november 2011
FØRSTE SØNDAG I ADVENTGod første søndag i advent! :) Husk at jula begynner nå, ikke lille julaften! Begynn å hør på julesanger i dag, spis pepperkaker, drikk julebrus, smil og vær glad. Plutselig er julen over, så forleng den så mye du kan! Nyt den! :D <3 

 

    <3 <3

Julenisseklem fra Maiken

Langhelg!

Nå sitter jeg med en kakao i hånda og leser om "stormen" som skal komme hit. Buhu, det betyr at jeg må holde meg inne! Jaja, er jo ganske så vandt til det fra før, så det blir vel ikke noe problem. Igår var jeg faktisk jeg og Jørgen på besøk til Marie for å se film! Vi så to filmer, The haunting in Connecticut og The Exorcist. Den første filmen var kjempebra, anbefales å se! The Exorcist var også bra, men det finnes flere forskjellige versoner, hvor nr. 2 tror jeg er best. I dag må jeg jobbe med fransk og matte, love my life! I kveld er det reunion med 10.endeklassen, litt tidlig spør du meg... men koslig blir det sikkert! Fant et bilde som gir meg litt julestemning i november, shame.... Men må dele det! 

-Kristin


Skole og snart helg <3

Hei og hopp! nå er det jammen lenge siden jeg har blogget.. Tia har gått så utrolig fort! vi går ikke lengre på ungdomsskolen og en ny start på vidregående har begynt.  
Jeg har blitt kjent med mange nye,men kjenner jeg savner dere gurlza! jeg tenke bare å slenge med et bilde fra engelsktimen som snart nermer seg slutten. Etterpå blir det endelig fri og en deilig helg står for tur. diiiiggg <3 har ikke spesielle planer for helgen, men finner vell på noe.
tilbake til læringen, god helg <3


Ingrid, meg og Marlene <3
blitt så gla i dokker <3


Har dere planer i helgen?

Klem ida

chill, but no

Heiheiii!

Her kommer et latmanns / gjør-alt-annet-enn-jeg-skal-gjøre-innlegg. Ja fordi egentlig burde jeg sitte å redigere for harde livet akkurat nå, men i stedet sitter jeg og tørker tårer som aldrig før, som følger av at jeg nettopp har sett filmen "Remember Me" DAAAAAMN! den va fin! Å siiiiinnsykt trist, jeg annbefaler den virkelig, selv om jeg synes den nesten ble for fæl. Men ja. Den var bra da, og jeg klarte faktisk å la være å analysere så sykt mye. Det har blitt en vane å analysere alle bilder og filmer jeg ser etter jeg startet på media kan du forstå. Det kan faktisk bli ganske irriterende i blant. 


spiste pai til middag i dag, bare sånn visst du lurte.

Uansett, skal jeg fortelle dere en ting eller? :) VI HAR HATT PRØVE, INNLEVERING eller FREMFØRING MINST en gang hver dag HELE uka her! sykt ja?! mbah, det er sykt slitsomt! så faktisk er det ikke såååå chill på media som alle tror, jeg bare påpeker det once again. Men det er veldig moro det vi driver med, så vi klager ikke, that is why det virker som vi har det så sick chill. 

ANYWAYS!!! I dag var jeg flink og tok bilde av et hus, random som faen, tok det første jeg fant fordi jeg holdt på å fryse av meg hodet. Så yeah, det blir antagelig en 1'er på akkurat den innleveringa, men OK JEG BRYR MEG FINT LITE!!! 

Å BARE SÅNN AT ALLE VET DET!! det er breaking down premiære i morgen.

Da takker jeg for meg etter et meget inspirerende og innholdsrikt innlegg med utrolig mange eksepsjonelle bilder og sitater osvosv. TAKKAR OKK BUKKAR! hejdåo!

-frida-

Tantes Sjokoladedrømmer


(tidenes fineste kollasj! Skjønner ikke hvorfor jeg bruker webcamera til å ta bilder, når jeg har speilrefleks.. jaja :))

Heihei! Det var disse kjeksene jeg snakket om i forrige innlegg, haha. Så nå skal jeg spise dem, regne ferdig hjemmeregninga og dra på dans med Maiken! Forestlling snart, det blir spennede!

Hva skal dere i kveld jenter?  Spesielt til Frida: Hvor var du i dag morrest? :)

-Sonja

God morgen!

Morgenstund har gull i munn!

Ha en fin dag, jenter!

Snakkes, jeg skal på bussen å kjøpe kjeks. -Sonja

Bildet er herfra

Pure

Lurer på overskriften? Ja, vi kommer til den skjønner du! I dag har jeg vært barnevakt, men det var ikke en hvilken som helst vanlig barnevakt. Jeg var nemlig med denne søte jenta på dansing! Mange unger, mødre, fedre og meg. Visste ikke helt hva jeg skulle gjøre, men jeg prøvde og gjøre som de andre foreldrene, og som danselæreren sa. Men det var morsomt!

Uansett, til overskriften. Pure er navnet på den nye håndkremen jeg fikk av mamma i dag. Woho, må bruke den hele tiden nå. Vinteren tørker meg helt ut :( Vinter og vinter da, det er jo ingen snø. Bruker å være snø på denne tiden, i stedet er det bare kaldt og mørkt. Teknisk sett er det jo ikke vinter enda, ikke før 1. Desember. Gleder meg til jul! Men først og fremst til Twilight premieren i uka her da, hehe.

  -Sonja

Having a good time

Salut, Bonjour, Hola, Hello, Selam og alt det der! Nå sitter jeg og leser til en presentasjon vi skal ha om engelsk litteratur. I dag hadde vi gymprøve som gikk kjempebra! Har ikke hatt sånn følelse siden 10ende, sier kanskje litt...? For tiden fryser jeg i hjel. og bruker mesteparten av tiden til lekser, mat og pc! ? livet...

OM EN UKE ER DET TWILIGHTPREMIERE!!!!!!! Gleder meg så sykt :D Etter det er det reunion, så noe å se frem til i lang tid fremover, det liker vi. 

LoOOOl skulle egentlig lage stjerne, men d funket ikke..... u are my stars  ;**;',*',*;;', ;K <<333333 

A bientôt (på gjensyn) :) 

-Kristin
PHOTOSHOOTMaiken og Aina

What to say

Først og fremst må jeg si at jeg savner dere alle sammen! Begynner å venne meg til å være uten dere, men savnet er såklart stort. Føler ikke for å skrive så mye nå for tiden, så dere får ha en fin kveld!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juli 2012 xx Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits