august 2011
Høsten nærmer seg


I dag er den siste "sommerdagen". I morgen er det 1. september og offisielt høst. Før likte jeg ikke høsten i det hele tatt, men nå har jeg funnet ut at høsten egentlig er en veldig koselig årstid! Sitte inne med varme klær og tepper. Det blir mørkere om kveldene. Det blir kaldere i luften og man kan gå med store gode jakker og skjerf. De første snøfnuggene som kommer dalene ned fra himmelen. Før vi vet ordet av det er det jul! Men skal ikke snakke om julen nå, det er litt tidlig. 

I kveld skal Ida, Maiken og jeg på dansing, på jazz 1. Jeg danset når jeg var mindre. Men det er noen år siden, så dette kan bli spennende!

-Sonja

NEGLELAKK

Neglelakk er kjempekult! Disse fire er fra H&M. Tre av dem er fra en pakke med fire(den blå, grønne, gule og en orange). Den siste, lilla, er kjøpt for 9,50. BILLIG! Disse er så fine siden de kommer i små "glass". Favoritten er den lilla, den er bare herlig!


Liker du neglelakk?

Maiken

Hei og hopp!

Heisann!

Nå sitter jeg i klasserommet, vi har pause! Vi holder på med fremføringer om politikk. Jeg er ferdig, fjo! Dette er den første fremføringen i klassen! 

Disse dagene på skolen har vært fine. Første skoledag var ikke særlig digg. Nye folk, ny skole, alt var ukjent og nytt. Men dagene som kom etter har vært spennende! Jeg tror jeg vil trives her, på skolen og med klassen!

Nå har vi time igjen!

Ha en fin dag! :D

Maiken

Søndag = gledesdreper!

Heiheii!

Daaa er helga snart over folkens! Hater søndager! Og jeg som trodde det va lørdag i dag! BUHU! Jeg har gått en uke på skolen og er skolelei allerede. Yesda. Men det er kansje mest fordi jeg nesten ikke kjenner noen i klassen min, så.. JEG GRUER MEG TIL I MORGEN! For da starter vi med media prosjekt og temaet er "bilde og tekst" så jeg antar at oppgaven blir å lage intervju eller artikkel eller noe. Iiik! 
MEN nå skal jeg ikke være så negativ da. Ny uke, nye muligheter. Jeg skal bli kjent med dem i klassen min og jeg skal være positivt innstilt når det gjelder prosjekt, lekser og skole generellt. Hell yeah, dette blir en bra uke! Jeg føler det på meg! 


Fra bursdagen til Sonja!

Sonja og meg ♥ loveyou

Vell, nå skal jeg snart legge meg faktisk! Skal begynne å bli flink! Også skal jeg rydde litt, tjohei! 

Synes om bildene?

Hva har du gjort i dag?

Lykke til i den nye uka da! SO BLOGGAST ME!!!

Written by; Frida

Bilder fra sommeren

Heyheeey! 

Frida som er en snartur innom bloggen igjen. Jeg glemte å blogge på tirsdag, SORRY! Anyways, jeg er jo nå endelig kommet tilbake fra danmark og har startet mitt normale liv igjen. Skolestart, venneprat og lange dager. Jeg er innmari takknamlig for endelig å være hjemme igjen, men jeg må si det hadde vært godt med litt mer ferie før skolestart, kjenner jeg er sykt trøtt enda. 


//privat

Uansett da, så må jeg jo nesten fortelle dere at jeg nå har startet på vgs og går mk-linja (media og kommunikasjons linja). Denne uka har vi allerede laget vår første film, en musikkvideo, og har fått en smakebit på hvordan det kommertil å bli i denne media klassen. SPENNENDE!!! Jeg skal se om jeg kansje får tak i videoen et sted. Og allerede neste uke starter vi på neste prosjekt. OMG! 

Vell, nå har jeg ikke tenkt å si særlig mye mere, skal til byen å møte Ida og kansje flere om ikke så aaalt for lenge, og deretter skal jeg på bursdag til Gurlza's herlige, fantastisk søte Sonja. GLEDER MEG!!!

 
Hva synes du om bildene?

Går du vgs, hvilken linje?

written by; Frida<3

Dessuten har jeg laget meg en we heart it profil (mest for å kunne hearte bilder, men kansje legger jeg ut noen bilder selv,) så følg meg da! Det gjør du ved å trykke http://weheartit.com/fridala (vet ikke om dette funka..) 

Finvær

Dette gjorde vi på skolen i dag:

Vi var ute og i finværet! Vi lekte leker, gikk på slakkline, spiste mat og bare snakket. Kjempe fint vær til og med! 

De tre første dagene på videregående har vært kjempe fine. Vi har brukt den meste av tiden til å leke kleine leker for å bli kjent med hverandre. I morgen begynner vi med vanlig timeplan. Vi skal til og med ha gym i morgen + at vi får skolebøker! Det er nå skolen starter på ordentlig.Til slutt et bilde av min nye skolepc, woho!

-Sonja

Back to basic

Bruno Mars - Count on me

Imorgen er det tilbake til skolebenken, i vårt tilfelle på en helt ny skole, borte fra hverandre. Kommer til å savne det strålende humøret til de fantastiske venninnene mine hver eneste dag, og det kommer til å bli så uvant å komme til skolen uten å bli møtt av en rekke klemmer og store smil. Personer med større hjerte har jeg aldri møtt, og det vil jeg nok aldri heller. Dere er fantastiske ♥ 

Og nå skal vi alle til forskjellige skoler, linjer og etter hvert byer. Noen på studiespesialisering, MK, design og håndverk og helse og sosial. Jeg er sikker på at alle kommer til å klare seg kjempebra! Klisjè, jeg vet.. men sånn blir det noen ganger. 

For dere som ikke allerede har startet på skolen, ha en fin dag i morgen! Og spesielt lykke til for de som skal på videregående! 

 

-Kristin
Svipptur

Heisann!

Jeg er bare en svipptur innom bloggen. Jeg kommer med en liten oppdatering her fra Danmark. Jeg sitter nå på en stasjonær pc i byens nermeste bibliotek. Hurra!
Har nå vært i Danmark i snart tre uker også var jeg jo i Tyskland som Sonja har fortalt om. Det var SUPERDIGG og jeg ble kjent med en del nye folk. Det var virkelig en opplevelse for livet!
Anyways, her i Danmark har jeg ikke gjort særlig mye. Jeg sitter for det meste og chiller ellers er jeg med familien. Jeg har liksom ingen venner her da, så jeg har skikkelig ingenting å gjøre. Tjohei! MEN! jeg har shoppet en god del ting som jeg sikkert kan vise dere når jeg kommer hjem. Blant annet TO PAR SKO!!!
Jeg gleder meg helt sykt mye til å komme hjem nå! Kommer hjem natt til første skoledag. Lucky me!

Men nå tror jeg at jeg skal rusle.

Snakkes alle sammen!

Og til dere Girlza; JEG SAVNER DERE NOE SINNSYKT!!!

Written by; Frida

Ps. Ingen bilder pga. stasjonær pc osv.

MIN SOMMER I BILDERMaiken

Mitt beste kjøpCanon EOS 500D ♥

-Sonja

Savner gurlzagjengen!

Et lite søndagsinnlegg fra ida :) Jeg vil bare si at jeg savner vennene mine veldig mye! Noen har jeg ikke møtt på mange dager og uker.  Å tenk om bare noen dager starter vi på nye skoler, vi splittes og vi kommer ikke til å sitte i samme klassrom engang. Bare tanken er meget trist! Kunne ønske bare alle sammen var her nå. Savner latter, gode klemmer og en hyggelig kommentar. Bare å få se smilene og gleden i dem, gjør også meg glad. Tenker på alle minnene vi har sammen, og alt vi har gjort. Dere alle er fantastiske!  Gleder meg til en god klem og høre historier fra sommeren. Det blir virkelig flotters å møte dere igjen! gla i dere alle. Så jeg håper vi sees snart igjen gurlza <3 Savner dere masse masse masse!


Husker vårballet <3 savnes!

Husker da vi laget taco, var så koselig!

Husker da vi stoppet i veien bare for å ta dette bildet :)

Husker også da vi skulle til hamar <3


Husker da vi samlet oss til sonja, der vi koste oss med film og godteri! 
Den gang vi var samlet hos maiken <3


Da alle var samlet og vi kunne smile til kameraet <3

Alt dette er minner jeg har med dere. Har kost med i dager, timer, minutter og sekunder <3 dere er ubeskrivelige!

- Savner du også vennene dine? Eller har du gode minner med dem?
Ida cecilie

Tøyeguiden nr 1: Høyre og venstrespagat

Jeg bestemte meg for å lage et tøyeinnlegg, og ettersom den såkalte "jentespagaten" er det de fleste folk ønsker å oppnå når de skal begynne å tøye valgte jeg å begynne med det. Hvor mange slike innlegg jeg legger ut kommer selvfølgelig an på hva dere mener om det, så bare skriv ønsker og kommentarer i kommentarfeltet.

 

Først varm opp

Det er ikke nødvendig å være supervarm når du tøyer spagaten, men det er alltid lurt å varme opp litt. Så da kan man gjøre hva man vil for å bli varm; danse, hoppe, sykle, spille fotball eller bare jogge rundt i huset i 5 minutter.

 

1. tøye hofte + framside lår

30 sek - 1 min. Denne bruker jeg alltid å gjøre først. Det er bare å innta posisjonen på bildet og "presse" hofta fram og ned mot bakken. Husk å ikke tøye for hardt, det skal bare være sånn at du kjenner at det tøyer. Det skal ikke være så vondt at det er vanskelig å sitte i posisjonen i mer enn 30 sek. Pass på at det fremste kneet ikke kommer lenger fram enn foten, det kan være skadelig for kneet! Det beste er om du holder overkroppen oppe, det gjør det lettere å tøye ordentlig.
2. variasjon av posisjon nr 1

Hvis posisjon nr 1 ikke tøyer så mye for deg, eller du bare vil at det skal tøye mer, prøv å ta opp den bakerste foten. I mange av disse posisjonene kan det være fint å ha en pute tilgjengelig for å ha under det bakerste kneet hvis det skulle bli ubehagelig.

3. variasjon av nr 2

Denne liker jeg bedre enn nr 2, men man er avhengig av å ha en vegg tilgjengelig. Ikke at det skulle være så veldig vanskelig.. Basically det samme som den forrige, bare at man har en vegg bak, så man slipper å holde foten selv.

 4. tøye framside lår

30 sek - 1 min. Egentlig en variasjon av den forrige, men tøyer stort sett låret og ikke hofta. For å komme hit begynner man i posisjon 3 og bare retter ut det fremste beinet. Denne synes jeg faktisk er veldig behagelig av en eller annet grunn. Hvis du ikke er veldig myk kan denne være litt vanskelig å få til, man burde kunne gjøre posisjonene 1-3 før man prøver denne.

5. tøye bakside lår + legg

30 sek - 1 min. For å komme hit kan man begynne i posisjon 1 og rette ut det fremste beinet. I denne posisjonen er det viktig å holde ryggen rett. Prøv derfor ikke å få hodet ned til kneet, men prøv heller å få magen ned til låret. Det er mye bedre å kunne ha rett rygg og ikke komme så langt ned enn å ha den bøyd og komme langt ned med hodet.

 6. variasjon av nr 5

Hvis man er i posisjon 5 og flexer foten i stedet for å pointe, vil det tøye mer i leggen enn i posisjon nr 5. Man burde gjøre begge for å tøye alle de forskjellige musklene ordentlig.

7. Full spagat

30 sek - 1 min. Etter å ha gjort disse forøvelsene (man kan gjerne gjøre dem to ganger), er det bare å prøve full spagat. Ta en hånd på hver side av det fremste beinet og skli ut så langt du kan. Det er ikke sikkert du kommer så langt ned de første gangene, men ikke fortvil, hvis du fortsetter å tøye en eller flere ganger i uken vil du forbedre deg etter hvert :) Jeg skriver 30 sek til 1 min, ettersom jeg ikke vet hvor myke dere er og sånn, men hvis du klarer (uten å dø) å sitte der i 1 min er det absolutt å anbefale.Jeg er ikke helt nede selv for øyeblikket, og det er litt kjipt siden jeg var nede for noen uker siden, men så tror jeg jeg overtøyde eller noe. Men i det siste har jeg bare tøyd rundt 10 min hver dag, og nå er jeg nesten nede igjen :D

 

8. variasjon av spagat

Hvis du er helt eller nesten nede, kan du prøve å ta opp den bakerste foten. Da vil det tøye mer på framsiden av det bakerste låret.

9. TØY DET ANDRE BEINET OGSÅ

Hvis du tøyer én spagat burde du absolutt tøye den andre også. Det fungerer på akkurat samme måte, bortsett fra at du har den andre foten fram.

Jeg foretrekker å tøye den verste spagaten først, og det er det mange andre som gjør også. Da slipper man å tøye én spagat og deretter tøye en som er mindre myk (ikke gøy).

 

Her er et bilde av min venstre spagat fra en dårlig vinkelSom dere ser er den mindre bra enn den høyre, men den blir bedre den også :)

 

Håper noen syntes dette var nyttig/interessant/gøy eller noe annet kult.

- Karine (btw, håret mitt var vått på alle bildene, hadde nettopp dusja...)

Sommer pour moi..

Edit: Jeg drev å endret kategoriene på innleggene på bloggen her, og så klarte jeg visst å gjøre noe feil, så dette innlegget ble postet i dag, og ikke da det egentlig var postet, hvis dere skjønner hva jeg mener. Det må jeg bare beklage. (PS: Det kan hende dette innlegget faktisk ikke ble postet i det hele tatt, og at det var derfor dette skjedde, men nå er det postet hvertfall!) - Karine

 

Sommer for meg er..

 

.. å sole seg på verandaen med et glass iste og isbiter.

.. å skryte av bikiniskillet sitt.

.. å spise ferske fiskekaker på havna.

.. å spise usunt hver dag uten å bry seg... å springe barfot rundt i hagen å føle gresset mellom tærne.

.. å sitte i bil i 24 timer for å komme seg til feriestedet.

.. at det lyner og tordner ute.

.. å se yndlingsfilmen mens man hører regndråpene på taket... å spise is på verandaen klokken 22.00.

.. å plukke jordbær fra hagen å krangle med søskenene hvem som fikk størst.

.. å gå en lang tur i sola, helt alene med den beste sommermusikken på øret.

.. å lese blader og drikke saft... å være med venner ute i solen. 

.. å savne venner når de er på ferie.

.. å møte familie og venner man ellers ikke møter så ofte.

.. å gå til byen med en bestevenn... å ta bilder av alt og ingenting.

.. å lakke neglene knasj-farget.

.. å høre pappas sommermusikk gjennom vinduene.

.. å ta bilder i solnedgangen. 

Sirkusblogg

Nå er det ca midt på natta og jeg lagde nettopp en sirkusblogg! Blogger selvfølgelig her fremdeles og kommer til å bli litt sirkus her også, men det meste blir på www.sirkuskarine.blogg.no, så de som ikke er interessert slipper å bli overfalt av sirkusinnlegg. Vet ikke hvor mye blogging det blir på den nye bloggen, prioriterer denne over den nye! Kommer forresten uansett til å lage tøyeinnlegg til dere, og kanskje noe mer hvis dere vil. Bare skriv noe i kommentarfeltet, så skal jeg gjøre mitt beste.Header på sirkusbloggen som jeg lagde på to minutter i paint, hoho. Synes den ble bra til å være så simpel, men den kommer jo til å skiftes ut etter hvert.

Det var alt for i dag, sier forresten takk til girlza og alle andre for gratulasjoner ♥ men må si at jeg ikke føler meg så veldig mye eldre..

- Karine

Midt i NorgeHeihei! Nå sitter jeg på et hotell midt i Norge. Har kjørt i hele dag, og like lenge skal vi kjøre i morgen. Bare så du vet det!

Hva har du gjort i dag?

Sonja

To av Girlza har bursdag i dag!

Hurra hurra! I dag har både Sonja og Karine bursdag! Begge to blir 16 år. Sonja og Karine er to supre jenter som er morsomme, snille, omtenksomme,smarteosv. Det er så mye fint å si om dem begge, men dette skal ikke bli noe "fjortizz, jeg elsker dere, pusspuss"-innlegg! Jeg vil bare på vegne av alle Girlza gratulere dere så mye med dagen. Håper dere får en fin bursdag! Vi er kjempe glad i dere begge! Hyggelig om du hadde gratulert dem! : -)Stor klem fra Maiken og resten av Girlza

Foto: SommerVi er med i en konkuranse her!

Kommenter i innlegget under :)

Fifteen og inspirasjonsbok

Dagen her har gått til å høre på Taylor Swift. Spesielt sangen Fifteen. For om mindre enn et døgn er jeg ikke 15 lenger, og da blir det liksom feil å høre på den! Ikke at jeg kommer til å bry med så veldig mye om det. Jeg bestemte meg uansett for å lære den på gitar. Noe som var veldig vanskelig. Derfor begynte jeg å lære meg Fearless i stedet, for det var hakket lettere. Etter en del øving på Fearless fant jeg en veldig bra gitar tutorial til Fifteen på youtube. Men da hadde jeg så vondt i fingertuppene at jeg måtte slutte. Ikke at jeg henger med leppa av den grunn, for i dag kommer musikkvideoen til Sparks Fly ut! Gleder meg! Har ventet så lenge... Kanksje skjønt at jeg er en Taylor Swift fan nå? Jeg skal slutte å snakke om henne, og heller snakke om inspirasjonsboken jeg har drevet med de siste dagene. Pictures!

Du trenger:

Noen blader og en bok med blanke ark + saks og lim. Så enkelt som det.Så blar du igjennom bladet og klipper ut bilder, klær, ord, eller hva det nå måtte være du liker. Pass på å se på begge sider av siden før du klipper, så du ikke klipper i stykket et fint bilde eller en artikkel du likte veldig godt!

Lim inn alt du klippet ut og voila! En inspirasjonsbok! Husk at du ikke trenger å fylle ut hele boken med en gang. Du kan lime inn etterhvert som du får flere blader.Her ser du hvordan noen av sidene i boken min ble seende ut. Nå er det din tur!Er du en Swiftie?
Hva synes du om inspirajsonsboka?

-Sonja 

Nye innkjøp :)

Hei alle sammen! I uka som har gått har jeg ikke gjort stort. Jeg og familien dro en liten tur til hunderfossen familiepark, som en liten ekstra ferie itilegg til gran canaria turen. Dagen ble veldig vellykket! Sola var også på himmelen,  noe som også var et lite pluss :) Vi hadde en koselig dag i parken! Resten av uka var mest avslapping. Men idag har jeg vært på en liten shopping runde med mammsen. Siden også sommeren snart er over og ett nytt skoleår skal starte, må man jo åsså handle inn skolesaker. Blir litt rart å starte på skolen igjen, men slik er det.. Vi får håpe det blir litt bra i alle fall. Jeg kjøpte også noen andre ting, så jeg slenger med noen bilder lengre ned.  Da håper jeg alle nyter siste del av sommeren 2011 :) Og vi får krysse alle fingre på at været blir bedre :)  snakkes!


Skolesaker må til når skolen skal starte på igjen!

lysestaker til rommet mitt :)


Singlett og en ny hals!

Strandveske til neste sydentur :)

rosa klokke :D


Dagbok, pute og sminkemappe :)

- Hva har du gjort i ferien? og hva synes du om innkjøpene?

- Ida Cecilie

 

ETS Festival

For noen dager siden var Frida, jeg og 2000 andre Ten Singere i nydelige Ziegenhain i Tyskland på ETS festival. ETS festival er en forkortelse for European Ten Sing Festival. Vi var 2000 Ten Singere fra hele Europa som reiste til Ziegenhain i en uke for å få nye venner, synge på scenene, oppleve nye ting og få minner for livet. Vi var veldig heldige med været, shorts- og kjolevær hver eneste dag! Det var en kjempe fin uke. Har hilst på, lekt med, danset med, spilt volleyball med, vært publikum for og sunget med Ten Singere fra Norge, Danmark, Tyskland, Sveits, Hviterussland, Tsjekkia, Ukraina, Storbritannia, Færøyene ++ Til og med Ten Sing Brasil var der! 

Over ser du et bilde fra utescenen hvor det bleholdt konserter hver dag. Vi sang på den scenen, men vi sang på hovedscenen også! Da sang vi for ca 700 elleville publikumere. Etter innslaget vårt var vi helt i hundre. Det var et helt sykt kick å synge for så mange, og brølet fra publikum bare ... det var bare helt sykt! Tror det er en av de beste minnene fra hele uka!Et av stikkordene for denne uka er ...veps! Ved hvert eneste måltid svermet det veps over alt. Det gjorde det ikke noe bedre når mange absolutt skulle ha honning på brødskiva, haha.Vi sov på en skole og måtte gå til festival område hver morgen for å få frokost. På veien gikk vi gjennom Ziegenhain sentrum og så på de skikkelige tyske bygningene og utsikten langs veien.

Så var det på tide å dra hjem. Vi skulle ta fly fra Frankfurt Airport (som forresten er den største flyplassen jeg har vært på noen sinne! Den var gigantisk, tok jo aldri slutt!!). Det var trist å reise fra Tyskland og festivalen. Elsker festivaler, elsker den festival følelsen og alle menneskene man møter. Sitter igjen med mange fine minner. Gleder meg til neste gang, en gang! 

♥ Var du på ETS festivalen?

Sonja

Innkjøp // KasselLitt krøllete, men det va fordi de var stappet ned i kofferten.


loove it


Måtte kjøpe nye sko i Kassel. Det var fordi de nye ballerina skoene bare lagde gnagsår.♥

-Sonja

Jordbærsmoothie

Ingredienser

1 banan

ca 350 gram frosne jordbær

vann

1. Putt banan og vann i blenderen, det er lurt å ta litt lite vann, så kan man ta mer etter hvert.

2. Etter å ha mikset vann og banan putter man i jordbær. Ta i ønsket mengde vann for å få den så tykk du vil. Når det ikke er noen klumper igjen er den ferdig!

Mengden banan og jordbær kan varieres etter hva man liker best. Dette blir en temmelig stor smoothie (mellom en halv og en hel liter), så man kan eventuelt halvere oppskriften hvis man har tenkt å spise alt alene. Jeg bruker å ta i 350 eller 400 gram jordbær, og så spiser jeg alt selv :D

 

Jeg liker å ha den tykk så jeg kan spise den med skjeEnjoy!

- Karine

Sommer og varme dager :)

 

Hei alle sammen! nå er det lenge siden det har blitt ett innlegg på denne bloggen. Mange i vennegjengen er nemlig på ferie. Så det blir ikke mye blogging. Men nå som jeg er hjemme og har litt fri kan jeg jo fortelle litt om hvordan jeg hadde det i syden :) Jeg og familien min dro til gran canaria for 13 dager siden, der var vi en ukestid og jeg storkoste meg! det var virkelig helt fantastisk :) Vi solet oss, badet, spiste god mat, var på stranden, spiste is og levde livet. Og klage på været kunne man heller ikke, det lå på 35-40 grader nesten hver dag. Å den uka, var virkelig en av mine beste på lenge. Det virket liksom som om vi hadde vært dær i 2 dager, før vi plutselig skulle hjem igjen. Det var litt trist, men slik er det jo bare. Gleder meg til neste gang! Jeg tok også noen bilder fra turen, så slenger med noen lengre ned. Da ønsker jeg alle sammen en riktig fin sommer vidre og håper alle koser seg de siste ukene som er igjen! :)


Her er utsikten fra hotellet vårt :)


Broen til hjerteøya på Gran Canaria, vakkert!


 
En helt nydelig banansplitt :)Meg og min kjære søster :)Sitter på en bru i bassenget :)


-Hva har du gjort i ferien og hva synes du om bildene :)?

- ida Cecilie


OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juli 2012 xx Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits