oktober 2011
Jau

Nå har jeg brukt tre kvarter eller noe på å lage et innlegg, med bilder av dyr fra we heart it! Men vet dere hva eller??!??!?! Det klikka her, så alt ble borte. Er så trøtt nå at jeg egentlig ikke bryr meg så mye, haha. Sovna på sofaen i kveld, følte jeg sov lenge. Men da jeg spurte mamma om hvor lenge jeg hadde sovet:" Et kvarter kanskje?". Og jeg bare, oooooook. Sov godt snupper :) God helg!

Maiken

Min skoledag!

I dag har vært en helt ok+ dag! Kjære Jenny og Tuva hadde med kake, så da ble dagen enda bedre! Har hatt 3 fag, matte, engelsk og fransk :D Fikk fri fra naturfagen i dag fordi jeg var med på researchers night, så da satt jeg og Rebekka og jobbet med engelsklekse og jeg gjorde naturfag da Rebekka måtte dra.. FLINKE! På søndag er det klassebursdag til Torunn og Sigrid, gleder meg :F

 hhihihihi håper dere får en super helg! - Kristin

Haiii

I dag er det onsdag. Jeg har vært på trening og på ent3r (matteting på Ntnu). Hadde planer om å få gjort alle matteleksene på ent3r, men fikk ikke gjort en bæsj... Etter jeg kom hjem har jeg bare chillet da...

I morgen er det OD folkens! Jeg skal jobbe hjemme.... Skal vel gjøre en del lekser også...

Bilde fra weheartitDet var et skikkelig kosete bilde...

Her er bakgrunnsbildet på dataen min btwJeg synes det er ganske stilig.

- Karine

Hvor skal dere jobbe på OD? (jeg lurer faktisk på ordentlig, så dere burde svare..)

Music helps me escape from the reality I live in..
Det er dagens visdomsord/quote/ordtak eller hva jeg skal kalle det. Vel dagen i dag har vært helt syyyyyyykt slitsom og stygg og bers, enda vi bare hadde 6 timer skole i dag. MEN vi 4 av de timene var gym, der hadde vi intervall og staffetter, og litt vollyball. I FIRE FUCKINGS TIMER!!! og jeg var død når jeg kom hjem, men så hatet hele verden meg og det ble masse styr, og nå har jeg DEN hodepinen, men trøster meg selv ved å ligge under dyna i lumberjacket og tøfler og hører på natta musikken min på spotify. Digg. Også blogger jeg da, bare fordi jeg ville være litt snill.
BTW, jeg er kommet i gang med klippingen av filmen vi har i prosjekt. DAAAMN det er vanskelig ass! så syyykt mye som må klippes om, redigeres og fikses, at den er ULOOVLIG!!! JEEZ. Men det er gøy da, vi liker utfordringer!  

sap?

- Frida -  

natta<333 
(natta lista mii, bare sånn i tilfellet du hadde lyst på 7 timer med rolig digg musikk + en del klysemusikk)

god morgenDa begynner skolen om et kvarter! Stakk bare innom for å ønske dere en strålende uke! Lykke til med prøver, lekser, innleveringer og hva det måtte være!

-Sonja

I love music !

 You Make Me Feel... - Cobra Starship ft. Sabi

Stereo Hearts - Gym Class Heroes ft. Adam Levine

Glad You Came - The wanted

Elsker disse tre sangene! Hvertfall den første ;D Vedder på at dere har hørt de fleste før, men hør de igjen! De er så fine :) hehe

-Sonja


Heyy girlz

SUP? Håper dere har det bra og er superkule. Her i gården bare chilles det mens jeg hører på Free Falling :)

Awesome sang må jeg bare si.

I dag var jeg på skolen og tøyde, som jeg blogget om på sirkusbloggen (blogger tilfeldigvis alltid samtidig på begge bloggene). Men etter jeg kom hjem fra skolen i dag har det foregått max chilling. Må nok gjøre litt lekser da, siden jeg er opptatt resten av helga, men det skal nok gå bra. I helga skal jeg på aksjon med Trondheim Press (Redd barna ungdom), på bursdag til Ainagirl og være bøssebærer under Tv-aksjonen. Litt travelt, men blir nok gøy! :)

Dette er dagens favorittbilde fra weheartit, ettersom jeg ikke har en haug av stilige bilder å legge ut. Men det var finfint da, synes hvertfall jeg.

Her får dere også et bilde fra tøyingen, som en avslutning på dette innlegget.Woot, bai.

- Karine

syykt!

Heii! 

Nå sitter jeg og blogger fra sofaen med en stoor kopp varm te med honning ved siden av meg og dyna over meg. Som jeg fortalte i går ble jeg gikk jeg tur i pissregn/haggl i går og tørket aldri. I tillegg fortalte jeg at jeg ble enda sykere av dette, og dette førte da til min tilstand. Jeg drooo faktisk på skolen i dag da, men så bestemte verden seg for å knivstikke jernen min som om den satt å rev ut bomullet i hodet på en vodoo-dukke, slik at ingenting fungerte lengre, og jeg ble liggende på gulvet og vri meg som en annen forkrøplet kylling. På vei hjem forsvant hodepinen min da, men jeg bare "fuck this shit, I'm going home" og så fant jeg ut at jeg hadde feber, men gadd ikke bry meg, selv om mamma sa "ta en paraset" men jeg bare: "fuck no! haaaater piller" eller, egentlig ikke, men jeg er ikke serlig fan av paraset.


Vårt urgamle febermål 

Siden dette har jeg bare sittet her, helt urørelig i sofaen, sett film " Cider House" tror jeg den het. SYYKT koselig film, begynnte å grine!!! Anbefales på det sterkeste! OOg så har jeg sittet og redigert bilder i photoshop da, ikke at jeg har gjort noe særlig spennende med noen av bildene mine da men.. Også har jeg laget "børster" haha, funnyyy.. LOVEMYLIFE! 
Men nå er filmen ferdig da, btw. Og derfor sitter jeg og hører på høstmusikken min på spotify, mens jeg nynner ivrig, og så PLUTSELIG helt ut av det blå så hører jeg en kråke som bråker, HØYT! og jeg sitter faktisk inne! Og så merker jeg at det vibrerer i halsen og at det holderpå å ankomme et nytt kols annfall og jeg registrerer til min skuffelse at det er jeg som er kråka. BUHUUU! jeg er syk i stemmeen! Og etter dette har jeg holdt meg stille.  

Uansett så tenkte jeg kansje at jeg skulle legge ut noen av de bildene jeg har redigert da, også får dere se om dere liker det eller ikke! vet ikke hvorfor det øverste bildet ble så lite, men.. WHAAT EVVAAAAH!!!

Hva synes du om bildene?

--Frida♥--

16.okt.2011

 PCD- right now.... brukte faktisk opp 89kr på en CD av de da jeg var 10... Favorittgruppa på den tiden<3

Siste fridagen i dag, er egentlig ikke så trist. Har ikke rukket å få "ferie/fri-følelsen" uansett, sikkert så vant til å gå på skole! Har faktisk vært på cafe, noe som var kjempekoselig :) Legger ut noen få bilder som beskriver "ferien" ganske godt. 

 Sto og tok bilder i vinduet en kveld, elsker livet mitt!

 
Spist kjeks.....


og............... ja :)

 

Lenge leve sunnheten <3

 

KRISTIN

14 Oktober

I dag har jeg og mamma vært på tur i Bymarka! :) Koselig!

Veldig fornøyd med dette bildet, hihi :) ( er redigert altså)

Se denne søte hjertesteinen!

Mamma <3

Maiken

Sitater

A celebrity is a person who works hard all his life to become well known, then wears dark glasses to avoid being recognized. ~Fred Allen

A conclusion is the place where you got tired of thinking. ~Attributed to Arthur McBride Bloch

Don't worry about the world coming to an end today.  It is already tomorrow in Australia.  ~Charles Schulz

Being single doesn't necessarily mean you're available. Sometimes you have to put up a sign that says, "Do Not Disturb" on your heart. ~ Author Unknown

Lead me not into temptation; I can find the way myself. ~Rita Mae Brown

I learned law so well, the day I graduated I sued the college, won the case, and got my tuition back.  ~Fred Allen

Who says nothing is impossible. I've been doing nothing for years. ~Author Unknown

If we're not meant to have midnight snacks, then why is there a light in the fridge? ~ Author Unknown

I always wonder If I should die, how would my internet friends find it out?

 
Slaskeklassen!

Nå har vi klassens time, noe som vil si gjør-hva-vi-vil-time <3 Dagen i dag har vært sykt kjedelig, 4 timer naturfag (se facebook, ehh) og bare fritimer. Vi avslutter kl. 15.00 etter 2 timer med norsk, men det går bra! :D 

Sånn bare for å oppdatere... hva gjør dere snupzz?<3

HELGA MI

Hopp og hei! Tenkte å fortelle litt om helga mi her i Brumunddal! :) Jeg og pappa dro nedover hit på fredagen, vi kom frem i 22-tida. På lørdag kom Marthe(søskenbarnet på bildet under her for de som ikke vet det) og alle andre. Jeg og Marthe ble kjørt til Hamar, der vi gikk litt rundt på Maxi-senteret. Jeg fant meg noen kjempefine sko, som jeg har sett på en stund. Det er de sorte med sølv hel fra Bik Bok, Whitney Port. Men de hadde ikke i min størrelse, får lete videre i Trondheim da. På kvelden feriet jeg og Simen bursdagene våre. Jeg ble jo 16 år og han blir 10 år på tirsdag. En koselig kveld! :)

Ellers har lille Martin(søskenbarn) fått seg skateboart-rampe, stas da sjø! Jeg var faktisk den første som fikk lov til å kjøre da, hehe!Slenger med et par bilde av søte bestemor og bestafar detaljer. 

Missu <3 Håper dere også har hatt ei fin helg! 

STOOR klem fra Maiken

HEIStem på Shadi!

 

Bilde herfra

Send 4 til 26 400 for å stemme Shadi videre i Idol!

STEM STEM STEM STEM STEM STEM STEM STEM STEM STEM STEM STEM

: D

bilder + mer

 Smoke weed every day - snoop dog + dr.dre (remix)

"I know you don't smoke weed, I know this, but today, I' gonna get you high. Cause it's friiiiday, you aint got a job, and you aint got a shit to do!" - smokey

Jahei, det er meg igjen. Frida, med andre ord. Jeg stikker innom igjen, ikke fordi jeg egentlig har noe å si, mest fordi jeg ikke har noe annet og gjøre. Eller.. Jeg har en masse shit som må gjøres, meeen, IT'S Friiiiday, time to get hiiigh! Neida, tuller. Jeg så filmen friday i dag forstår du, og for det meste handler det om en dud som røyker weed. SYKT MORSOM FILM promise, også er den oldgammel, noe som gjør den ekstra morsom. Hahaha, men nå virker det som jeg er skikkelig drug fan, men det er bare fordi sangen er kul (hører på den hver dag i klassen) og filmen er moro. VELL! Jeg ville bare fortelle dere at jeg faktisk skal sitte med lekser i helgen! WOOOW!!! har 3/4 prøver/fremføringer neste uke! SO HARDCORE!!! OG VI SKAL STARTE MED FILM ETTER HØSTFERIEN OG DET BLIR JEVLIG KULT SIDEN VI IKKE SKAL LAGE REPORTASJEFILM!! 


Uredigert (ps, fikk det ikke større siden bildeinnsetteren min er fucked)
redigert.

ok det var veldig random, men what ever.

OOOgså har jeg tenkt på om jeg skal lage meg en egen blogg, sånn at jeg slipper å spamme denne siden hele tide, meeeeen jeg vet ikke.

 

Synes om bildene? redigert vs uredigert?

Synes du jeg brude lage meg en egen blogg? 

 

FRIDA

Litt dårlig og litt bra

Heihei søtiser!

I dag hadde vi samfunnsfagprøve om politikk og demokrati. Det gikk jo bra siden jeg er så veldig interessert i politik... hehe, tror ikke det gikk så dårlig da. Endelig var vi ferdig med samfunnsfagprøven, men da hadde vi bare cooperrtesten igjen. Også møtte jeg Ida og klassen hennes på Øya, de hadde også coopertesten. Vi fikk desverre aldri snakket med hvernandre, vi bare sprang og heiet på hverandre, tihii : ))


rndm arkiv bilde! haha, sulten skjønner du!

Men nå har jeg fått besøk fra Lillehammer, nemlig Emilie! Koselig med besøk! Hun skal være her til søndag. Nå må jeg gå, skal spille brettspill! :) 

Hva skal dere i helgen jenter?

-Sonja

A good day

R.I.P Steve Jobs!

finfint, sitat!

Jeg er sikker på at de fleste har fått med seg dette, at Steve Jobs, grunnlegger av selskapet Apple (slik jeg har forstått det) døde i natt. Jeg synes egentlig det var ganske trist, ettersom han har gjort så utrolig mye innen den "elektroniske" verden eller hva jeg skal kalle det, dessuten har han tross alt funnet opp den maskinen jeg sitter med i fanget akkurat nå.

 

MEN! Jeg tenkte egentlig jeg skulle fortelle dere litt om min fanstatiske dag! VEL! where to start. Joda, jeg kan fortelle dere at jeg sykla til skolen i dag morrest i PISSREGNET!!! Og ble dermed gjennomvåt, noe jeg forble resten av dagen, da klærne mine ikke ville tørke. Også leste jeg på vår kjære søte blogg at Maiken var ute og hadde kuppertest i det været! DAMN! synes syykt synd på deg! Uff, herregud, håper du ikke ble syk! Også leste jeg også at Kristin skulle ha prøve, så jeg håper det gikk veldig bra med den! Og jeg føler med deg, prøver er no dritt, i allefall når man har en fordømt kjedelig lærer, det vet jeg nemlig alt om!


Siden jeg liker is

Men altså! Dagen har egentlig vært veldig bra, selv om jeg frøs meg fordervet! For vi gjorde nesten ingenting på skolen i dag! SUPRISE! Så jeg har sittet og spilt spill nesten hele dagen, et spill som heter "papa's taco mia" LOVE THAT GAME!!! Hele klassen satt å svettgamet det!!! OOOOG så har jeg laget meg "Tumblr" YEYHO! Ble litt lite å bare ha en weheartit bruker, så da måtte jeg nesten lage meg Tumblr også! hehee.. TODAY WAS A GOOD DAY, MAN!!

 

Today was a good day - Ice Cube

Meeen da jeg kom hjem ble jeg litt trist, ettersom jeg lengtet slik etter å hoppe inn i en varm dusj og bare ta skikkelig vare på meg selv, men ikke kunne det ettersom det bor et dyr i gangen vår som måtte ha mat og gå tur. yai.. MEN JEG GJORDE DET OG VAR SKIKKELIG FLINK, så da fikk jeg dusja etterpå, og såååå fikk jeg veldig lyst på pannekake, så jeg skulle lage det da, sånn til middag for hele familien når de kom hjem, men så hadde vi ikke melk, fml. SÅÅÅ that was kind of sad. Meeen, nå sitter jeg på rommet mitt i ullgenser og joggebukse, og varmen på 25C og en kopp varm te på bordet. Så jeg er happy igjeeen! OG I MORGEN ER DET FREDAAAAG!!! YAAAY, og etter det er det bare tre (jævla travle dager) SÅ ER DET HØSTFERIE!! omg, klarer ikke vente!!


Happy? HELLYEAH! 

written by; Frida!

 

klemmklemm!!!

Forbreder meg til prøve

Hei søte jenter! Nå sitter jeg på biblioteket og øver til samfunnsfagprøve..... SAVNER DA VI HADDE WILLIAM I SAMFUNNSFAG! Det er såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå kjedelig, og det er vanskelig å interessere seg nok til å lære noe om det når det er så kjedelig... Prøven er 09.55, tenk på meg da :) 

Heldigvis der det den siste prøven denne uka, OK + det ja <3

Send forresten en liten tanke til Maiken som har Kuppertesten i regnværet!

 

NUSS FRA KRISTIN

 

Life on media

HEI mine små larver! (eeersj! Larver er ekle !!!) 

Da tok jeg turen innom igjen, er en stund siden sist nå synes jeg, så HEHEEEEY! liksom. Vell jeg tenkte å fortelle dere om den store happening i dag da. JEG VAR SOSIAL!!! neida. HAHA, eller.. jeg var det oooog da! Meeen den store happeningen var at jeg fikk skryt av engelsklæreren i dag! OMG! Jeg hadde skrevet sånn dagbokside vi hadde i lekse og hun syntes den var så rørende at hun måtte ta meg i hånda! HAHAHA, jeg bare; "hva faen?", ta meg i hånda liksom. Men hun der engelsklæreren er helt sykt overentusiastisk hele tiden da! haha, virker som at hun lever på noe lykkerusende middel eller noe, så eeegentlig var nok ikek teksten sååå bra, men likevell! HAHA! Det var gaaanske fun! For dere vet hvor dårlig jeg er i skiftlig engelsk! HAHA.
Og bare for å understreke at jeg ikke er så dom som folk tror og for at dere som dømmer mediefolk som "hjernedøde folk med kamera" skal få et nytt inntrykk av oss; denne oppgaven var en LEKSE! ja, vi har faktisk lekser vi også! Og folk som har valgt studie osv. Pliiiis drit i å klage da, jeg blir så frustrert, dere har jo tross alt valgt dette selv, ooog.. Jeg har faktisk lekser, prosjekter og framføringer jeg også, jeg bare er så veldig fornøyd med media at jeg tenker ikke sååå mye på at det er stress. 


bare sånn btw, brownien i kantina er helt syyyykelig god!!!Hell yeah, hører musikk med min brors elskbare høreklokker med ekstrem bass på hodet <33 love, Life in California- Ice Cube ftw! 

OOOOk.. Nå har jeg snakket veldig masse om ting som egentlig ikke er noe viktig. Sååå jeg tror jeg bare stikker før dere får enda mere å lese. MEN jeg må fortelle dere at vi er ferdig med prosjektet vi holdt på med, U KNØV det der intervjuet, og jeg er godt fornøyd. Nå starter vi snart med film! YAYYY! Også skal jeg begynne å ta mye mere bilder, ettersom jeg nesten baaare har lagt ut photobooth bilder i det siste.

Engelsk

Her sitter jeg og Helene i kantina. Vi er ferdig på skolen nå, for en halvtime siden faktisk... Geografilæreren vår er i Island, så derfor har vi ikke time.

Vet dere hva eller? Dere vet vel at jeg ikke er noe serlig fan av å fremføre i engelsk, ikke å lese høyt heller. For knappe to uker siden hadde vi fremføring i engelsk, om en religiøs gruppe. Jeg var kjempe stressa, SKUMMELT! Og vi fikk ikke fremført den dagen vi skulle, måtte utsette det en uke fordi vi ikke rakk alle på en time. Da måtte jeg grue meg enda mer. Men i dag dere, I DAG! Da fremførte jeg en tekst fra boka sammen med tre andre, foran klassen.... FRIVILLIG! Jeg sa mest også, hadde den største rollen! Jeg er så utrolig stolt av meg selv altså! Og det beste av alt, det var litt gøy :)

I kantina er det bønneoversvømmelse! Hehe...I stad var det helt tomt her nede, bortsett fra denne gutten. Men nå kom det arbeidsmenn ned hit, de kjøper seg farris(?). 

Helene hilser så meget <3 Klem fra oss

Maiken

NTNU

Heisann pikor <3 Her sitter vi, skal egentlig gjøre geografi og naturfag... men...

Om nokon minutar kjem bussen vår(haha, Sonja er jo så glad i bussen etter gårsdagen). Vi skal nemmelig ned på NTNU for å gjøre matte, vi er noen nerder vi altså!

Håper alle har det bra! :) <3

Stor klem fra Maiken og Sonja

jeg misliker

busselskaper som ikke er punktlige og ikke bringer deg fra A til B en gang! Hva er vitsen med det da?

Æsj... Mistet bussen fem ganger, og kom en halvtime for sent hjem! ERS!

Det startet med at jeg stod ved kinoen og ventet på bussen som skulle komme. Den kom sånn 10 min (tror jeg) for sent, men det er ikke det verste. Da den kom kjørte den bare rett forbi!!

Heldigvis kom det en ny ganske raskt, men problemet med denne bussen var at den ikke gikk helt opp til der jeg bor, og da må jeg gå. Måtte bare ta den uansett, for gidda ikke vente på den riktige bussen i ca 20 min.

Den bussen jeg satt på rakk å ta igjen bussen jeg egentlig skulle ta. Så på en busstopp sprang jeg av bussen for å springe på den foran. Jeg rekker det akkurat og banker på ruta så bussjåføren skal se meg. Men bussjåføren bare rister på hodet og peker med tommelen bakover, at jeg må gå på bussen jeg nettopp var på. Jeg rister på hodet og sier nei gjennom glassdøra, men da kjører han bare! Herregud, jeg ble så sur!!

Så den bussen jeg opprinnelig hadde tatt kjørte bak meg og tutet for at jeg skulle gå på, men da var jeg så sur at jeg ba den kjøre sin vei, langt bort! Det var jo lurt. For det tar ikke 25-30 minutter å gå hjem, neida.

Så da marsjerte jeg hjem med trampende føtter, sur som en sitron. På veien så jeg på bussrutene, og det skulle ikke komme en buss de få minuttene jeg gikk langs veien. Men på den tiden kom det to!? Da ble jeg bare enda surere og har bestemt meg for å sykle til skolen resten av uka.....

-Sonja

Tviler egentlig på at jeg kommer til å sykle hver dag, heh.

heihei...

Heihei, i dag på skolen har vi bare bakt boller og ja ikke noe spessielt egentlig. Så da slenger jeg bare med et bilde fra bursdagen til sonjapia. Må foresten fortelle dere at det er første dag i praksis i morgen....Wææ, neida det blir sikkert kjempe morsomt. Siden jeg går helse og sosialfag skal vi ut i praksis hver torsdag. Jeg har praksisplass på et sykehjem og skal ha livsglede for eldre. For dere som lurer vil det si at vi skal finne på ting med de eldre, som foreksempel ta de med på tur, lage ting, ha bingo, synge med de osv. 

Er det noen av dere som har vært med på livs glede for eldre ? 

Klem Aina

Studietid !

Hahahahhah, nice bilde!

Ja, her sitter vi. Vi har alle nettopp hatt matteprøve. Woho. Karine ble ferdig, men ikke Kristin og Sonja. Men vi håper det går bra!

I dag var forresten Aina innom Katta før skolen, koselig å se henne igjen ja! Og mens vi snakker om Aina, du må blogge mer :) Vi lurer på hva du gjør om dagen :)

Nå må vi fortsette med den intense leksejobbingen. Prates da!

-Karine, Kristin, Sonja

Feel good!

Hey alle pusor! 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om helga mi så langt! This is going to be soo excieting! (fuck engelsk, jeg kan det ikke, fml)

Vel, det hele startet med at jeg sluttet skikkelig tidlig på fredag , som dere allerede vet. Ogsåååå! utpå kvelden dro jeg, Sonja og Ida til tyholttårnet og spiste kebab pizza!♥ Det var sinnsykt koselig og vi snakket masse! Vel, jeg kan vel også fortelle dere at sikkert heele tårnet fikk høre alt vi snakket om, i allefall fra min side, OOOG de ble sikkert grooovt irritert over alle latterkrampene! (også fra min skyld). Jeg må innrømme at jeg er MEGET høylytt av meg i visse situasjoner og at jeg kan være oppmerksomhetssyk til de graaader! Men jeg tenker liksom ikke alltid over det, og er jeg i godt humør er det skikkelig vanskelig å gjøre noe med det! Sorry for alle gangene jeg har plaget dere med latteren og høylytt snakken min! DERE MÅ SI IFRA! :))


ILU

Sååå, dro vi hjem til sonja og overnattet og var veldig sosial! Tjohei! Men det har Sonja allerede fortalt!

Så jeg hopper bare rett overt til dagen i dag! For jeg har gjort veldig mye nyttig altså! Jeg våknet, og da spiste jeg, og så ventet jeg litt før jeg dro på JOGGETUR! Omg! JEG VAR PÅ JOGGETUR!!! *stolt* Og når jeg kom hjem trente jeg litt pushups og situps og sånn utfall greier ooog planken. Ja! Det er meg vi snakker om altså! Føler meg som den rene bolarn! Og sååå, når jeg hadde dusjet og tatt ansiktsmaske og smurt meg inn i masse deilige kremer osv, så følte jeg meg bare såååå bra! Så det anbefales absolutt på det sterkeste. SÅÅ hadde jeg veldig lyst til og gå tur og prøvde å få kontakt med Celina og Aina, siden jeg hadde avtalt å møte dem, men ingen av dem svarer, dessuten forlot hele familien meg og jeg ble sittende alene på verandaen og passe på huset til noen kommer hjem, ettersom de er så teite at de glemte av nøkkel slik at jeg kan ikke gå tur enda likevel. FLOTT! Men anyways, visst det er flere av dere gurlza som sitter inne/ute og bare lengter etter å dra ut å gangstre med uberkule meg SÅ TA KONTAKT!!! ♥ jeg dør av kjedsomhet, selv om jeg kaaansje kan bli brun her jeg sitter i singlett og sovepose.


LEKER SØØØT!

 

Klemmer fra meg

hva er din beste måte å tilbringe en søndag på?

SOSIALE

Idol-Vegard

bloggen !!-sosiale

Haha, vi er egentlig ganske sosiale, men ikke på disse bildene! Haha, lurer på hva Frida gjør under senga... Neida, hun skulle bare sette laderen inn i stikkontakten. Mens Ida ser på Idol-Vegard på Youtube. Ja, også så vi på Isak etterpå. For han er så flink! Så han forresten i byen forrige fredag!! Omg... starstruck! haha

-Ida, Frida og Sonja
OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juli 2012 xx Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits