Heyy girlz

SUP? Håper dere har det bra og er superkule. Her i gården bare chilles det mens jeg hører på Free Falling :)

Awesome sang må jeg bare si.

I dag var jeg på skolen og tøyde, som jeg blogget om på sirkusbloggen (blogger tilfeldigvis alltid samtidig på begge bloggene). Men etter jeg kom hjem fra skolen i dag har det foregått max chilling. Må nok gjøre litt lekser da, siden jeg er opptatt resten av helga, men det skal nok gå bra. I helga skal jeg på aksjon med Trondheim Press (Redd barna ungdom), på bursdag til Ainagirl og være bøssebærer under Tv-aksjonen. Litt travelt, men blir nok gøy! :)

Dette er dagens favorittbilde fra weheartit, ettersom jeg ikke har en haug av stilige bilder å legge ut. Men det var finfint da, synes hvertfall jeg.

Her får dere også et bilde fra tøyingen, som en avslutning på dette innlegget.Woot, bai.

- Karinebloglovin 21.10.2011 @ 18:23
9 kommentarer | Kommenter her!
En fredag i september

Heihå alle kulinger!

I dag blogger jeg altså igjen for å fortelle om alle de kule tingene.

På skolen i dag hadde vi gym i sistetimen, så da ble jeg igjen og tøyde.Her er et bilde av en random person som tøyer, aka meg. Hvis dere vil se mer bilder and stuff, se på sirkusbloggen min.

Uansett, Børre var også der.

Børre er penalet mitt btw, og min beste venn i hele verden, nesten.Ikke skurr sånn da Børre!!Sånn ja, det var bedre, litt i hvertfall.

Etterpå dro jeg og kjøpte rubiks kube. Skulle egentlig ha 2x2x2 og 4x4x4, men de hadde ikke flere igjen av 4x4x4, så da måtte jeg kjøpe en 5x5x5 i stedet. Får se om jeg får til å løse den en gang i fremtiden... Har løst den 2x2x2 da, men den er lett hvis man kan 3x3x3 fra før.

Så, det var det om tøying, Børre og rubiks kube. Nå skal jeg drikke opp teen min, som ble kald i løpet av den tiden det tok å skrive dette innlegget. Deretter skal jeg forhåpentligvis gjøre matte ettersom vi har prøve på mandag.

Snakkes senere en gang da ;)

- Karinebloglovin 30.09.2011 @ 20:32
8 kommentarer | Kommenter her!
Amnesty-aksjon for Troy Davis

I går (lørdag) var jeg og en del andre folk med på underskriftsaksjon mot henrettelsen av Troy Davis. Jeg skulle egentlig på aksjon med nu (natur&ungdom), men det viste seg at den var avlyst, så da ble jeg med på aksjonen til Amnesty i stedet, som jeg også er med i.

Saken går ut på at Troy Davis har sittet i fengsel siden 1991 for drapet på en politimann. Det var opprinnelig 9 vitner som sa at han var skyldig, men senere har 7 av disse vitnene trukket seg, og mange av dem sier at politiet presset dem til å vitne mot Davis. Troy har hele tiden sagt at han er uskyldig, og det er heller ingen fysiske bevis for at han har gjort det. Uansett, henrettelsen er satt til onsdag hvis jeg ikke husker feil, og det ønsker vi da å stoppe, ettersom det ikke er riktig bevisgrunnlag for det.

Hvis dere vil være med å støtte Amnesty og Troy Davis og ikke allerede har skrevet under, kan dere skrive under på www.amnesty.no. Det er helt gratis og det er bare å skrive inn navn og e-post. Jeg blir veldig glad hvis dere gjør det :)- Karinebloglovin 18.09.2011 @ 00:11
3 kommentarer | Kommenter her!
1MT 1MT

Tenkte jeg skulle motivere folk litt med denne videoen. Jeg liker den veldig godt og føler den appellerer til hva enn man gjør i livet. Uansett om det er skole, jobb, trening, musikk eller noe helt annet, kan denne videoen være motiverende. Jeg trenger vel ikke fortelle noe mer nå, bare se filmen!bloglovin 15.09.2011 @ 23:12
4 kommentarer | Kommenter her!
Back in business

Nå har jeg vært fraværende en stund, og har vært syk nesten en hel uke, men begynner å bli bedre nå. Så har begynt å trene igjen! Jeg har begynt på yoga også, en gang i uka, så det er gøy. Var og trente tissue med Sonja forrige uke, og skal det neste uke tror jeg, så kanskje det kommer en video med tiden :) Har da også begynt på videregående som de fleste har fått med seg, og der trives jeg veldig godt.

Random bilde fra weheartit, men synes det var fint. Hadde egentlig et annet bilde jeg skulle laste opp, men dataen min ble skikkelig emo, så det gikk ikke.

I morgen skal jeg gjøre masse lekser og tøye wihu.

Anyways, adjø

- Karinebloglovin 09.09.2011 @ 20:05
3 kommentarer | Kommenter her!
Tøyeguiden nr 1: Høyre og venstrespagat

Jeg bestemte meg for å lage et tøyeinnlegg, og ettersom den såkalte "jentespagaten" er det de fleste folk ønsker å oppnå når de skal begynne å tøye valgte jeg å begynne med det. Hvor mange slike innlegg jeg legger ut kommer selvfølgelig an på hva dere mener om det, så bare skriv ønsker og kommentarer i kommentarfeltet.

 

Først varm opp

Det er ikke nødvendig å være supervarm når du tøyer spagaten, men det er alltid lurt å varme opp litt. Så da kan man gjøre hva man vil for å bli varm; danse, hoppe, sykle, spille fotball eller bare jogge rundt i huset i 5 minutter.

 

1. tøye hofte + framside lår

30 sek - 1 min. Denne bruker jeg alltid å gjøre først. Det er bare å innta posisjonen på bildet og "presse" hofta fram og ned mot bakken. Husk å ikke tøye for hardt, det skal bare være sånn at du kjenner at det tøyer. Det skal ikke være så vondt at det er vanskelig å sitte i posisjonen i mer enn 30 sek. Pass på at det fremste kneet ikke kommer lenger fram enn foten, det kan være skadelig for kneet! Det beste er om du holder overkroppen oppe, det gjør det lettere å tøye ordentlig.
2. variasjon av posisjon nr 1

Hvis posisjon nr 1 ikke tøyer så mye for deg, eller du bare vil at det skal tøye mer, prøv å ta opp den bakerste foten. I mange av disse posisjonene kan det være fint å ha en pute tilgjengelig for å ha under det bakerste kneet hvis det skulle bli ubehagelig.

3. variasjon av nr 2

Denne liker jeg bedre enn nr 2, men man er avhengig av å ha en vegg tilgjengelig. Ikke at det skulle være så veldig vanskelig.. Basically det samme som den forrige, bare at man har en vegg bak, så man slipper å holde foten selv.

 4. tøye framside lår

30 sek - 1 min. Egentlig en variasjon av den forrige, men tøyer stort sett låret og ikke hofta. For å komme hit begynner man i posisjon 3 og bare retter ut det fremste beinet. Denne synes jeg faktisk er veldig behagelig av en eller annet grunn. Hvis du ikke er veldig myk kan denne være litt vanskelig å få til, man burde kunne gjøre posisjonene 1-3 før man prøver denne.

5. tøye bakside lår + legg

30 sek - 1 min. For å komme hit kan man begynne i posisjon 1 og rette ut det fremste beinet. I denne posisjonen er det viktig å holde ryggen rett. Prøv derfor ikke å få hodet ned til kneet, men prøv heller å få magen ned til låret. Det er mye bedre å kunne ha rett rygg og ikke komme så langt ned enn å ha den bøyd og komme langt ned med hodet.

 6. variasjon av nr 5

Hvis man er i posisjon 5 og flexer foten i stedet for å pointe, vil det tøye mer i leggen enn i posisjon nr 5. Man burde gjøre begge for å tøye alle de forskjellige musklene ordentlig.

7. Full spagat

30 sek - 1 min. Etter å ha gjort disse forøvelsene (man kan gjerne gjøre dem to ganger), er det bare å prøve full spagat. Ta en hånd på hver side av det fremste beinet og skli ut så langt du kan. Det er ikke sikkert du kommer så langt ned de første gangene, men ikke fortvil, hvis du fortsetter å tøye en eller flere ganger i uken vil du forbedre deg etter hvert :) Jeg skriver 30 sek til 1 min, ettersom jeg ikke vet hvor myke dere er og sånn, men hvis du klarer (uten å dø) å sitte der i 1 min er det absolutt å anbefale.Jeg er ikke helt nede selv for øyeblikket, og det er litt kjipt siden jeg var nede for noen uker siden, men så tror jeg jeg overtøyde eller noe. Men i det siste har jeg bare tøyd rundt 10 min hver dag, og nå er jeg nesten nede igjen :D

 

8. variasjon av spagat

Hvis du er helt eller nesten nede, kan du prøve å ta opp den bakerste foten. Da vil det tøye mer på framsiden av det bakerste låret.

9. TØY DET ANDRE BEINET OGSÅ

Hvis du tøyer én spagat burde du absolutt tøye den andre også. Det fungerer på akkurat samme måte, bortsett fra at du har den andre foten fram.

Jeg foretrekker å tøye den verste spagaten først, og det er det mange andre som gjør også. Da slipper man å tøye én spagat og deretter tøye en som er mindre myk (ikke gøy).

 

Her er et bilde av min venstre spagat fra en dårlig vinkelSom dere ser er den mindre bra enn den høyre, men den blir bedre den også :)

 

Håper noen syntes dette var nyttig/interessant/gøy eller noe annet kult.

- Karine (btw, håret mitt var vått på alle bildene, hadde nettopp dusja...)bloglovin 14.08.2011 @ 18:53
6 kommentarer | Kommenter her!
Sirkusblogg

Nå er det ca midt på natta og jeg lagde nettopp en sirkusblogg! Blogger selvfølgelig her fremdeles og kommer til å bli litt sirkus her også, men det meste blir på www.sirkuskarine.blogg.no, så de som ikke er interessert slipper å bli overfalt av sirkusinnlegg. Vet ikke hvor mye blogging det blir på den nye bloggen, prioriterer denne over den nye! Kommer forresten uansett til å lage tøyeinnlegg til dere, og kanskje noe mer hvis dere vil. Bare skriv noe i kommentarfeltet, så skal jeg gjøre mitt beste.Header på sirkusbloggen som jeg lagde på to minutter i paint, hoho. Synes den ble bra til å være så simpel, men den kommer jo til å skiftes ut etter hvert.

Det var alt for i dag, sier forresten takk til girlza og alle andre for gratulasjoner ♥ men må si at jeg ikke føler meg så veldig mye eldre..

- Karinebloglovin 12.08.2011 @ 05:19
2 kommentarer | Kommenter her!
Jordbærsmoothie

Ingredienser

1 banan

ca 350 gram frosne jordbær

vann

1. Putt banan og vann i blenderen, det er lurt å ta litt lite vann, så kan man ta mer etter hvert.

2. Etter å ha mikset vann og banan putter man i jordbær. Ta i ønsket mengde vann for å få den så tykk du vil. Når det ikke er noen klumper igjen er den ferdig!

Mengden banan og jordbær kan varieres etter hva man liker best. Dette blir en temmelig stor smoothie (mellom en halv og en hel liter), så man kan eventuelt halvere oppskriften hvis man har tenkt å spise alt alene. Jeg bruker å ta i 350 eller 400 gram jordbær, og så spiser jeg alt selv :D

 

Jeg liker å ha den tykk så jeg kan spise den med skjeEnjoy!

- Karinebloglovin 04.08.2011 @ 20:56
8 kommentarer | Kommenter her!
Jeg er Emma Watson

Jeg klippet håret kort i dag, så nå ligner jeg på Emma Watson.


bilde herfra


Okei, ikke helt da, men det er jaggu ikke langt ifra. Mamma sier jeg ligner på tanta mi, men det er ikke så overraskende, for det har jeg alltid gjort.Sånn kan jeg også være.

 

Jeg har sluttet å skrive så mye av gangen, tror jeg burde skrive litt oftere i stedet.

- Karinebloglovin 18.07.2011 @ 20:45
10 kommentarer | Kommenter her!
Masse kule ting

Sorry, jeg blogget ikke sist lørdag, jeg er en ussel blogger. Skam på meg (direkte oversatt fra engelsk). Akkurat nå er jeg våken hele natta og klokka er 7 om morgenen. I går hadde jeg egentlig tenkt å være våken hele natta også, men så ble jeg svimmel og sånn og tenkte det var lurt å sove, noe som endte med at jeg la meg sånn halv 8 eller noe (om morgenen). Deretter sto jeg opp sånn halv 5, så det er ikke så veldig rart at jeg ikke er trøtt akkurat nå.. Jeg hadde litt lyst til å legge meg sånn rundt 6, men så fant jeg ut at det er et program som går klokka 8 som jeg bare må se.

De siste par ukene har jeg vært travelt opptatt med å stå på henda, koke pasta, spille saksofon, tøye og se Hillary Duff-filmer med søsteren min. Foreldrene mine har vært en uke på Kreta og skal være der en uke til, så derfor har vi hjemme alene-fest hver dag!!! Det er gøy, men litt kjedelig.

Jeg liker ikke å blogge bare for å blogge, jeg må liksom ha noe interessant å si. Men det er ikke noe problem nå, i og med at jeg har gjort så mye ekstremt kult i det siste.

Som jeg sa har jeg stått en del på henda, og jeg begynner å bli ganske flink til det nå. Koke pasta gjør jeg ganske ofte, jeg er ganske flink til det også. Når det gjelder mine saksofon-skills er jeg egentlig ikke så mye flinkere enn jeg var da jeg begynte, men jeg har blitt mye bedre på å lese noter da. Jeg kan til og med fire sanger utenat, "Kom og hør på hornmusikk", "Til Paris", "Lisa gikk til skolen" og flåklypamelodien (den er dritkul, min favoritt). Jeg driver også og lærer "Nede på stasjonen" og "Big big world" + noen andre.

Nok om saksofon, pasta og hender. Når det kommer til tøying har ryggen min blitt en smule mykere, midtspagaten er også bedre, which is awesome! Noen som har et godt norsk ord for awesome forresten?

Vi har ennå bare sett to Hillary Duff-filmer, men det er ganske kult likevel. Det begynte med "Raise your voice" (den er best, har sett den over 5 ganger, kanskje 10). Den neste vi så var "Lizzie McGuire - stjerne for en dag" (den er bra den også, men ikke like bra som "Raise your voice"). Jeg vet ikke om vi kommer til å se flere Hillary Duff-filmer, ikke vet jeg om vi har noen flere heller.

 

I dette fantastiske blogginnlegget slenger jeg med et par bilder som viser forbedring i mykhet.Dette er sånn tre uker siden. Bro på albuer, som jeg snakket om i et annet innlegg.Dette er på torsdag. Ikke at man ser forskjell, men jeg vet at det er litt bedre i og med at tærne mine faktisk rørte hodet mitt når jeg tøyde på torsdag (kunne ikke det før).

 

Jeg har tenkt at jeg muligens kan lage tøye-innlegg, men jeg gidder ikke hvis det ikke er noen som er interessert. Er noen interessert? 

Dette innlegget er altfor langt, jeg vet det. Men jeg hadde så mye kult å si, så det får bare være.

 

- Karine (kall meg Lurven)

 

Questions of the day:

norsk ord for awesome?

tøye-innlegg?

er jeg kul?

Og husk å se "Raise your voice"! Den er dritbra!bloglovin 09.07.2011 @ 07:55
7 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juli 2012 xx Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits