! På skolen og har det jævlig chill! Nesten litt for chill, jeg har ingenting å gjøre. Bah. Vi har prosjekt u knøv, så vi skal bare arbeide selv, men jeg har ikke noe å arbeide med yet. Og vi har ikke facebook heller. Uansett, så bestemte jeg da for å blogge litt, men jeg har ikke noe å blogge om, så jeg legger ut noen gamle bilder, som bare ligger her på mac'en.


 
Tok et bilde på skolen her om dagen, sånn nesten uten at jeg visste det, også ble det neeeesten litt kult! ;o
Fint beilde som jeg tror det var Kristin som tok :)

Hva vil dere lese om på denne bloggen?
Hva synes du om bildene?

Written by; Frida bloglovin 13.09.2011 @ 14:20
5 kommentarer | Kommenter her!
Et smil = en invitasjon

Heyheyyy!

Jeg har nettopp funnet ut at jeg kansje er litt for høflig av og til. Du sjønner jeg har nettopp vært på dansing med Aina, også da vi skulle ta bussen hjem satte vi oss på de tre plassene bakerst i bussen, altså det var et ledig sete. Ogsåå var det ingen ledige plasser unntatt den ved siden av meg, også kom det en afroamerikansk mann på da, og gikk rett mot plassen. Jeg smilte jo selvfølgelig til ham som for å fortelle at det var greit han satt der, for jeg synes det er så slemt å ignorere folk, visst du sjønner hva jeg mener. (HERRE JESUS SOM JEG BABLER!!!) Ogsååå! bare fordi jeg hadde smilt til ham så begynner han å prate i ett sett! PÅ ENGELSK!!! Men han var dritkul da!


Her har vi mitt vakre, meget inviterende smil! TJOHEI!! (photobooth bilde again, fordi jeg ikke gidder å ta ordentlige bilder :))))

Og slike ting har skjedd før. Jeg smiler til folk som er på tur osv, bare for høflighetens skyld, og så! prater de i veg om alt og ikkenoe som jeg ikke egentlig bryr meg om. Så jeg har kommet fram til konklusjonen at et smil er en invitasjon, og det er sinnsykt irriterende! For HALLO, jeg mente bare å smile, noen ganger smiler jeg ikke til personen en gang! HAHA! 
Meeen! nå har jeg bablet nok. Jeg bare måtte få ut min frustrasjon og konklusjon. Vedder på at du ikke gadd å lese det uansett, og det forstår jeg godt !  

Gjort i dag?

Har du også hatt en slik opplevelse?

Written by; Fridabloglovin 06.09.2011 @ 22:07
8 kommentarer | Kommenter her!
intervjevvvv

Heyheyheyyy! 

Lenge siden sist nå! ;o Shit kiz! Mye å gjøre på media vettz. 
Vell, jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, sluttet litt før tiden i dag! (Tror engelsklæreren hadde glemt at hun hadde dobbelttime) Vi har startet på nytt prosjekt; klassen skal lage et magasin! Og alle skal lage sitt eget intervju. Temaet vårt er "Trondheim" og derfor må vi intervjue noen som har noe med Trondheim å gjøre. Jeg AAANER ikke hvem jeg skal intervjue!


mange pene bilder der!

MEEEN samme det! Jeg sitter i allefall å spiset yoghurt, hører/ser på The Voice og tar bilder av meg selv på photobooth (som du kansje ser).  MEEN nå må jeg ut med min kjære lille baby/ dyret/ hunden. Kjært vesen mange navn U KNOW!

Blogges!

 Noen ide om hvem jeg kunne intervjuet?

Hva skal du i dag?

Written by; Fridabloglovin 05.09.2011 @ 16:36
7 kommentarer | Kommenter her!
Søndag = gledesdreper!

Heiheii!

Daaa er helga snart over folkens! Hater søndager! Og jeg som trodde det va lørdag i dag! BUHU! Jeg har gått en uke på skolen og er skolelei allerede. Yesda. Men det er kansje mest fordi jeg nesten ikke kjenner noen i klassen min, så.. JEG GRUER MEG TIL I MORGEN! For da starter vi med media prosjekt og temaet er "bilde og tekst" så jeg antar at oppgaven blir å lage intervju eller artikkel eller noe. Iiik! 
MEN nå skal jeg ikke være så negativ da. Ny uke, nye muligheter. Jeg skal bli kjent med dem i klassen min og jeg skal være positivt innstilt når det gjelder prosjekt, lekser og skole generellt. Hell yeah, dette blir en bra uke! Jeg føler det på meg! 


Fra bursdagen til Sonja!

Sonja og meg ♥ loveyou

Vell, nå skal jeg snart legge meg faktisk! Skal begynne å bli flink! Også skal jeg rydde litt, tjohei! 

Synes om bildene?

Hva har du gjort i dag?

Lykke til i den nye uka da! SO BLOGGAST ME!!!

Written by; Fridabloglovin 28.08.2011 @ 21:19
4 kommentarer | Kommenter her!
Svipptur

Heisann!

Jeg er bare en svipptur innom bloggen. Jeg kommer med en liten oppdatering her fra Danmark. Jeg sitter nå på en stasjonær pc i byens nermeste bibliotek. Hurra!
Har nå vært i Danmark i snart tre uker også var jeg jo i Tyskland som Sonja har fortalt om. Det var SUPERDIGG og jeg ble kjent med en del nye folk. Det var virkelig en opplevelse for livet!
Anyways, her i Danmark har jeg ikke gjort særlig mye. Jeg sitter for det meste og chiller ellers er jeg med familien. Jeg har liksom ingen venner her da, så jeg har skikkelig ingenting å gjøre. Tjohei! MEN! jeg har shoppet en god del ting som jeg sikkert kan vise dere når jeg kommer hjem. Blant annet TO PAR SKO!!!
Jeg gleder meg helt sykt mye til å komme hjem nå! Kommer hjem natt til første skoledag. Lucky me!

Men nå tror jeg at jeg skal rusle.

Snakkes alle sammen!

Og til dere Girlza; JEG SAVNER DERE NOE SINNSYKT!!!

Written by; Frida

Ps. Ingen bilder pga. stasjonær pc osv.bloglovin 19.08.2011 @ 13:00
6 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juli 2012 xx Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits