mai 2012
Tema; naboer

Naboer, de kjære folkene som bor rett over veien og som alltid er som en hjelpende venn. En du kan låne bort husnøklene hvis noen skal inn i huset mens du er borte og en som kan vanne blomstene dine mens du er på ferie. Joda, naboer kan være gode å ha, med mindre du bor i mitt nabolag. Her hvor jeg bor er alt helt motsatt fra slik det "burde" være. Egentlig tror jeg alle hater hverandre. Eller, vi hater alle. 

Tenk deg at du er sliten og på vei hjem fra jobb/skole og ikke orker å lage mat selv. Du har vært innom Sesam på veien hjem og kommer gående med posen. Det er da du ser nabokjerringa stå på terrassen med røyken i munnen og en ekstra jakke rundt seg. Du passerer henne så fort som mulig i håp om å komme unna, men også denne gangen møter du blikket hennes. "Jasså, du kjører den stilen ja. Dagens ungdom, altså" kan du lese av øynene hennes. Du blir med ett stemplet som den late, usunne tenåringen som ikke orker å gjøre noe selv. Ikke vet hun at du har hatt en slitsom dag på skolen og er egentlig helt ferdig. Neida, såklart ikke siden det er fem hundre år siden hun selv var i arbeid eller skole. 

Er du ekstra uheldig, kommer du hjem dagen det er dugnad. Dagen hvor alle skal bli bedre kjent over en bøtte med vann og en kost, dagen du ikke kan gå glipp av. Nok en gang kommer du hjem sliten og trøtt, vimsende bortover til huset ditt. På veien passerer du naboene som rydder og ordner enda mer når du kommer bare for å vise hvilken latsabb du er. Du hører småpratingen av damene litt bort fra deg og møter blikkene konstant. Sannsynligheten for at de snakker om deg er jo såklart minimal. Sånt gjør man jo ikke. Det er jo ikke din feil at dine naboer er både arbeidsløse, går på trygd og er pensjonister? Det er ikke din feil at deres eneste mulighet til å skaffe seg venner er ved å  ha en dugnad? Det beviser bare at dugnader og annen dritt kun er for de uten et sosialt liv og venner. Da lar du heller plantene dø og huset være forbudt å komme inn i. 

dansk-norsk-svensk - MUISIKK

Heiheii!

Da tok jeg turen innom bloggen igjen da vet du, siden jeg ikke har noe og gjøre også når jeg logga inn så ble jeg sånn; "HVA FAAAEN har skjedd med blogg.no" fordi det er så fette lenge siden jeg har vært innom og dermed har jeg ikke fått med meg forandringene.

ANYWAYS, jeg tenkte å bare la dette bli et musikk innlegg der jeg legger inn musikk som er norsk, svensk og dansk, bare fordi jeg liker å få frem vår musikk også, DER HAR VI NOE Å LÆRE FRA DANSKENE ALTSÅ! de er nemlig helt syke til å spille dansk musikk som synges på dansk og sånn ;) YEAH!

 

Lars Vaular og Sondre Lerche - øynene lukket, veldi kos sang, også var musikkvideoen jævlig fet, fordi den var så teit, kinda. 

 

Röyksopp - Poor Leno   DRIT SØT/TRIST video og sang<3 (trodde de var svenske helt til jeg sjekka det opp og fant ut at de kom fra tromsø, FETT MANN!) 

 

Kaizers orchestra - Silver  DRIT FET SANG! AHH! (kaizers generellt er jo jævlig fete da! DIGGER!" sjekk ut "tumor i ditt hjerte" også ;) )

 

Gnom (aka kaizers før de ble kaizers) - takk som byr (ALLT FRA GNOM ER SYYYKT FINT!!! LOVER!) 

 

X-factor ida fra danmark - Nangijala (orginalt laget/sunget av Rasmus Seebach) driiiit fin sang! bynte å grine førstegang jeg hørte den!

 

X-factor Line fra Danmark - Efter dig HUN HAR HELT SYYYKT RÅ STEMME!

 

Nik og Jay - en dag tilbage    de er veldig fete danmarks rappere på størrelse med karpe diem kinda, men tekstene er mer som erik og kriss :)

 

Timbuktu - Strö lite socker på mig DIGGER TIMBUKTU!!!

 

Timbuktu - Dansa (feat. Jan Lundgren & Duo Pannacotta) fiiiin!

skrifta fakka seg siden jeg kopierte og limte men WHAT EVVAH!

Og det var det for nå tror jeg vi sier HØR PÅ ALT OK?!

-Frida

OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juli 2012 xx Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits