juli 2011
Noe vi alle vil huske

Jeg vet vi ikke har skrevet noe om det forferdelige som skjedde i Oslo 22. juli. Bloggen har fortsatt som vanlig, men vi har ikke glemt det. Den siste tiden har de fleste av oss sittet klistret foran TV'n og fulgt med på denne uvirkelige hendelsen både i Oslo og på Utøya. Jeg tror ikke vi kan skjønne hvor fært det har vært for de involverte. Jeg har heldigvis ikke mistet noen jeg kjenner. Men jeg kjenner noen, som kjenner noen, som kjenner noen, som kjente noen som har mistet livet. Det er kanskje flere som har det sånn?

Livet er på vei til det vanlige for de fleste av oss, men ikke for alle. 

Men vi vil aldri glemme, og det er viktig.

Foto: Blomster

Dette er ganske standar bilder, men sånn kan det gå - enjoy!

-Sonja

To bilder

Fikk ikke lov til å legge ut bildene vi har tatt i dag av oss jenter, men har tatt mange fine!

Har hatt en strålende dag! What about you?

Maiken

Hyttemys!Hei søte og kjære! Jeg, Aina og Sonja er på hytta mi og koser oss. Vi har badet på stranda og skal nå hoppe i boblebadet, det blir godt... og noe varmere! Håper dere har det fint! Det kommer flere bilder i kveld! : )

Maiken

Bildedryss

DJ Earworm - Party on the floor (Capital FM Summertime Ball Mashup)

Wow, lenge siden jeg har skrevet et innlegg her inne! Men fremover blir det nok mange innlegg fra meg, siden Frida reiser bort.. Været har vært flott i det siste, med svært få unntak. Nå er det faktisk ikke så ille å bo i Trondheim!

Er jo en stund siden jeg kom hjem fra Sverige, men legger med noen bilder derfra uansett. (Første bildet er ikke fra Stockholm, men fra Munkholmen.. heh)
Vattenmuseum i Stockholm!


Nyyyydelig sommerby
Hotellet vi bodde på, helt fantastisk!

 

Sommerklem fra Kristin

 

Hadebra!

Hei og god morgen alle sammen! 

Frida her. Egentlig er det ikke min tur til å blogge i dag, men siden Kristin (?) sikkert ikke kommer til å blogge før litt senere tenkte jeg jeg bare kunne legge ut et lite hade-innlegg. Jeg reiser jo, som tidligere fortalt, til Danmark i morgen og blir der resten av ferien. Jeg har da ikke internett der, men jeg skal se om de har trådløst nettverk på biblioteket, slik at jeg kansje kan oppdatere litt av og til. Men jeg lover ingen ting, så antagelig blir det noen andre som blogger for meg de kommende ukene.


følte for å legge ut et Romabilde i dag!

Synes om bildet?
Synes om sangen?

Written by; Frida

Vi Blogges om 4 uker! (om ikke før)


Det er deilig å være norsk i Danmark

I forrige uke var jeg på sommerhus i Danmark på ei øy som heter Langeland. Det var utrolig pent der! Når vi kjørte nedover den lange øya var det som å kjøre i et maleri. Åker og eng, blomster, skog, masse gamle murhus og trange gater. De første dagene var været nydelig. En dag var vi på stranden hele dagen. Hav så langt du kan se, bølger, hvit og myk sand mellom tærne og sol! Det var langgrunt helt klart vann, myk sandbunn og varmt. Følte jeg var i Syden, selv om jeg aldri har vært der, haha. Men så skiftet været og det ble grått og regn resten av uka, uff. Her er bilder fra dagene med fint vær i hvertfall.

Det er deilig å være hjemme i Norge også!

Sonja

Hvor skal du på ferie?

Photo; Sunset

Hei !

Jeg bare kom innom for å si god natt til alle dere søte der ute! Jeg legger meg litt tidelig i dag ettersom jeg har en syk hodepine, så derfor ble det ikke kino på meg heller. *snufs*Sov godt da dere! 

 

written by; Frida

it's summer baby!

Hei og god morgen alle sammen!

Tenk det! Sola skinner, jeg lakker neglene mine knasj oransje, hører på sommer musikk og vanner planter. Det er sommer! 


der har vi sommerens neglefarge liksom!

Jeg er egentlig ganske tidlig opp synes jeg, MEN det er SUPERDEILIG! Føler jeg får så mye mer ut av dagen da!  Å i dag har jeg masse jeg skal rekke altså! jeg skal møte en del venner også skal jeg på kino, også skal jeg paklke og rydde rommet. WEHEY! Busy woman!


Loveyou! ( tatt i går da jeg møtte Aina for første gang siden.. LENGE!!!)


Også må dere jo kansje få vite at jeg reiser bort på fredagen, å da kommer jeg til å bli borte i 4 uker! TJOHEI! Og de fire ukene vil bli slik; danmark-tyskland-danmark x2. YEY! Å i tysklad da, så skal jeg på noe som kalles Europisk Tensing Treff (vet ikke hva det heter på engelsk ) med koret jeg synger i, DET BLIR SPENNENDE!


Elsker deg! Og savner deg!

Men yeah! Snakkes sikkert senere, NÅ SKAL DET BRUNES!!!

Hva skal du i dag?
Skal du på ETS ?

written by; Frida

Jeg er Emma Watson

Jeg klippet håret kort i dag, så nå ligner jeg på Emma Watson.


bilde herfra


Okei, ikke helt da, men det er jaggu ikke langt ifra. Mamma sier jeg ligner på tanta mi, men det er ikke så overraskende, for det har jeg alltid gjort.Sånn kan jeg også være.

 

Jeg har sluttet å skrive så mye av gangen, tror jeg burde skrive litt oftere i stedet.

- Karine

Gran canaria!

Heihei!

Frida som blogger nå faktisk. For Ida kan ikke blogge i dag, og Karine blogger først senere, så jeg tenkte jeg kunne legge ut et innlegg ettersom jeg ikke har noe bedre å gjøre. Damn.. masse snakk.. 
OKEI! Men grunnen til at Ida ikke kan blogge da, er at hun reiser til Gran Canaria i dag. Og sammen med sin kjære familie skal hun være der i en hel uke. Den heldiggrisen! Andre gangen hun drar til syden i år! 
hentet fra google.

Jeg må si jeg blir en smule misunnelig på alle som drar til syden eller på storbyreiser hver sommer. For hvor mange ganger har jeg vært i syden? ..... aldri. Og hvor mange ganger har jeg vært utenfor danmarks landegrenser. 2 ganger i hele mitt liv. Så.. det er jo egentlig ikke så rart at jeg blir litt misunnelig på folk som er utenfor 2-3 ganger i året!// privat

Men for å lyse på det positive i min sak, så er grunnen til at vi aldri drar langt, at jeg er halvt dansk og dermed har familie i danmark. og for 3 år siden kjøpte vi faktisk sommerhus i danmark i tillegg, så nå er jeg i danmark i sånn 6 uker per år, kansje  oftere. Og det er vel en del som synes jeg er heldig også, så yeah. Men nå har jeg pratet sykt mye, å det skal jeg slutte med.. NÅ! 


 

men først en liten hilsen til Ida:

Kjære Ida!
Jeg håper du får en fantastisk tur til syden og at du nyter den! Jeg håper du får oppleve mye nytt og at du har masse å fortelle når du kommer hjem. Også må du ikke komme tilbake å si "jeg ble ikke noe brun da" for du kommer garantert til å bli helt sykt brun, unntatt visst det regner hver eneste dag. Noe vi håper det ikke vil gjøre. Så MASSE GOD TUR!!! Kommer til å savne deg masse også sees vi igjen før skolen starter tjohei!
klem fra meg♥loveyou!♥ 

Noen gang vært i Gran Canaria?
Hva skal du i ferien? 

written by Frida

Sunshine

I går lå sola på himmelen og gliste hele dagen. Jeg og Rebekka slengte oss ned på verandaen og satte på radioen, melon hadde vi også kjøpt. Etter en stund i solsteika, satte vi vannsprederen under trampolina, wii! Det er kjempe deilig å hoppe på den da! 

Rebekka og meg. Rebekka er seriøst FOTOGEN! 

På kvelden var jeg, mamma, bestemor og bestefar ut på tur aldri sur! Vi tok med oss en piknikkurv og satte oss ned for en hyggelig stund sammen. Vi gikk også en liten tur, og jeg fikk tatt noen fine bilder! 

Sola stråler i dag også, så nå skal jeg komme meg ut igjen! : ) 

Maiken

SOMMER

Sommer...

...kan være syden

...kan være hytta

...kan være Sverige

...kan være Danmark

...kan være hjemme

 

Sommer...

...kan være lykke

...kan være sorg

...kan være glede

...kan være lettelse

...kan være skuffelse

...kan være overaskende

 

Sommer...

...kan være bøker

...kan være musikk

...kan være bølger

...kan være fjelltur

...kan være shopping

...kan være trening

...kan være mat

...kan være bading

...kan være is

...kan være torden og lyn

...kan være bare føtter

...kan være støvler

 

Sommer for meg er venner, familie, bøker, sol, regn, film, godteri, mat, melon, bading, blader, avslapping og mye mer!

 

Maiken

Svipptur!

Hei!

svipptur innom bloggen jeg nå!


Random bilder fra sommerleir .

Hade! 


Den sjoveste dag i hele verden

Var i BonBon Land for noen dager siden. Det vår så morsomt! Kjørte alt mulig og dagen var alt for kort. Rakk ikke å prøve alt jeg ville. Men det var en vellyket tur uansett. Kan med trygghet si at dette ikke er siste gangen jeg besøker BonBon Land!

Herregud, jeg tok den på siste bilde. Den hadde loop til og med! Haha, jeg var stolt etterpå. 

Har du vært i BonBon Land?

-Sonja

I love this ring


fra Gina Tricot

-Sonja

fremtidig designer!

Kjolen min. -STEM- 
Hei trykk på "linken over og stem på kjolen min!

og derretter ser du på innlegget under og kommenterer idas innlegg!

måtte bare reklamere litt kan du forstå!

skrevet av -Frida 

bytur! :)


hei og hopp!  Siden jeg ikke hadde tid igår, ble det heller ikke blogging på meg. Jeg var nemlig i byen med ei vennine og familien hennes. Der var vi nesten hele dagen , og vi kom ikke hjem før senere på kvelden. Vi nytet solen ,mens vi av og til hoppet inn i butikkene for å handle litt. Det var mye fint å se,men også mye salg. Så litt kjøp ble det jo. Etter handlingen var vi også på resturang. Vi nytet en deilig middag etter mange skritt i handlegatene. Og for de som er interessert i hva jeg kjøpte, slenger jeg med noen bilder av innkjøpene :)

 

 

Ring - Risøe- Genser fra gina tricot
- Skjørt fra Vero modaBukse- Vero moda

Hva synes du om innkjøpene?

-ida

glemt.

Hei!

tror ida har glemt at hun skal blogge, så jeg legger ut dette innlegget i tillfellet hun glemmer det helt. tatt for hundre år siden, med kompaktkamera.

hade!Bestevenninnetid

Heisann hoppsann! For ei herlig helg det har vært. Fredag formiddag tok jeg og mamma turen ut til hytta til Aina. Vi har vært der til i dag. Vi har vært heldig med været, for da vi dro i dag regnet det. Det er kjempeherlig å få litt kvalitetstid med bestevenninna si på sommeren! Her er bilder fra helga...

 

Hva har du gjort i helga? :)

Maiken
Masse kule ting

Sorry, jeg blogget ikke sist lørdag, jeg er en ussel blogger. Skam på meg (direkte oversatt fra engelsk). Akkurat nå er jeg våken hele natta og klokka er 7 om morgenen. I går hadde jeg egentlig tenkt å være våken hele natta også, men så ble jeg svimmel og sånn og tenkte det var lurt å sove, noe som endte med at jeg la meg sånn halv 8 eller noe (om morgenen). Deretter sto jeg opp sånn halv 5, så det er ikke så veldig rart at jeg ikke er trøtt akkurat nå.. Jeg hadde litt lyst til å legge meg sånn rundt 6, men så fant jeg ut at det er et program som går klokka 8 som jeg bare må se.

De siste par ukene har jeg vært travelt opptatt med å stå på henda, koke pasta, spille saksofon, tøye og se Hillary Duff-filmer med søsteren min. Foreldrene mine har vært en uke på Kreta og skal være der en uke til, så derfor har vi hjemme alene-fest hver dag!!! Det er gøy, men litt kjedelig.

Jeg liker ikke å blogge bare for å blogge, jeg må liksom ha noe interessant å si. Men det er ikke noe problem nå, i og med at jeg har gjort så mye ekstremt kult i det siste.

Som jeg sa har jeg stått en del på henda, og jeg begynner å bli ganske flink til det nå. Koke pasta gjør jeg ganske ofte, jeg er ganske flink til det også. Når det gjelder mine saksofon-skills er jeg egentlig ikke så mye flinkere enn jeg var da jeg begynte, men jeg har blitt mye bedre på å lese noter da. Jeg kan til og med fire sanger utenat, "Kom og hør på hornmusikk", "Til Paris", "Lisa gikk til skolen" og flåklypamelodien (den er dritkul, min favoritt). Jeg driver også og lærer "Nede på stasjonen" og "Big big world" + noen andre.

Nok om saksofon, pasta og hender. Når det kommer til tøying har ryggen min blitt en smule mykere, midtspagaten er også bedre, which is awesome! Noen som har et godt norsk ord for awesome forresten?

Vi har ennå bare sett to Hillary Duff-filmer, men det er ganske kult likevel. Det begynte med "Raise your voice" (den er best, har sett den over 5 ganger, kanskje 10). Den neste vi så var "Lizzie McGuire - stjerne for en dag" (den er bra den også, men ikke like bra som "Raise your voice"). Jeg vet ikke om vi kommer til å se flere Hillary Duff-filmer, ikke vet jeg om vi har noen flere heller.

 

I dette fantastiske blogginnlegget slenger jeg med et par bilder som viser forbedring i mykhet.Dette er sånn tre uker siden. Bro på albuer, som jeg snakket om i et annet innlegg.Dette er på torsdag. Ikke at man ser forskjell, men jeg vet at det er litt bedre i og med at tærne mine faktisk rørte hodet mitt når jeg tøyde på torsdag (kunne ikke det før).

 

Jeg har tenkt at jeg muligens kan lage tøye-innlegg, men jeg gidder ikke hvis det ikke er noen som er interessert. Er noen interessert? 

Dette innlegget er altfor langt, jeg vet det. Men jeg hadde så mye kult å si, så det får bare være.

 

- Karine (kall meg Lurven)

 

Questions of the day:

norsk ord for awesome?

tøye-innlegg?

er jeg kul?

Og husk å se "Raise your voice"! Den er dritbra!

SavnJeg savner jentene <3

Maiken

Foto: Grønn sommer -

Alle bildene er tatt av Maiken! Jeg måtte bare legge de ut for de minner sånn om sommer. De er tatt få dager før skolen var ferdig. Da var det faktisk finvær. Håper solen titter frem og tar med seg noen varmegrader snart!

Hva synes du om bildene?

-Sonja

randomness.

Heiheiii! 


Lighters- Eminem, Bruno Mars, Royce Da 5'9

Akkurat no sitter jeg antagelig på fjellet en eller annen plass og koser meg med masse kule folk. Awyeah!

Dette innlegget skrev jeg før jeg dro, så jeg har egentlig ikke peiling på hvordan jeg har det! haha! Men uansett da så tenkte jeg bare at jeg skulle legge ut en eller to bilder og en sang og fortelle dere at jeg er borte. Så, her kommer bildene:Had a dream, I was king. I woke up, still king! (ok, sykt random og rart bilde, men jeg gidder ikke legge ut noe spesielt, jeg velger nesten i blinde liksom.) joda, det var så mye jeg gadd å laste opp.

Blogges neste tirsdag! <3

synast om lyd och bildOR? :)
 

written by: FRIDA

Tjeld

Ja, vi elsker tjeld. Ikke sant?

Her er jeg og blogger for Ida som skal bort i dag! Dette er det beste jeg kom opp med, en tjeld. Sånn går det av og til. Da ønsker jeg bare Ida en kjempe fin tur til Hitra og håper hun får fint vær. Hvis du og er på ferie øsnker jeg deg en god ferie og en god sommer!

Sonja

Herlig slutt på uka

I kveld har jeg og mamma vært til Aina og familien hennes på nachos, nam! Aina har vært i syden, så det var kjempefint å se henne igjen. Jeg fikk også se bildene hun hadde tatt, det så kjempeherlig ut! En perfekt avsluttning på første ferieuke!Her er kveldens snaks, for nå skal jeg og mamma se film! : )

Hva har du gjort i dag?

written by Maiken

Dagen i klosteret

 I dag har jeg, mamma, bestemor og bestefar vært i et kloster litt utenfor Trondheim. Klosteret er åpent for alle som vil komme å se på, og det var også en koselig cafè der vi spiste middag. 

 written by Maiken

SØNDAGHa en fin dag! : )

written by Maiken

Syden ftw!

ok, meget oppfinnsomme overskrifter i det siste, men what ever. Frida som blogger.. AGAIN!!! Føler bloggen begynner å bli litt Frida infisert, men det er jo bare awesom da lizzaaam! neida. Men uansett da, så er min kjære dansevenn, Aina i syden(/tyrkia i think) og soler seg svart. MEN jeg skal ikke klage for i dag åkar jag på min hytta sammen med kjære Ida, og det blir DIGG til tross for at det blir DRITTVÆR. Men vi satser på sommer like vel og pakker ned bikini , 5 shortser, 9 singletter osv. Men nå må jeg pakke videre, mangler magetoppen enda vetts, så SEE YA! og GOD HELG!

ROMA, O ROMA♥ Believe it or not, jeg har vært i Roma, i toppen av peterskirka!!! SICK!

Hva synes dere om bildet, hva skal du i helga? 
OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits