september 2011
En fredag i september

Heihå alle kulinger!

I dag blogger jeg altså igjen for å fortelle om alle de kule tingene.

På skolen i dag hadde vi gym i sistetimen, så da ble jeg igjen og tøyde.Her er et bilde av en random person som tøyer, aka meg. Hvis dere vil se mer bilder and stuff, se på sirkusbloggen min.

Uansett, Børre var også der.

Børre er penalet mitt btw, og min beste venn i hele verden, nesten.Ikke skurr sånn da Børre!!Sånn ja, det var bedre, litt i hvertfall.

Etterpå dro jeg og kjøpte rubiks kube. Skulle egentlig ha 2x2x2 og 4x4x4, men de hadde ikke flere igjen av 4x4x4, så da måtte jeg kjøpe en 5x5x5 i stedet. Får se om jeg får til å løse den en gang i fremtiden... Har løst den 2x2x2 da, men den er lett hvis man kan 3x3x3 fra før.

Så, det var det om tøying, Børre og rubiks kube. Nå skal jeg drikke opp teen min, som ble kald i løpet av den tiden det tok å skrive dette innlegget. Deretter skal jeg forhåpentligvis gjøre matte ettersom vi har prøve på mandag.

Snakkes senere en gang da ;)

- Karine

Photoshop brushes

Hei alle solsikker! 

Håper dere har det veldig bra, for det har i allefall jeg! Akkurat nå driver jeg og hopper i sofaen med drithøy musikk og med en hestehale mitt oppe på toppen av hodet, i minishorts og morgenkåpe. Også kom jeg hjem fra skolen for sånn..en time siden. Bare for å understreke det liksom! 

Ja også har jeg sittet og lekt litt med min nye bestevenn PHOTOSHOP! Mest awesome vennen man kan ha, selv om han ikke er så lett å forstå seg på. Da må man bare være tålmodig og tolerere U KNØVV! Men vet dere hva?! Jeg har faktisk laget min egen Photoshop børste!! SYKT, jeg vet. Jeg blir så stolt og rørt av meg selv. 

Så jeg tenkte jeg skulle legge ut et eksempel av mine fantastiske skills, her;

<-- brushen min! *stolt*

ja,ok, blogg.no vil ikke laste opp bildet mitt i større format enn dette..! ;@ bers

Hva synes du?

klems från nissan! (FRIDA) Natta alle søte!

Nattaklem fra meg og Teddy ♥
- Kristin

Selger speilreflekskameraet mitt

Selger kameraet mitt på finn.no. Det er et kjempe bra kamera, som jeg er veldig glad i. Den eneste grunnen til at jeg nå skal forsøke å selge det, er at jeg vil ha et der jeg kan filme.

Gjerne ta en titt! SE HER!

Maiken

Når man ikke har noe å gjøre..

Bø i skogeeen! 

Stakk en tur innom bare fordi jeg ikke har noe og gjøre, media u knøvv, og fordi jeg ville fortelle dere at jeg sitter i gangen med mine awesome venner, ganske moro, men så må vi konse om prosjekt, og det er kjedeli. 


Det liker vi ikke!

Men så skal vi levere i morgen, og etter det blir det nesten baaare chilling helt til etter høstferien. HELLYEAH! Men også kom jeg nettopp på at kansje jeg sak fortelle dere hva jeg har drevet med i dag, og det er ca. det som skjer hver dag her på MK-Cha.

Vell, jeg syklet til skolen da, sammen med min awesome venn Jonas, liker. Og så var det time og da satt jeg først bare og chillet, og korekturleste til andre i klassen osv, og sååå satt jeg og de fleste i klassen og så på youtube filmer av folk som lo eller folk som var morosame slik som denne:

 

DØØØØØR!!! HAHA, vet den er gammel da men.. høhø, uansett!

Og sååå da, så jobbet jeg masse med artikkelen min, skiftet litt på layout osv. Også fikk jeg Matej og Elias til å korrekrturlese greia mi. Så rettet jeg opp alle feil. Sååå, satte jeg, Karen-Anna og Ronja oss i gangen og har sittet der helt til nå. Jeg chiller som sagt med awesome musikk aka TITANIUM<33 også tenkte jeg nå at jeg skulle slutte å blogge og se om det er noe mere jeg kan gjøre med artikkelen.


sniffer ørepluggledning<33

Håper dere fikk mye interressant ut av dette innlegget! Og at dere angrer veldig masse på at dere ikke valgte media. FOR DET ER AWSOME CHILL!!!

Btw, remember, friends are like potatos, if you eat them, they die. (drit i at jeg skriver dårlig engelsk, dere sjønner poenget) LENGE LEVE INTELLIGENT HUMOOOR!!<3

ilu, klem<3

God natt!


Kom innom for å si god natt til dere! Det ble veldig sent i kveld, men selv om det allerede var og er veldig sent satt jeg meg ned og lagde dette bilde i paint og blogget :)

God natt, og sov godt kjære venner! Hvis du ikke er trøtt kan du høre på denne sangen. Den er litt trist, men man blir søvnig av den. Haha...

Men nå må jeg nesten sove!

-Sonja

Ja....

Styggdag, styggfag, styggvær, stygg-you-name-it. Hadde naturfagsprøve i dag, gikk rett ned dit!!! En ******** sjåfør som kjørte midt i en damm, slik at jeg ble klissblaut, tomt for sjokolade, lekser og til slutt enda mer regn. Onsdager er offisielt emo-dag, fordi jeg rett og slett hater onsdager. Dagen går så ufattelig tregt, MEN samtidig elsker jeg den siden det er torsdag dagen etter, noe som vil si KAKETORDAG og ♥fag, geografi og samf.fag! 

Heldigvis ble jeg møtt av verdens beste søster som hadde sjokoladekjeks til meg, så da ble dagen litt bedre. 

Siden da har jeg tatt tusen pose-bilder på webcam, spist og faktisk gjort litt lekser. Geografi in my heart.

Håper girlza har hatt en super dag, loveyou!

P0se xD


Geografiboka mi!!!!!! kul ja:O

 

-kristin

TG

<3 Snupper <3

Nå sitter jeg å gjør spanskleksa til i morgen, som egentlig var til mandag. Men læreren hadde ikke gitt oss noen lekse, eller det hadde ikke blitt publisert på fronter(får alle lekser der), så han ga de til i morgen i stedet! :)

Snart skal jeg sitte på til bestemor og bestefar ned til byen. De har vært her på middag :) I byen skal jeg på TG! Blir godt å bli ferdig med det trafikale grunnkurset, har bare mørkekjøring igjen! Etter jeg er ferdig der, skal jeg og Sonja på dans! :DHopp og hei! Håper alle har det fint! :) 

Maiken

27.sep.2011

Hei alla i bark og ved!

Jeg ville bare fortelle dere at jeg nå sitter her og blogger med håndduk-turban på hodet, det er FETTH! Også ville jeg fortelle litt om enda en av meg og Aina sine bussturer (må bare skrive det ned så jeg husker det og sånt U KNØW). Ja altså jeg og Aina pleier alltid å vente en time på bussen da, sånn at vi kan ta bussen sammen osv. Også skulle vi pante en flaske i mellomtiden da, også måtte vi stå å vente for det var to fyrer før oss som hadde sjikkelig mange sprit/øl/vodka etc. som de skulle pante. Også sier han ene at vi kan gå først fordi vi bare har en flaske og at han kompisen hans bare kunne pante videre etterpå. Vi protesterte, han insisterte, sååå vi pantet flaska vår da. FOR EN GENTLEMAN!!!DET LIKER ME!!!

Og så da, så skulle vi vente på bussen, så vi satt oss på bussholdeplassbenken. Også satt vi der en stund mens vi spiste biler da. Også kommer det plutselig en afro-amerikaner bort og spør om hvor bussen til Ila går PÅ ENGELSK, også forklarte jeg hvor jeg trodde det var, og han ble glad! I made his day!


Og da ble jeg også glad.

Ogsåååååå da, (HAHA, jeg vet jeg skriver skikkelig masse da her) så kom det en sånn mann bort da, med en kompis også sto de å snakket, så gikk de over gata og møtte flere kompiser, og snakka høylytt og røyka. Også kommer de over mot oss, SCARY! og så står de der og snakker. Og så drar de andre kompisene da, og han fyren som var der hele tiden snakker til oss! SCARYx2!!! Og SÅÅÅ kommer det enda en dame og spør om vei til bussholdeplass. OG SÅÅÅ kommen daniel og marcus fra ungdomsskolen og snakker med oss, så henger vi sammen på bussen, og det var KIND OF FUNNY for å si det sånn. 


VAKKERRRRRRRT<3333 da har dere noe fint å se på når jeg nå skal legge meg. WEHOO! TIDLIGKVELD<3

klemz fra mei

Tysk på høyt nivå

TITTEI GIRLS! <3

Her gjøres det tysk på høyt nivå, men nå må vi jobbe videre! Eller nå er vi egentlig ferdig, JIPPI!

Hva gjør du nå? Eller hva skal du gjøre i dag?

klems fra Karine og Sonja

Shania Twain


Her kommer det en inpirerende sang, haha :) Hør på den, og les teksten!

I'm not in the mood (to say no) - Shania Twain

Don't wanna wait in line--uh, uh
It's such a waste of time--uh, uh, uh
Won't find me on the couch--uh, uh
Sleepin' like a slouch--uh, uh, uh

I don't like sittin' down doin' nothin'
I'd rather spend my time doin' somethin'
Ain't no need to plan it
Jump right in and jam it
No need to say no--oh, oh, oh

I'm not in the mood
To be shy
To stand by--and not give it a try
No, I'm not in the mood
To stay home
Be alone--face the night on my own
No, I'm not in the mood (to say)
To say--(to say)--to say no!

I won't be layin' low--uh, uh
It's not my style to take it slow--uh, uh, uh
No, it ain't like me to slack--uh, uh
There's no time for holdin' back-- uh, uh, uh

I won't be sittin' down doin' nothin'
I'd rather spend my time doin' somethin'
Ain't no need to plan it
Jump right in and jam it
No need to say no--oh, oh, oh
Uh

I'm not in the mood
To be shy
To stand by--and not give it a try
No, I'm not in the mood
To stay home
Be alone--face the night on my own
No, I'm not in the mood (to say)
To say--(to say)--to say no!

Uh, uh, mmmm
Ha, ha
I'm jumpin' right in
Oh, yeah, huh
Jumpin' right in
Uh, I'd rather spend my time doin' somethin'
I won't be sittin' 'round doin' nothin'
Ain't no need to plan it
Jump right in and jam it
No need to say no--oh, oh, oh, uh

I'm not in the mood
To be shy
To stand by--and not give it a try
No, I'm not in the mood
To stay home
Be alone--face the night on my own
No, I'm not in the mood (to say)
To say--(to say)--to say no!

Whatcha think girlz? 

Hemmelig beundrer?

Hei alle kjære, dyrebare girlzer <3 Tenkte bare å dokumentere sitasjonen jeg nå befinner meg i! :)

Mis deberes! (altså mine lekser)

Jeg hører på MUSIKK! weeee

Også falt det en boks ned fra himmelen...

Der lå det en krone, og et brev der jeg ble spurt om jeg vil være norges nye dronning! Cff!

Det lå også en mini-crogs der! For om jeg ikke blir norges nye dronning, blir jeg krympet ned til et bittelite troll, med skostørrelse aka den jeg holder opp her da...!

Det var også med en vakker rose <3 Lurer dere på hvem min hemmelige beundrer er?

Heisann, mamma ringte! :)

Bare chillern og hører på musikk lizzom xD

Her er et bilde av oss GIRLZA <3 ilu

Gjør litt mer matte i mens jeg..

Noen som vil ha en doc?

HER ER MIN HEMMELIGE BEUNDRER <3 KJEKKAS JA!TULLA! Her er han! Mr. Krabbulf! <3

Håper dere får en fin lørdag! <3 

Maiken

TUTTELITUUUU!

Helluuuuuuuuuu!

Nå sitter vi her i sofaen hjemme hos meg. Jeg og Sonja. Her sitter vi å snakker og sørger smått over livets små nedturer og desperasjoner. Men egentlig har vi det ganske fint! Også sitter vi jo her og stalker folk på facebook osv da. Og Sonja maser om at vi må skrive ferdig innlegget, mens Frida prøver desperat å stalke enda flere folk og vise Sonja hva hun går glipp av som ikke går på media. Her kommer et utroooolig vakkert bilde som vi selv har tatt for to sekunder siden;

Vakkert, ikkesant!

 

Takk for i dag da snuppselupser, vi bloggast! 
 

Sexy as hell!

Hei jenerr!

LENGE SIDEN SIST NÅ!!! En hel halv uke faktisk! Tenkte jeg kansje jeg skulle forelle dere litt om hva jeg driver med på media for tiden. Som dere antagelig vet så driver vi med sånn intervju prosjekt og vi hadde mellomlevering i går. SÅ NÅ HAR JEG FAKTISK kommet veldig langt med dette prosjektet. Var til og med nede i byen og tok bilder av intervjuobjektet i går! Så nå er det bare lay out osv som mangler. Så dette er hva jeg driver med for tiden. OOG litt photoshop da.  Også sitter jeg faktisk og øver til prøve akkurat nå! Sykt, jeg vet. 

Savner dere veldig masse da! Og takk for sist btw!  Slenger med et bilde som viser mine kunster innen Photoshop jeg! HAHAHHAHeheyy, vanskeliiig!! (btw, det var ironi, jeg laget det på 2 min ;) )

 

Klem fra meg, Frida!

Vestibylen
 

Nå sitter vi i vestibylen og gjør(skal i alle fall) lekser. Jeg(Maiken) skal på TG senere i dag, og så skal jeg på dans! Blir tilsammen i byen i 14 timer i dag, heisann! Håper alle har det bra! <3

Hilser fra søte Marie! :)

Maiken og Kristin

Kantina

Hei snupper :)

Nå sitter jeg, Helene og Ragnhild i kantina og gjør skolearbeid, aka lekser. Vi har engelskfremføring i morgen, så her gjelder det å jobbe! Håper alle har det fint på skolen! :) <3

Klems <3 Maiken

I'm only me when I'm with you


     I'm Only Me When I'm With You - Taylor Swift

Kom bare innom for å si hei til dere jenter! Håper dere hadde en fin skoledag, og at dere får en kjempe fin uke! Lykke til med prøver, lekser, innleveringer og framføringer denne uken! Er dere i dårlig humør kan dere høre på sangen over, den minner meg sånn om dere, tihi. Swiftie... Men håper selvfølgelig at dere går rundt og smiler!

Klem Sonja

SKOGEN

Hei alle søte jenter! Takk for en utrolig koselig kveld på fredag! :) Er så glad i dere alle sammen, vi har det så fint sammen! <3

I dag har jeg og mamma vært i skogen, gikk til Estenstadhytta. Herlig med sol og frisk luft!

Håper dere har en fin dag i sola! Klem Maiken

Amnesty-aksjon for Troy Davis

I går (lørdag) var jeg og en del andre folk med på underskriftsaksjon mot henrettelsen av Troy Davis. Jeg skulle egentlig på aksjon med nu (natur&ungdom), men det viste seg at den var avlyst, så da ble jeg med på aksjonen til Amnesty i stedet, som jeg også er med i.

Saken går ut på at Troy Davis har sittet i fengsel siden 1991 for drapet på en politimann. Det var opprinnelig 9 vitner som sa at han var skyldig, men senere har 7 av disse vitnene trukket seg, og mange av dem sier at politiet presset dem til å vitne mot Davis. Troy har hele tiden sagt at han er uskyldig, og det er heller ingen fysiske bevis for at han har gjort det. Uansett, henrettelsen er satt til onsdag hvis jeg ikke husker feil, og det ønsker vi da å stoppe, ettersom det ikke er riktig bevisgrunnlag for det.

Hvis dere vil være med å støtte Amnesty og Troy Davis og ikke allerede har skrevet under, kan dere skrive under på www.amnesty.no. Det er helt gratis og det er bare å skrive inn navn og e-post. Jeg blir veldig glad hvis dere gjør det :)- Karine

Innkjøp 17.09.11


"T-skjorter" fra H&M | EOS fra Vita | Glassvase fra Kremmerhuset

Var i byen med Ida, Frida og Ann Helen i dag! Ble kjøpt litt til og med. Brukte heldigvis ikke masse penger. Viktig å spare. Plutselig finner man noe dyrt man virkelig har lyst på, også har man ikke penger igjen. Det er litt kjipt. Nå skal jeg sitte litt her før jeg legger meg, må tidlig opp i morgen skjønner du :) 

Håper du som leser dette har hatt en flott lørdag, og får en strålende søndag! 

-Sonja

1MT 1MT

Tenkte jeg skulle motivere folk litt med denne videoen. Jeg liker den veldig godt og føler den appellerer til hva enn man gjør i livet. Uansett om det er skole, jobb, trening, musikk eller noe helt annet, kan denne videoen være motiverende. Jeg trenger vel ikke fortelle noe mer nå, bare se filmen!

SWEET 16

En av gurlza har bursdag i dag, nemlig Maiken! Vår kjære Maiken blir 16 år i dag.  Du er ei utrolig herlig jente og vi er så glad i deg♥ Håper du får en fantastisk 16årsdag! Gratulerer med dagen!

Stoooor bursdagsklem fra Gurlza!

Leksemusikk


Somewhere in Brooklyn - Bruno Mars

Etter at jeg fikk denne CD'en har jeg bare hørt og hørt på den om og om igjen. Spesielt mens jeg gjør lekser! Det er viktig med leksemusikk vettu ;-) Spesielt nå som jeg skal gjøre ferdig samfunnsfag prosjektet om de politiske partiene til i morgen, høres gøy ut? 

Men nå må jeg jobbe videre, og sette på litt Bruno Mars.

Hva slags musik hører du på når du gjør lekser? Jeg tar gjerne imot tips!

Foto; skoledag

Heiheiii!!!

Her sitter jeg da! På skolen og har det jævlig chill! Nesten litt for chill, jeg har ingenting å gjøre. Bah. Vi har prosjekt u knøv, så vi skal bare arbeide selv, men jeg har ikke noe å arbeide med yet. Og vi har ikke facebook heller. Uansett, så bestemte jeg da for å blogge litt, men jeg har ikke noe å blogge om, så jeg legger ut noen gamle bilder, som bare ligger her på mac'en.


 
Tok et bilde på skolen her om dagen, sånn nesten uten at jeg visste det, også ble det neeeesten litt kult! ;o
Fint beilde som jeg tror det var Kristin som tok :)

Hva vil dere lese om på denne bloggen?
Hva synes du om bildene?

Written by; Frida 

A day with tha girlz

Heiheiii!

God morgen skal jeg vel egentlig si.. Jaja. JEG tenkte å fortelle dere litt om gårsdagen til de fleste av oss gurlza. Vi hadde nemlig nesten en hel dag sammen! Vi møttes først på en sånn fotballbane i nærheten, og så lå vi bare der på veien


og snakket og køddet masse og diskuterte videregående. Heelt til Ida kom på at hun trengte sukker til kanelbollene hun skulle lage til kvelden, så da gikk vi til butikken og kjøpte sukker


 
og en is hver. OMNOM! Det var fint vær i går også skjønner du, NESTEN SOMMER!!! ;o Og så, når vi hadde spist opp isen vår, gikk alle sammen hjem.

Senere møttes alle jentene (unntatt Maiken og Karine. Det var trist de ikke kunne være med) for å spise 


kanelboller og snakke enda mere. KJEMPEKOSELIIG, og vi ble til laangt utpå kvelden, så koselig var det!!!

Ellers noen bilder fra gårsdagen:

Fotogene Kristiin<3

Kristin som tok tror jeg.

Tnaww, Kristin og Aiiina<3

HAHAHA, spyflugee! (jeg prøvde brillene til kristin kan du forstå. Kledde dem, ikke sant?)

søøøte Idaa<3

Skooor

OGSÅ SÅ VI NORDLYS!!! ;o (synes ikke så godt da men.)

Gjorde du i går?
Synes om bildene?

Written by; Frida 

 

Back in business

Nå har jeg vært fraværende en stund, og har vært syk nesten en hel uke, men begynner å bli bedre nå. Så har begynt å trene igjen! Jeg har begynt på yoga også, en gang i uka, så det er gøy. Var og trente tissue med Sonja forrige uke, og skal det neste uke tror jeg, så kanskje det kommer en video med tiden :) Har da også begynt på videregående som de fleste har fått med seg, og der trives jeg veldig godt.

Random bilde fra weheartit, men synes det var fint. Hadde egentlig et annet bilde jeg skulle laste opp, men dataen min ble skikkelig emo, så det gikk ikke.

I morgen skal jeg gjøre masse lekser og tøye wihu.

Anyways, adjø

- Karine

Night

Da tar jeg NATTAAA!!! og ønsker dere alle derfor en riktig god natt, så er det helg i morgeeen! YEY!


cuz I løøv juu!<3

written by; Frida

blomst

Heiheii!

Stikker bare innom for å poste noen bilder jeg har tatt, har ikke giddet å redigere dem, det skjer kansje senere da.
here we go;


parfymen min, klokka mi og blomsten min <3
 Vi bloggest

Hilsen Fridaaa

Synes om bildene?

Gjort i dag?

Et smil = en invitasjon

Heyheyyy!

Jeg har nettopp funnet ut at jeg kansje er litt for høflig av og til. Du sjønner jeg har nettopp vært på dansing med Aina, også da vi skulle ta bussen hjem satte vi oss på de tre plassene bakerst i bussen, altså det var et ledig sete. Ogsåå var det ingen ledige plasser unntatt den ved siden av meg, også kom det en afroamerikansk mann på da, og gikk rett mot plassen. Jeg smilte jo selvfølgelig til ham som for å fortelle at det var greit han satt der, for jeg synes det er så slemt å ignorere folk, visst du sjønner hva jeg mener. (HERRE JESUS SOM JEG BABLER!!!) Ogsååå! bare fordi jeg hadde smilt til ham så begynner han å prate i ett sett! PÅ ENGELSK!!! Men han var dritkul da!


Her har vi mitt vakre, meget inviterende smil! TJOHEI!! (photobooth bilde again, fordi jeg ikke gidder å ta ordentlige bilder :))))

Og slike ting har skjedd før. Jeg smiler til folk som er på tur osv, bare for høflighetens skyld, og så! prater de i veg om alt og ikkenoe som jeg ikke egentlig bryr meg om. Så jeg har kommet fram til konklusjonen at et smil er en invitasjon, og det er sinnsykt irriterende! For HALLO, jeg mente bare å smile, noen ganger smiler jeg ikke til personen en gang! HAHA! 
Meeen! nå har jeg bablet nok. Jeg bare måtte få ut min frustrasjon og konklusjon. Vedder på at du ikke gadd å lese det uansett, og det forstår jeg godt !  

Gjort i dag?

Har du også hatt en slik opplevelse?

Written by; Frida

intervjevvvv

Heyheyheyyy! 

Lenge siden sist nå! ;o Shit kiz! Mye å gjøre på media vettz. 
Vell, jeg har nettopp kommet hjem fra skolen, sluttet litt før tiden i dag! (Tror engelsklæreren hadde glemt at hun hadde dobbelttime) Vi har startet på nytt prosjekt; klassen skal lage et magasin! Og alle skal lage sitt eget intervju. Temaet vårt er "Trondheim" og derfor må vi intervjue noen som har noe med Trondheim å gjøre. Jeg AAANER ikke hvem jeg skal intervjue!


mange pene bilder der!

MEEEN samme det! Jeg sitter i allefall å spiset yoghurt, hører/ser på The Voice og tar bilder av meg selv på photobooth (som du kansje ser).  MEEN nå må jeg ut med min kjære lille baby/ dyret/ hunden. Kjært vesen mange navn U KNOW!

Blogges!

 Noen ide om hvem jeg kunne intervjuet?

Hva skal du i dag?

Written by; Frida

BLOMSTER

Blomster er vakre!

Maiken

A RINGMaiken
OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits