Midt i NorgeHeihei! Nå sitter jeg på et hotell midt i Norge. Har kjørt i hele dag, og like lenge skal vi kjøre i morgen. Bare så du vet det!

Hva har du gjort i dag?

Sonjabloglovin 11.aug.2011 @ 22:59
4 kommentarer | Kommenter her!
Fifteen og inspirasjonsbok

Dagen her har gått til å høre på Taylor Swift. Spesielt sangen Fifteen. For om mindre enn et døgn er jeg ikke 15 lenger, og da blir det liksom feil å høre på den! Ikke at jeg kommer til å bry med så veldig mye om det. Jeg bestemte meg uansett for å lære den på gitar. Noe som var veldig vanskelig. Derfor begynte jeg å lære meg Fearless i stedet, for det var hakket lettere. Etter en del øving på Fearless fant jeg en veldig bra gitar tutorial til Fifteen på youtube. Men da hadde jeg så vondt i fingertuppene at jeg måtte slutte. Ikke at jeg henger med leppa av den grunn, for i dag kommer musikkvideoen til Sparks Fly ut! Gleder meg! Har ventet så lenge... Kanksje skjønt at jeg er en Taylor Swift fan nå? Jeg skal slutte å snakke om henne, og heller snakke om inspirasjonsboken jeg har drevet med de siste dagene. Pictures!

Du trenger:

Noen blader og en bok med blanke ark + saks og lim. Så enkelt som det.Så blar du igjennom bladet og klipper ut bilder, klær, ord, eller hva det nå måtte være du liker. Pass på å se på begge sider av siden før du klipper, så du ikke klipper i stykket et fint bilde eller en artikkel du likte veldig godt!

Lim inn alt du klippet ut og voila! En inspirasjonsbok! Husk at du ikke trenger å fylle ut hele boken med en gang. Du kan lime inn etterhvert som du får flere blader.Her ser du hvordan noen av sidene i boken min ble seende ut. Nå er det din tur!Er du en Swiftie?
Hva synes du om inspirajsonsboka?

-Sonja bloglovin 10.aug.2011 @ 18:01
10 kommentarer | Kommenter her!
ETS Festival

For noen dager siden var Frida, jeg og 2000 andre Ten Singere i nydelige Ziegenhain i Tyskland på ETS festival. ETS festival er en forkortelse for European Ten Sing Festival. Vi var 2000 Ten Singere fra hele Europa som reiste til Ziegenhain i en uke for å få nye venner, synge på scenene, oppleve nye ting og få minner for livet. Vi var veldig heldige med været, shorts- og kjolevær hver eneste dag! Det var en kjempe fin uke. Har hilst på, lekt med, danset med, spilt volleyball med, vært publikum for og sunget med Ten Singere fra Norge, Danmark, Tyskland, Sveits, Hviterussland, Tsjekkia, Ukraina, Storbritannia, Færøyene ++ Til og med Ten Sing Brasil var der! 

Over ser du et bilde fra utescenen hvor det bleholdt konserter hver dag. Vi sang på den scenen, men vi sang på hovedscenen også! Da sang vi for ca 700 elleville publikumere. Etter innslaget vårt var vi helt i hundre. Det var et helt sykt kick å synge for så mange, og brølet fra publikum bare ... det var bare helt sykt! Tror det er en av de beste minnene fra hele uka!Et av stikkordene for denne uka er ...veps! Ved hvert eneste måltid svermet det veps over alt. Det gjorde det ikke noe bedre når mange absolutt skulle ha honning på brødskiva, haha.Vi sov på en skole og måtte gå til festival område hver morgen for å få frokost. På veien gikk vi gjennom Ziegenhain sentrum og så på de skikkelige tyske bygningene og utsikten langs veien.

Så var det på tide å dra hjem. Vi skulle ta fly fra Frankfurt Airport (som forresten er den største flyplassen jeg har vært på noen sinne! Den var gigantisk, tok jo aldri slutt!!). Det var trist å reise fra Tyskland og festivalen. Elsker festivaler, elsker den festival følelsen og alle menneskene man møter. Sitter igjen med mange fine minner. Gleder meg til neste gang, en gang! 

♥ Var du på ETS festivalen?

Sonjabloglovin 08.aug.2011 @ 18:43
11 kommentarer | Kommenter her!
Innkjøp // KasselLitt krøllete, men det va fordi de var stappet ned i kofferten.


loove it


Måtte kjøpe nye sko i Kassel. Det var fordi de nye ballerina skoene bare lagde gnagsår.♥

-Sonjabloglovin 08.aug.2011 @ 12:12
11 kommentarer | Kommenter her!
Hunderfossen Familiepark

I dag var familien min og jeg i Hunderfossen. Det samme var Maiken, faren hennes og noen av søskenbarna hennes. Vi gjorde masse morsomt og prøvde så mye vi kunne. Været var flott hele dagen, veldig varmt for en gangs skyld. For de som ikke har vært i Hunderfossen før så er det en slags eventyrpark. Veldig mye prinsesser, konger, troll, Askeladden og slott. Parken passer kanskje best for de aller minste, men de har også noen attraksjoner som passer for de litt eldre også. Uansett utrolig koselig å være der! Her er bilder fra dagen.


Eventyrslottet 

Høydeparken, woho! Fin med hårnett da!


Tarzan !

Sonja, Maiken og Marte. Fornøyde!

 Mer fornøyd!

Mest fornøyd!

Tusentakk for en utrolig koselig dag på Hunderfossen! 

-Sonjabloglovin 30.jun.2011 @ 00:36
9 kommentarer | Kommenter her!
På skolen

tok vi trekket av bøkene...

og stablet dem på gulvet....

og etter det bar vi dem ned på lageret....og helt til slutt skrablet vi på tavla!Dessuten øvde vi på sanger til avslutningen og var ute i finværet! Nå har vi ingen skolebøker og undomskolen er snart ferdig for vår del. Tenk at disse tre vindunderlige årene gikk så fort i fra oss. Tenk at det er kun to dager igjen av ungdomskolen. Kommer til å savne det helt forferdelig mye! Tenke på det hver dag og savne de kjære vennene mine og klassen. 

Men sorg og bekymringer til side, i kveld er det sommerball og ingen ting skal stoppe oss fra å ha det beste ballet noen sinne! 

Kos dere i kveld, det skal vi! 

-Sonja

bloglovin 20.jun.2011 @ 16:11
8 kommentarer | Kommenter her!
Munkholmen

God Damn You're Beautiful - Chester See       Elsker denne sangen, eller egentlig alle sangene hans! <3

 

Bildene ble tatt på Munkholmen i helga. Hvis du ikke er fra Trondheim så vet du kanskje ikke hva det er, hehe. Det er ei koselig lita øy uti Trondheimsfjorden. Der kan du dra for å sole deg, bade, sitte på cafè'n eller bare nyte livet! Dro dit med familien og spilte fotball og bare var der i finværet (selv om finværet utviklet seg til tordenvær på slutten).

Jeg hadde egentlig håpet på å komme opp i muntlig eksamen i går, men jeg kom opp i dag i stedet. Noe som er litt kjipt, for da har jeg ikke fri på fredag! Anyway, jeg kom opp i .......... engelsk! Noe som var helt greit egentlig. Dette er den aller siste "prøvelsen" før vi er ferdige på ungdomskolen, før det er sommer. Nå må jeg virkelig jobbe videre, vil jo ha en god karakter!

Så da blogges vi igjen på neste onsdag! (Jeg blogger på onsdager, for de som ikke har fått med seg det).

-Sonja 

Så fortell meg, har du hatt / har du muntlig eksamen?bloglovin 15.jun.2011 @ 12:48
6 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits