mai 2011
SOL OG 20 GRADER!

..eller ikke. I dag har det regnet hele f***ings dagen lang. Og kaldt er det også. KJIPERN! Det er juni i morgen for søren! 

Men nå skal jeg ikke klage da, siden godværet viser seg litt her og der, av og til! Som i går kveld for eksempel, da jeg skulle SOVE! Da skinte sola gjennom vinduet mitt slik at jeg ikke fikk sove. Takk for den liksom!  HAHHAHAHA! Neida, skal ikke vise meg fra den negative siden allerede. Men.. se da:rart jeg ikke fikk sove eller?

Dagen i dag har vært kjedelig og helt lik alle andre dager her i gåden. På skolen så vi film, brannalarmen ble utløst av noen taperunger (vet ikke hvem), og vi fikk gå en halv time før vi egentlig har fri. Da jeg kom hjem skifta jeg til slakke klær og laget meg te og spiste en burger. Så ryddet jeg rommet, gikk tur med bikkja, og, jah.. Resten kan du tenke deg frem til selv!

Akkurat nå da, så sitter jeg og laster ned musikk. Og bare chiller! Jeg er så lat, at jeg ikke orker noe annet! 

Men da snakkes vi neste tirsdag da! (jeg blogger for det meste på tirsdager).

-Frida

Hva har du gjort i dag?

Who are the girlz?
Ja, hvem er girlza? Disse jentene er en gjeng 95'ere fra Trondheim som snart er ferdige med ungdomsskolen. Vi heter Maiken, Ida, Sonja, Karine, Frida, Aina og Kristin  og startet denne bloggen i utgangspunktet slik at vi lettere kunne holde kontakten på VGS, men til slutt bestemte vi oss for at det ble en "venneblogg".

Da vi begynte på ungdomsskole sammen, kom vi fra to forskjellige skoler. 

Her er litt om hver av jentene:

Sonja: Jeg er ei glad og blid 15 år gammel jente som blir 16 år i august. På fritiden min gjør jeg ganske mye forskjellig, men aller best liker jeg å være med vennene mine! Har hatt blogg før, men det er ganske lenge siden. Det gikk litt opp, også rett ned. Swiftie er jeg vel også forresten. Jeg er interessert i foto og har et Canon EOS 500D, my precious.  Det var vel det, neste?

Kristin: 15 år, født midt på den mest dystre tiden på året, nemlig november. Fritiden brukes til venner, og det meste ei jente på min alder bruker å gjøre ♥Jeg har interesse for foto, men kanskje mest webdesign! Ellers har jeg en alt for stor kjærlighet til mat, gjerne så usunt som mulig. 

Karine: Jeg er 15 år, blir 16 i august. På fritiden trener jeg sirkus og henger med vennene mine. Innenfor sirkus driver jeg mest med tissue, en lang gardin som henger i taket. Søk på 'aerial silks' på youtube hvis du er nysgjerrig. Ellers gjør vi diverse andre former for luftakro, parakro, sjonglering osv. Jeg har ei søster og en bror. Og så hadde jeg en fisk, men han døde.

Maiken: Ei livsglad 15 år gammel jente, med stor interesse for foto. Det beste jeg vet er å titte på bilder fra forskjellige arrangementer med venner og familie, og ikke minst redigere bilder jeg har tatt av de rareste ting. Bortsett fra foto, har vennene og familien min en stor betydning for meg, og jeg forsøker så ofte jeg kan, innimellom leksene, å tilbringe mye tid med dem. Gleder meg masse til å blogge sammen med mine beste venner! Dette blir artig : -)

Ida:  Hopp og hei! jeg er ei jente på 15 år, er ofte  veldig glad. Liker og være med både venner og familie og liker ting som har med design å gjøre! For meg har venner masse og si, de er som solstråler på en vakker sommerdag :) gleder meg virkelig til å dele de fine, herlige dagene med vennene mine på denne bloggen! gled dere folkens!

Frida: Ja. Jeg er da en helt normal jente på 16 år. Vel, jeg tror ikke alle vil si seg enig i at jeg er normal, men hvem er vel det i disse dager. Ellers har jeg fått høre at jeg har en glad, hyper og smågal personlighet som også kan snu rundt til å blir DRITsur. Også er jeg ganske oppmerksomhetssyk vel og merke. 
Ellers ELSKER jeg å ta bilder, redigere dem og se på dem. Selv om jeg suger til det. Jeg går på dans og synger i et kor, og ellers er jeg med venner så mye jeg kan eller sitter på facebook. What a life.  Jeg liker dessuten å lese blader, drikke te og se på film helt alene. (Ingen som liker filmsmaken min kan du forstå.)

Aina: Tjo og hei her er jeg! Jeg er ei jente på 15 år, og fyller ikke 16 før oktober. På fritiden danser jeg jazz med min beste Frida. Det er sykt morsomt, men for øyeblikket er dansesesongen ferdig. Jeg ser frem til å starte igjen etter sommerferien. Jeg gleder meg til danseforestilling i desember. ikke minst til at Sonja, Maiken og Ida skal dele vår utolige morsomme interessen med meg og Frida.


Alle oss vil du bli bedre kjent med etter hvert, så her er det bare å følge med. En helt ny blogg med en lovende fremtid!

Er det mer du lurer på så er det bare å sende spørsmål i innboks eller i kommentarfeltet 

Velkommen til vår blogg!

Hei bloggverden! Dette er den første posten på vår nye blogg ;)

Vi er en sju jenter som bestemte seg for å lage en blogg i dag. Det kommer flere innlegg, finere design, bilder og så videre senere. Legg oss til som venn og følg med.-GirlzaOM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits