mars 2012
P3 Skolesessions

Hei! 

Tenkte å fortelle at det har seg slik, at skolen min aka Charlottenlund er nominert i P3 skolesessions, som vil si at visst vi vinner får vi besøk av Lidolido og Gabrielle på skolen,


Dette er da skolen vår, den består av 1300 elever og 400 lærere. 

og dette er "begrunnelsen vår":

 "Charlottenlund videregående skole består av to skoler som ble slått sammen. Det var to helt forskjellige kulturer og møtet med hverandre var ikke stort vi gledet oss til. Skolen vår er det som skal bli definisjonen på samhold. Skolesessions vil glede alle elevene på skolen, samt lærerne for å se hvor godt samhold vi har fått."

Julie Midtsian

hentet herifra


så jeg tenkte å spørre dere om dere vææær så snill kunne stemme på CHARLOTTENLUND VGS 

 

- HER -

 

takk på forhånd! 

en sånn dag vettu..

HEIHEIII! Lenge siden det har vært noen som har tenkt på denne blogginga merker jeg! HAHHHH! (nei "hahh" er ikke en "hahaha" med skrivefeil..) 

Daniel Powter: Bad Day (Album Version)

Tenkte jeg skulle blogge litt jeg da, siden jeg nettopp ryddet rommet mens jeg snakket med meg selv og hele tiden tenkte, DER HØRTES JEG UT SOM EN BLOGGER! HAHAHH! så jeg tenkte, ja why not, så grep jeg hardt tak i macen og logget meg inn på blogg.no som om det gjaldt livet, åsså! (dudududuuuu) glemte jeg alt det geniale jeg hadde tenkt å blogge om.. FUCK I HELVETTE!!! gullfiskfaen! Så da blir det sånn rævvablogging likevel akkurat som det jeg driver med nå.. HIHIII DET ER KOZ! så da kan jeg likegjerne fortelle dere om en av de mest stressa tingene på medialinja.


alltid gøy med photobooth

Greia med påhør:

Vell, kan vel like gjerne starte med å fortelle dere litt om dagen min da, siden jeg ikke har noe bedre å gjøre likevel. FOR I DAG VETDU SÅ VAR DET EN SÅNN FUCKED UP DAG! en sånn dag der du klikker over alt, og der du har påhør i media og du skal prøve å snakke deg frem til en bedre karakter å du bare er et fullstendig nervevrak når du skal inn. JEG KØDDER IKKE jeg lå på golvet i forsterstilling da jeg ble henta inn! sååå nervøs var jeg. ÅSSÅ når man kommer inn da så blir du grilla og slakta og raspa av lærerne helt til du føler deg som en overstekt kyllingfilet!
 og så til slutt får du eeeeendelig gå ut, og du føler deg helt jævlig som om noen nettopp har fjerna alle de gode sidene av din personlighet slik at det bare er di ekle som er igjen. Og det du har allermes lyst til i hele verden er å grine deg ihjel eller ta deg en tur til helvette helt frivillig bare man kommer bort fra denne plassen. også har du en haug med følelser som bobler inni deg. 


 OGSÅÅÅ får du endelig komme inn for å få høre karakterene dine, men egentlig er det ikke så "endelig" likevell, for egentlig har du ikke lyst til å gå inn i det heletatt ettersom du enda sitter i fosterstilling på stolen din med hendene i trynet som følger av at du nettopp har vært nervøs og du i tillegg har alle følelser rasenderundt i et kappløp og du vet ikke hvilken som vil bryte ut først, men du vet at når den først bryter ut vil du bli definisjonen på et helvette på jorden. 
 Så til slutt må du dyttes motvillig inn i avhørsrommet og du blir presset ned på en plaststol mens to lærere følger med din minste bevegelse. SÅ! sitter de der og forteller deg hvor mye dritt oppgaven din består av før de så til slutt gir deg karakterene dine som ikke er 222 likevell men faktisk 4+55 og du du bynner å grine av lettelse samtidig som sinnefølelsen har vunnet løpet. 

LANG PROSESS.. lang prosess.

 

OG NÅ HAR BLOGG FUCKA SEG SÅ JEG FÅR IKKE TIL Å LEGGE UT BILDER ELLER NOEN TING.. FITTESATAN!  meen btw.. stem på charlottenlund - HER -

 BTWBTW, har fri imorgen og skal se HUNGER GAMES! wopwop!

STOP KONY 2012

Hei! 

Se denne filmen, seriøst! Dere må!

 

Keep up, STOP KONEY! Don't just learn human history, shape it! Let's make him famous!

  
OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits