juni 2011
Stockholm ftw!

Ok, jeg aner ikke om det er sånn det skrives, men jeg gidder ikke sjekke det. Anyways, Kristin er altså i Stockholm atm, så det er Frida som blogger nå, igjen. Vel ja, jeg tenkte bare at jeg skulle si at kristin nå er rundt om kring i Sverige og shopper livet av seg, mens jeg sitter hjemme og ikke har noe å finne på, siden besøket mitt nettopp dro. Så tenkte jeg ikke jeg skulle si noe mere, men slenger med et bilde. 
omg. random. 


tycks? (siden vi er så svenske) Hunderfossen Familiepark

I dag var familien min og jeg i Hunderfossen. Det samme var Maiken, faren hennes og noen av søskenbarna hennes. Vi gjorde masse morsomt og prøvde så mye vi kunne. Været var flott hele dagen, veldig varmt for en gangs skyld. For de som ikke har vært i Hunderfossen før så er det en slags eventyrpark. Veldig mye prinsesser, konger, troll, Askeladden og slott. Parken passer kanskje best for de aller minste, men de har også noen attraksjoner som passer for de litt eldre også. Uansett utrolig koselig å være der! Her er bilder fra dagen.


Eventyrslottet 

Høydeparken, woho! Fin med hårnett da!


Tarzan !

Sonja, Maiken og Marte. Fornøyde!

 Mer fornøyd!

Mest fornøyd!

Tusentakk for en utrolig koselig dag på Hunderfossen! 

-Sonja

Foto: MaihaugenHele familien var på Maihaugen i går, og jeg tok noen bilder som dere ser!  Det var veldig koselig å gå rundt å se på de gamle husene, selv om vannet sildret ned fra himmelen hele dagen.Vi fikk faktisk en egen guide til og vise oss og fortelle om de gamle gårdene, for det var nesten ingen der!

Også har jeg et lite spørsmål. Hva synes du om merking av bilder? Jeg bruker å merke bildene mine, for jeg vil ikke at noen skal stjele de, men jeg synes også at det kan ødelegge bildene. I tillegg til det lurer jeg på hvilken merking som er best å bruke. Stor skrift som synes veldig godt, eller liten og gjennomsiktig? Fint om du kunne legge igjen en liten kommentar med din mening! 

Nå må jeg stikke, Maiken og jeg skal på familiepark! Det kommer et innlegg mye senere i kveld med bilder fra dagen.

Hva synes du om bildene?
Hva er din mening om merking av bilder? 

-Sonja

Elskbart!

Hei, nå har Celina dratt, og jeg sitter igjen alene på rommet. Jeg og Celina har hatt det veldig koselig. Vi var på tur med bikkja, snakket masse, telepaterte tanker til hverandre og lo en god del. Det er sykt lenge siden jeg har møtt celina, så det var godt å treffe henne igjen i dag! ♥ 
Slenger med enda flere random bilder fra hytta til ida, jeg! HAHAIda går nesten på vannet! Love you♥Celina sa jeg skulle legge ut.

da orker jeg ikke mere. Tok dessverre ingen bilder mens celina var her, men det gjorde hun! vet ikke om hun legger ut noe da, men sjekk bloggen hennes likevel! -HER-

Bloggast da snuppelupper!
 

Hyttetur! x2

Hei! 

Da var det jeg; Frida som blogger igjen da! Som ida har fortalt så har jeg vært med henne på hytta i helga. Det var SUPERKOSELIG! Jeg bare elsker å være på hytta hennes, for da får vi liksom så god tid til å snakke og det er avslappende og det er noe gøy å gjøre hele tiden! Også er vi nesten alltid litt heldig med været! Men nå skal jeg slutte å bable. Her er noen bilder!


og nå orker jeg ikke laste opp flere :) 

Skal møte Celina i dag, så må nok begynne å ordne meg nå. 

Blogges!

Synes om bildene?
Hva skal du i dag?

Hyttetur!

Hei alle sammen!  Det er igjen blitt mandag, og ei ny og fantastisk uke kan begynne.  I helga var jeg på hyttetur med frida, vi hadde det kjempe koselig. Vi badet, var på sightseeing , tok masse bilder og rett og slett bare storkoste oss.  Siden det nå har blitt sommerferie, ble det også noen sene kvelder. Vi så film til langt ut på natten, snakket og køddet og var litt hyper ( kan man vell si). Og det gikk også ned mye godteri, HAHA.  På lørdag var vi på sightseeing på ørlandet, og det meste av dagen gikk bort til det. På søndag var det knallsol, så jeg og frida måtte selfølgelig sole oss. Senere på dagen dro vi til stranden , vi gikk også på fjelltur( om man kan kalle det det) . For de som vil se hvordan jeg og frida hadde det på hyttetur , så legger jeg med noen bilder lengre ned. LOVEYOU! <3

- hva har dere gjort i helgen?

- ida

DAGENS OUTFIT

SOOOOOOOOL! : )

written by maiken

SAKSOFOOON

Heihå storetå!!!

Nå er det nok en gang tid for meg å blogge. Forrige lørdag blogget jeg ikke, på grunn av at jeg kom på det altfor sent på kvelden og da gadd jeg liksom ikke... Jaja, som jeg sa i et innlegg før en gang hadde sirkusgruppa mi en forestilling i Olavshallen ved navn "Hekta". Vi hadde fire forestillinger fordelt på tre dager. Den første gikk forholdsvis rævva fordi vi ikke hadde hatt noe ordentlig generalprøve. Men de tre siste gikk veldig bra :)

 

Her er noen bilder fra forestillingen:

(jeg legger ikke ut bilder av andre uten tillatelse, så derfor blir det nok mest bilder av meg...)
Alle i forestillingen var hekta på diverse ting, og jeg var da hekta på å sove. Det var forholdsvis avslappende, men noen ganger ubehagelig. Det kunne også være vanskelig å unngå å le i visse situasjoner.. Forresten, vi var på scenen så å si hele forestillingen.

 

Noen lurer kanskje på hva overskriften har med dette blogginnlegget å gjøre. Men det har seg da sånn at på torsdag kjøpte jeg en saksofon. Jeg har ingen erfaring med musikkinstrumenter i det hele tatt, men jeg har alltid hatt lyst til å spille ett. Spørsmålet var bare hvilket. Men etter å ha hørt diverse saksofonfolk spille (f.eks. i sangen "Englishman in New York"), fant jeg ut at saksofon var så vakkert at det var det jeg måtte ha. Selv spiller jeg ikke veldig vakkert ennå, i og med at jeg bare har spilt i ca to og en halv dag. Men det kommer seg da, flaks at jeg faktisk kunne noter fra før.

 Bildet er lånt herfra. Omtrent sånn ser saksofonen min ut, det er en altsax, en av de mest vanlige typene. Jeg kunne tatt bilde av min, men det er ikke noe vits, den er jo helt lik uansett.

 

En siste ting må jeg si, og det er at opprinnelig skjønte jeg ikke helt vitsen med denne bloggen. Jeg tenkte at vi bare kom til å bli lei av å blogge. Men etter at vi sluttet på US på onsdag, fant jeg ut at denne bloggen kunne være ganske viktig for å holde kontakten. Vi kommer jo selvfølgelig til å henge sammen og sånn, men det kan det jo hende at man ikke har tid til noen ganger eller at man bare glemmer det. Så da er det sånn at så lenge vi husker å blogge, vil vi ikke risikere å miste kontakten!! :D

 

- KARINE

Bilder fra gårsdagen

 HEI! I går var jeg og Aina på besøk til ei venninne av mødrene våre, kos! Hun bodde i tidenes søteste hus med fin utsikt. Det er egentlig ikke så mye å si om dagen, uten at det var kjempekos! Her er noen bilder...

 Liker du bildene?


Maiken

Summer vecation

Sommeren 2011 er endelig i gang! Selv om sommerfølelsen ikke er på plass, er jeg sikker på at den kommer til å falle på plass en eller annen gang om ikke så lenge! Å slutte på ungdomsskolen var tøft, men litt deilig å bli ferdig med det. Alle dere som har gått ut derfra selv vet garantert hvordan det er, så jeg dropper flere linjer med deprimerende ord om hvor trist det var, hehe! 

Ønsker alle leserene en god sommer! ♥

Under er en sang som en gruppe har laget! Teksten har de laget ut fra "lip reading". Den var litt tøff, bare! 

- Kristin

TusentakkJeg husker alle gangene vi har vært i Vestibylen, pratet og hatt det artig.Jeg husker nysirkusen i niende, da vi klatret i gardiner, sjonglerte og syklet på enhjulssykkel.

Jeg husker klasseturen i høst hvor vi var på et utrloig vakkert sted.

Da var alt så herlig, vi hadde fortsatt mange måneder på oss før ungsomsskolen var over. Men nå er det bare snakk om timer før det er over. Dette kommer til å bli en utrolig trist dag. Tårer blir et nøkkelord denne kvelden. Jeg har hatt det så herlig på ungdomskolen, og jeg har virkelig ikke lyst til å slutte. Men slik er det på, jeg ser tilbake på de fine minnene og stundene jeg har hatt i løpet av disse tre årene med takknemlighet. Jeg har fått de beste vennene i verden og hatt en fantastisk klasse og gode lærere. Hva mer kan man be om? Men vi skal holde kontakten selv om vi ikke går på samme skole lenger! Takk for tre herlige år med dere!

-Sonja

sunset

Hei! 

Tenkte jeg skulle legge ut et meget random innlegg. Jeg vil bare fortelle dere at det har vært veldig fine solnedganger i det siste, og noen av dem har jeg tatt bilder av! OMG! De ble faktisk ikke så verst heller! ikke at de er så veldig orginale da men. Da bloggast me!

Girlza skal ut å spise i kveld, så blir sikkert ett innlegg om det også ;)

Gjort i dag?

Synes om bildene?
På skolen

tok vi trekket av bøkene...

og stablet dem på gulvet....

og etter det bar vi dem ned på lageret....og helt til slutt skrablet vi på tavla!Dessuten øvde vi på sanger til avslutningen og var ute i finværet! Nå har vi ingen skolebøker og undomskolen er snart ferdig for vår del. Tenk at disse tre vindunderlige årene gikk så fort i fra oss. Tenk at det er kun to dager igjen av ungdomskolen. Kommer til å savne det helt forferdelig mye! Tenke på det hver dag og savne de kjære vennene mine og klassen. 

Men sorg og bekymringer til side, i kveld er det sommerball og ingen ting skal stoppe oss fra å ha det beste ballet noen sinne! 

Kos dere i kveld, det skal vi! 

-Sonjamemories...

hei igjen, skulle egentlig blogge på fredagen og forige fredag, men slik ble det ikke. jaja, ganske uvant og rart og blogge. har vell ikke vent meg til det helt enda.

 

uff , sitter nå på rommet mitt med mange bilder av mine aller beste venner. tenk at vi skal slutt/ skilles fra hverandre om bare noen få korte dager. De tre årene med dere har vært de mest fantastiske og beste i hele mitt liv. vi har delt så mange fine stunder og skapt så utrolige mange og fine minner sammen. jeg kan bare ikke tro at vi skal skilles.  dere har lært meg så mye!. tenk at jeg ikke skal få en varm og god klem som jeg alltid får når jeg kommer til og fra skolen hver dag. tenk at jeg ikke skal få dele deres smittsome latter og deres dårlige humor. akkurat nå føles verden utrolig tung og omgivelsene rundt meg er tåkete mens jeg dtrømmer meg tilbake i noen av våre mange minner og fantastiske stunder. Dere har gjort de tre årene på ungdommskolen til noen helt magiske sekunder, minutter, timer, dager, uker, måneder og år. tiden har vært så alt for kort. vi har opplevd utrolig mye sammen og jeg håper vi skal få oppleve mer sammen. selv om vi snart avslutter ett helt fantastisk kapittel vet jeg at vi vil hollde kontakten. takk for at dere har gjort hver dag helt magisk. Jeg er ubeskrivelig glad i dere!!!!!!!!. <3l

Jeg vil savne dere utrolig mye!!!!. ilu<3


 

 

 

 

 

 

Preparations

I morgen er det vårball. Dagen de fleste tiendeklassinger har gledet seg til lenge, kjolen har kanskje vært klar i flere måneder og det eneste som mangler er fargen på lip glossen. Med tanke på tidspunktet vil jeg heller si det er et sommerball, ikke et vårball. Sommer- eller vinterball, kjempe kosleig vil det bli uansett!

Dette ballet vil ikke bli som nyttårsballet. Åttende- og nienedeklassingene skal ikke få være med på morroa denne gangen, de får vente ett eller to år til. Jeg vet ikke helt hvordan vårball egentlig fungerer. Men en ting skal jeg gjøre uansett opplegg, DANSE! Jeg elsker å danse, og det vet jeg flere av venninnene mine også gjør!

Jeg har lagt fram kjolen, skoene og resten av det man måtte trenge til et ball. I skrivende øyeblikk kom jeg på en ting jeg ikke har klart, veska. Da må jeg nok svinse avgårde for å finne en som passer til resten.

Ha en fin dag! : )

Maiken

slappinger

Hei :) Det er Frida som blogger.. Igjen. 

det ser ut som at det ikke er noen som gidder å blogge for tiden, LATINGER! (unntatt meg) så derfor legger jeg ut et haste innlegg nå, vet ikke hvem det er som egentlig skal blogge da. eheh. ok, ikke noe bra bilde det da men.mine vakre sko. 

Awwyeah! det var det dere fikk for denne gang.

synes om bildene?

stay this little..

Taylor Swift-Never grow up

AAAAH! Jeg savner å være liten! Jeg savner å ha null bekymringer og null valg! Jeg savner at hele verden varen stor og mystik lekeplass. Da det eneste som fikk meg til å gråte var at noen hadde tatt fra meg spaden min i sandkassa og skrubbsår på knærne. Jeg husker jeg alltid ble skikkelig stolt når jeg fikk være med på butikken. Jeg savner at det å få en is på en hverdag fikk meg til å bli den lykkeligste i verden!


//privat

Jeg å kunne leke dagen lang, jeg savner å fantesere dagen lang. 
Jeg husker da jeg var liten. Jeg kunne sitte i hagen å se på blomstene i flere timer. Jeg savner da jeg var liten og ikke var redd for krypdyyyr! Jeg pleide å leke med gresshopper! 
Når vi var små trengte vi ikke å ta noen valg, utenom hvilken kjole du ville ha på deg. Nå derimot, må du velge hvilken skole, vilken utdanning, hvilke venner, hvordan du skal være, hva som er deg. Nå må du ta flere valg hver dag, å valgene vil bli med deg i fremtiden. Dessuten har alle mye større forventninger til deg. De forventer at du skal gjøre det riktige hele tiden, og at du skal "oppføre deg pent" hele tiden. Det virker til og med som at du ikke kan ta noen feil, for da vil du få noen imot deg. //privat

Bildet minner meg om bildene man fant i de gamle barnebøkene!

 

- Frida

Savner du å være liten? 
Synes om bildene? 


second time

OMG! andre innlegegt i dag da liksom! SHIT! 

Tenkte bare å oppdatere dere litt. jeg har fått tilbake karakteren min nå! det gikk sååååååååååååå mye vedre enn forventet! Jeg er skikkelig glad nå! Åsså sitter jeg i sola og drikker kaldt kola med isbiter, enda bedre! Oh my god! Nå er jeg ferdig med alt viktig på ungdomsskolen! ok, nok snakk, har enda et bilde på lager til dere! haha, random.
random x2

Ble to bilder faktisk! OMG! (ps. har sikkert skrevet overskriften feil, men... WHAT EVVAAAAH!)

- Frida

synes om bildene?

Død..

Hei! 

Kristin kan ikke blogge i dag siden hu skal opp i eksamen i morgen! Så derfor blogger jeg for henne.

så.. Hva skal jeg snakke om..?

JEG ER FERDIG MED EKSAMEN!! OMG! LYKKERUS! Jeg har lyst til å juble så hele verden hører meg! Jeg er seriøst helt død nå! Har vært helt sykt nervøs også nå bare "poff" er jeg plutselig ferdig! WOHOOOO! Sykt deilig følelse, så jeg har fri resten av dagen (unntatt når jeg skal ned å få karakteren min) også har jeg fri i MORGEN OGSÅ! ♥ Også er det sol i tillegg! så nå skal jeg ut å sole meg og, sove litt (har vært våken siden 05:00) 


random bilde av en sol i danmark. tatt privat altså. 

SNAKKES! NÅ SKAL DET BRUNES!

(frida)

Ønsk Kristin lykke til med eksamen da!

Hva skal du gjøre i dag? 
har dere sol? Munkholmen

God Damn You're Beautiful - Chester See       Elsker denne sangen, eller egentlig alle sangene hans! <3

 

Bildene ble tatt på Munkholmen i helga. Hvis du ikke er fra Trondheim så vet du kanskje ikke hva det er, hehe. Det er ei koselig lita øy uti Trondheimsfjorden. Der kan du dra for å sole deg, bade, sitte på cafè'n eller bare nyte livet! Dro dit med familien og spilte fotball og bare var der i finværet (selv om finværet utviklet seg til tordenvær på slutten).

Jeg hadde egentlig håpet på å komme opp i muntlig eksamen i går, men jeg kom opp i dag i stedet. Noe som er litt kjipt, for da har jeg ikke fri på fredag! Anyway, jeg kom opp i .......... engelsk! Noe som var helt greit egentlig. Dette er den aller siste "prøvelsen" før vi er ferdige på ungdomskolen, før det er sommer. Nå må jeg virkelig jobbe videre, vil jo ha en god karakter!

Så da blogges vi igjen på neste onsdag! (Jeg blogger på onsdager, for de som ikke har fått med seg det).

-Sonja 

Så fortell meg, har du hatt / har du muntlig eksamen?

MUNTLIG!

Hey!

I dag fikk noen av oss vite hva vi kom opp i i muntlig. Og jeg kom opp i..


engelsk...

og trakk temaetja, global oppvarming. HURRA!

men nå er det back to work. ØNSK MEG LYKKE TIL DA!


Har du hatt muntlig eksamen? hva kom du opp i?

Vennekos!

Hei og hopp! :) igjen er det en ny uke og nye muligheter! Og denne mandagen har ikke vært spesielt morsom. Jeg har rett og slett ikke gjort stort.  Bortsett fra å spille ob-spillet :D haha, det er så morsomt,en tampong som skal hoppe på skyene og fange gaver å slike ting.  Spillet ligger på facebook, kan legge til en link lengre ned. Men siden dagen her ikke har gått med til så mye, kan jeg jo fortelle om gårdsdagen. Da lå jeg nemlig over til frida, det var så koselig!! vi snakket, køddet mye, spilte ob-spillet , drakk te og bare hadde det kjempe koselig! Jeg og frida var også i byen. Der så vi på kjoler som vi kunne bruke til vårballet.  Jeg prøvde mange, men endte ikke opp med noen av dem. Kanskje drar jeg tilbake for å kjøpe, men vi får se! Siden jeg ikke har gjort stort idag, har jeg heller ikke mere og fortelle. så vi snakkes! :)Gla i deg frida<3

 du er bare så braa! <3

Her er linken til ob-spillet, virkelig verd og prøve : http://www.facebook.com/profile.php?id=1489422970#!/LibresseNorge?sk=app_159468584118406 

Hva har dere gjort idag? :)

-ida 

JENTER PÅ TUR

 Turen i dag var kjempe fin! Det tordnet, regnet, var masse tåke og det lynet. Det var litt av en opplevelse, da det lynet over alt rundt oss og det braket som bare det. Hadde vi vært trygt inne i huset hadde det vært en ting, men vi var jo midt ute i skogen! Klissbløte satte vi oss i bilen, og hoppet i dusjen så fort vi kom hjem.


Nå er Sonja her, og hun skal overnatte. Vi skal se film, spise godteri, potetgull og kose oss! 


HA EN FIN KVELD!

maiken

PINSEMORGEN

Hei og hopp!

Det er så deilig å stå opp og vite at jeg skal ut på tur med min fantastiske mor og min vakre venninne! Nå som det er pinsehelg, er det god tid til å gå koselige turer med koselige folk. Det er like før vi skal hente Sonja, så jeg hasteblogger litt...hehe...

Som jeg skulle ønske vi var ferdig med muntlig eksamen nå. Nesten alle blogger jeg leser, av de gjevnaldrende, er ferdig med sin muntlige eksamen. Det er langhelg, og det hadde vært digg å ikke ha noe skolestress igjen. Men det er det, så det er bare å leve med det! 
SYDEN <3 Skal ikke dit i sommer, men måtte bare legge ut noen bilder.

Hva er dine planer for dagen?

maiken

Pasta og yoga og sånt

I dag dro jeg en tur til byen med den superkule bussen. Det var forholdsvis varmt (rundt 30 grader), så jeg hadde på meg shorts og t-skjorte. De fleste kjøper en haug med klær når de er på bytur, men det gjorde ikke jeg. Jeg kjøpte pasta. Jeg kjøper nesten aldri klær, stort sett mat og noen ganger ting. Jeg hadde egentlig tenkt å kjøpe noe mer enn pasta, men så hadde jeg ikke nok penger..

 

Jeg smakte på den til høyre. Den var god, men tror kanskje jeg kokte den litt for lite...

 

Etter at jeg kom hjem, tøyde jeg litt. Okei, jeg tøyde ganske mye. Jeg tøyde ryggen og høyre- og venstrespagat. Jeg klarte å gå ned på albuene når jeg stod i bro (litt vanskelig å forklare, men håper dere skjønner hva jeg mener). Jeg døde nesten litt når jeg fikk det til, har prøvd en gang før, men da kræsja jeg ansiktet i bakken..

 

Glemte forresten å fortelle dere at jeg meldte meg på yoga. Det er sommeryoga og varer i fire uker, en time i uka. Den første timen var på mandag, og jeg må si at det var en positiv opplevelse. Jeg anbefaler alle å prøve det, man føler seg helt sykt avslappet etterpå. Jeg måtte dra på den timen for nybegynnere da, selv om jeg har litt erfaring fra før, ettersom det var den eneste dagen jeg hadde tid denne uka.

 

Til slutt skal jeg fortelle dere noe jeg har tenkt litt på. Og det er at jeg må begynne å skrive litt mer interessante blogginnlegg. Jeg regner ikke med at det er så mange som synes det er veldig gøy å lese dette her. Jeg tror en viktig del av dette er at jeg må begynne å tenke på hva jeg skal skrive om før på lørdagskvelden. Dere kan også få lov til å foreslå hva jeg skal skrive om i kommentarfeltet under. Det kan være noe som er relevant til livet mitt eller noe helt tilfeldig.

 

- Karine (jeg blogger stort sett på lørdager for den som ikke har fått med seg det.)

 

Og forresten, jeg tror kanskje jeg må få meg et ordentlig kamera. Bildene mine suger i forhold til de andre girlza sine.

Like shooting stars

Hei!

Aina er på hytta si idag, så jeg (Frida) blogger i stedet for henne. 

I dag har vært en helt super dag! Eller.. ikke på skolen, men etter skolen, for da ble jeg med Ida hjem og Einar var med. Vi solet oss, snakket og bare hadde det kjempekoooos! Dessuten spiste vi pizza!Love You, Ida♥ (bilde fra jentekvelden, så vet du det)

Da jeg kom hjem ble det derimot ikke så hyggelig, av forskjellige grunner, så jeg har bare sittet foran pc-skjermen med en kopp te og sett på bilder, besøkt we♥it, lest sitater, godord og quotes. Elsker det! 

Noen gang kunne jeg også ønske at jeg kunne ønske at fly var "shooting stars" så jeg kunne ønske meg at alt ble helt perfekt.

Begge bildene er tatt privat ;)


Dessuten har jeg sittet og sippet med tanken på at siste skoledag nærmer seg med stormskritt. Den tanken er til og med værre enn den om at det er muntligeksamen i neste uke. Snart kommer sommerferien og jeg skal skilles med mine kjære. INGEN av dem skal gå på samme som skole som meg neste år (visst jeg kommer inn på førstevalget). KJIPT, eller hva?  Men jeg skal se positivt på det og tenke;"jeg skal få meg masse nye venner, og holde kontakten med de jeg har fra før".

Sykt tilfeldige bilder, men WHAT EVAAAAAH?!

Da stikker jeg, må være litt sosial... 

Varmeste jeg har opplevd i Norge

I går var klassen på kino og så Hangover Part 2. Den var morsom, men veldig amerikansk. Noen flere som har sett den? Etter kinoen dro vi til svømmehallen, og begge deler var gratis! En super skoledag for å si det sånn. Måtte dra litt tidlig fra svømmehallen, siden Frida og jeg skulle på Ten Sing konsert. På konseten sang vi, danset vi og hadde teater. Etter en slitsom og varm time i koret var det tid for grilling med de i koret. Gleder meg virkelig til å dra til Tyskland med denne gjengen! Her er bilder fra gårsdagen.

Grilling! btw, ikke jeg som har tatt alle bildene.

gress

<3

Litt av sommerkjolen jeg har på nå. Det er sinnsykt varmt her, på det varmeste var det +32.5 i dag!! Det er det varmeste jeg noen gang har opplevd i Norge. Håper virkelig at det blir flere slike dager i sommer, elsker det!

Er det varmt der du er?

-Sonja

Jentedag er velbehag!

Ja, det skulle liksom rime.

Har hatt den mest supre dagen på leeenge! Var jentedag hos Sonja i dag. Alle vi "Girlza" (minus Karine) ble med sonja hjem etter skolen for å lage taco, snakke og kose oss. DET VAR KJEMPEDIGG!! Også tok vi en del bilder, men noen er litt kleine å legge ut, HAHA!


Aina lakket neglene på kjøkkenet, rett før vi skulle lage mat. HAHAHAH

Ja, jeg har nettopp kommet hjem da, har seriøst vært borte siden 8:05 i dag morrest!  Sykt! Så jeg har nettopp skiftet til chilleoutfit, laster opp bilder og pakker til kino + basseng tur med klassen i morgen! Yey! Det kommer til å bli en VILLLT travel dag i morgen. Skal stå opp tildlig for å kjøpe godis, ta busset til byen, se kino,  til bassenget, være der, dra hjem en tur og SÅÅÅ dra på konsert hvor jeg skal danse, synge  med koret OOG synge SOLO! Eller duett heter det kanskje. Samma det. Blir digg dag i morgen også. Her lager vi mat, og jeg ser skallet ut.. PENE JENTER!


Jeg måtte bare, siden jeg er så glad i deg ♥
Aina flettet meg og tok bilde! Fiskeflette til og med! FETT ASS!

 

Men nå sier jeg takk for denne gang! Skal ut med Dyret♥. 

-Frida 

Ny uke, nye muligheter! :)

Nå har det igjen blitt mandag, og en ny uke har startet!  Litt kjipt, siden vi nettopp har hatt en fin langhelg fra tordag til søndag , men man får jo møte verdens beste venner igjen! Så man skal ikke klage!   
Denne mandagen har ikke vært spesielt spennende, å vi har vell ikke gjort så mye. En helt  vanlig mandag kan man vell si. Lekser har vi heller ikke, så det blir ikke så mye å gjøre om dagene, men desto mere tid til andre ting. Vi har jo hatt uker,med mye jobb og slit, så en uke der det ikke skjer mye, er super digg. 
Neste uke er det jo klart for muntlig eksamen, noe som blir forferdelig skummelt... men det får gå :) håper alle får en fin dag, så snakkes vi senere! :)  jeg slenger også med et bilde av vennegjengen ♥


Fra venstre: Aina, Frida, Karine, Sonja, Maiken, Ida♥

Hva har dere gjort idag?


-Ida

SOL

For en herlig dag! Sol på himmelen, en flott familie og ingen lekser å tenke på, ah! Båtturen var kjempefin, og vi koste oss masse sammen vi i familien. Jeg og søsters leste i ei bok, pappa fisket og ørna fløy sofistikert over båten. Nå er det like før vi skal dra hjem, baggene er ferdigpakket og står i gangen. 

Jeg kjenner det er varierte følelser rundt det at det snart er sommerferie. Selvfølgelig blir det herlig med fri fra skole og lesker, sol, is, familie, venner og alt annet sommeren bringer med seg. Men det at jeg nå skal skilles fra vennene mine, ikke kunne se alle solstrålene mine hver dag rundt meg på skolen, er veldig trist å tenke på. Men vgs skal bli spennende, og jeg gleder meg!
-maiken

Muffins

I går bakte vi muffins her på hytta, og pyntet de med spennende pynt! Hele svigerfamilien til pappa har nemmelig vært her i hele langhelga, koselig! Det var til alles glede da stemor plutselig kom med svære kaloribomber pyntet med sukkerkuler, NAM. 

Nå har de fleste reist hjem fra hytta, og vi som er igjen skal ut på båttur. Sola skinner, deilig! 

Ha en fin dag! Hva skal du i gjøre?

-Maiken

Glemsk...?

Hei, jeg skulle egentlig blogge i går , men siden jeg ikke er vant til å sitte foran en pc og brette ut hele "livet" mitt om hva jeg har gjort som i en åpen dagbok. klarte jeg selvfølgelig å glemme av at det var min tur til å blogge i går. Glemte vell å nevne at jeg er ganske glemsk også, i en av de første blogginnleggene. Noe som er skikkelig plagsomt!. Jeg er også ganske sikker på at alle rundt meg er enige om det. Men, men nok om det. I går  var jeg innom byen en tur med Ida, Sonja og ei vennine av Sonja. Det var kjempe koslig. Shopping , café og jenteprat. Det var mye fint å se, men til en forandring ble ikke alt med. Haha, så rimersk jeg er.

Her er innkjøpene fra i går:jumpsuitarmbånd og.........sjokolade

 

Hva synes dere om innkjøpene og hvordan tilbringte dere fredagsdagen/kvelden?

Aina

Hekta

I dag var jeg på trening i over 5 timer. Vi har forestilling snart, så da er vi nødt til å øve en del for å si det sånn. Etter at vi hadde varmet opp og sånn, gikk vi gjennom forestillingen tre ganger, og jeg må si at det gikk veldig bra. Det er noen småting som må rettes på her og der, men det er det jo alltids. Det var lov å være igjen etter treningen, og søstra mi måtte gå gjennom et akronummer med sirkusgjengen sin, så da ble jeg igjen litt jeg også. Jeg klatret litt mer i tissue (som er det jeg også blant annet skal gjøre på forestillingen), tøyet og tok litt bilder.

 

Dette er et tissue for de som ikke vet det. Jeg vet dessverre ikke hva trikset heter, så det får dere finne ut selv. Det var også litt dårlig lys på dette bildet, i og med at lysene i gymsalen ikke funka. Vi skylder på strømmannen.

 

Nå må jeg også benytte anledningen til å reklamere for den helt fantastiske forestillingen vår. Men nå skal jeg ikke begynne å overtale dere til å kjøpe billetter, noe som heller ikke burde være nødvendig, ettersom den er gratis. Dermed kommer det egentlig bare an på om dere har tid og ikke er helt fullstendig sofagriser som ikke gidder å ta del i dette fantastiske, kulturelle eventyret.

 

Vi har forestillinger i lille sal i Olavshallen 15. og 16. juni. Jeg er ikke 100 % sikker på klokkeslett, men det er på kvelden en gang i alle fall. Og forestillingen heter "Hekta". Jeg er ikke helt sikker på om man må ha billetter heller, eller om man bare kan komme dit. Det kan godt hende det kommer noe info på Olavshallen sin hjemmeside, så det er bare å utforske litt der hvis man vil. Jeg kommer også til å skrive det her hvis jeg finner ut noe.

 

- Karine

Langhelga er i gang!

I dag er det jo helligdag for hele Norge, noe som betyr fridag og turdag for noen, men tv-titting og godterispising for andre. Den siste var jo selvfølgelig egnet til meg selv, men jeg lever fortsatt i håp om at det finnes noen lik meg selv der ute. Ikveld skal jeg til mormor, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre der. Egentlig er det ikke sunt å være hos bestemødre, leste jeg en gang i en avis. De mente at alle kakene som ble servert under besøk var med å fete opp barna! Altså, jeg elsker kaker, så jeg har asbsolutt ingenting imot å være hos mormor. 

Ellers har jeg kjedet meg en del idag, noe bildet under resulterte i. Jeg har også lest ei bok! Eller, ikke hele boka såklart, men deler av den. Veldig ironisk i grunn,i og med at jeg aldri leser bøker frivillig. Jeg får absolutt ingenting ut av å lese bøker, så for meg er det kun bortkastet tid! Så de eneste bøkene jeg rører vanligvis er jo såklart skolebøkene, men kun hvis jeg er nødt. 

Ellers jobber jeg med nytt design til bloggen! Dette gratisdesignet fra Caroline Maria er kun midlertidig, men alle som kjenner til HTML-koder vet det er mye arbeid. 

Ha en flott helg!

<3KristinHyttetur med Aina

Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra helga. Da var jeg med Aina på hytta hennes, noe som var utrolig koslig! Vi var på cubus, ved brygga, utti vannet, på hytta, på trampolina, i båten og sov ut av vinduet. Dessuten var det rene dyrehagen der, vi så kjempe mange dyr. Katt, hund, hjort, ørn, geit, hest, fisk, brennmanet, måker og masse flått! Hahaha.

Aina går på dans, og hun lærte meg en dans til You can't stop the beat. Så her får du med litt musikk til og med!

 
speilbildet på cubus ♥

fokus!

også møtte vi han her:søt ja?Helt klart og stille vann, sånn som er så morsomt å ta bilder i, hoho.

 

 

På søndagen skulle vi på båttur. Men akkurat da vi satt oss i båten begynte det å regne hester, kyr og andre dyr, og det blåste så mye at man måtte holde på hatten (eller hetta i dette tilfellet). Derfor kunne vi ikke dra med båten. Vi måtte bli sittende i båten til det  "uværet" var over før vi kjørte tilbake til hytta. Så det ble en kort båttur på oss.

Savner helga kjempe masse, men så starter jo langhelga i dag! Fri torsdag og fredag, tjohei! Nå skal noen venner og jeg opp i skogen på teltur med trinnet. Bortsett fra at vi ikke skal overnatte, vi skal bare være der på kvelden. Når jeg kommer hjem igjen er Emilie fra Lillehammer her, og hun skal være her hele helga! Det blir artig!

Hva synes du om bildene? Hva skal du i langhelga?

-Sonja

PS: Interesert i et bra speilreflekskamera? Maiken selger sitt her.
OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits