desember 2011
GODT NYTTÅR PEOPLE!!!
U2: New Year's Day


Heiheiii, stakk innom bare så jeg kunne ønske dere alle et godt nyttår! Og fordi jeg skulle ha noe å gjøre mens jeg sitter her å venter på maten. HERRE! JEG ER SULTEN ASS!!! fatfoodbitch baby.. MATVRAK MED ANDRE ORD! og jeg skal ikke kutte ned på det etter nyåret, for det vil være som å kutte ned masse glede. VEEEEL jeg har noen nyttårs forsetter da, kan jo ta dem med det samme tenkte jeg..

- jeg skal være mere sosial

- jeg skal være mere positiv å slutte å klage så helvettes mye..

- jeg skal være flinkere til å holde rommet ryddig. 

tror det var alt. Og som dere ser har jeg ingen forsetter som sier "ingen usunn mat" eller "trene masse" fordi det er bare noe jeg gir så sykt faen i HEHEEE LIVING MY LIFE LIKE A HAPPY CAREFACE KID!!! 
SIDEN JEG ERR SÅ PENN! hadde en liten photoshout med min kjære venn photobooth nettopp sjønner du! 

VEL GO NYÅR DA FOLKÆNS!!! LÅVV JU ÅLL!

Foto; testbilder!

Heiheii! 
Som tidligere nevnt så har jeg kjøpt en zoom linse så i dag har jeg tatt en del bilder + at jeg har tatt masse testbilder med den andre nye linsa mi, som jeg fikk i gave av min mor og far, så jeg tenkte å legge ut noen blider bare så dere får en slags forståelse for hva linsene går ut på. (egentlig gjør jeg dette bare fordi det ikke er noe annet jeg gidder å gjøre her jeg sitter i senga med coldplay og godis)

Vel her kommer testbilder med zoom linsa (canon 55-250mm 1:4-5.6 IS) 

Hadde besøk av denne i hagen i dag morrest, tok bildet fra rommet mitt i andre etasjeMunkholmen, tatt fra havna ved pirbadet


Toppen av Rockheim

Veldig dårlig kvalitet på bildene ettersom det var ganske vanskelig og holde kameraet i ro..

Såå testbildene med 50mm'en (canon 50mm 1:1.8   II):Ganske kjedelige bilder, men sånn er det første dagen med ny linse :)) haha

 

GOD JUL DA DERE!!! 

frida 

JUUUUL

Hei jenter! Håper dere hadde en fin julaften i går! Det hadde jeg! Ønsker dere en riktig god jul! Husk at julen ikke er ferdig, nå som julaften er ferdig!  Hihi!

Puss och kram flickor <3 Håper dere likte gavene! Takk for de jeg fikk! <3 FORNØYD

Juleklem fra Maiken

litj julkveljn

HEIHEI ALE SAMEEEEN!!!

Coldplay: Christmas Lights

HØR DEN!!!

i dag er det lille juleaften, for alle som ikke visste det. OG VET DERE HVA?! Lille juleaften er dagen før juleaften og det er i dag alle spiser risengrynsgrøt, setter opp juletre + pynter det, leverer de siste julegavene, baker den siste julebaksten og legger seg tidlig for at morgendagen skal komme. OG DET ER I DAG DET SKAL DALE FIN LETT SNØ NED FRA HIMMELEN OG MAN SKAL SYNGE SNOWFLAKES FALL! SNOWFLAKES CROLL (elns) SNOWFLAKES COMES MY WAY!!! Men vet du hva? DET SNØR IKKE. WAT DA FAKK LIKSOM!!! rage. 
Uansett da, så har vi tatt inn vårt lille misfoster av et juletre som er så søtt at jeg har gitt det navnet Trygve. Lucky bastard. Men vet dere hva han vil ikke stå, så vårt vakre lille juletre vil bli liggende på bakken resten av jula. DET BLIR PEENT! haha, 


see what I mean?

Vell, MEN NOE GODT HAR DET KOMMET UT AV DAGEN DA! Jeg har nemlig kjøpt meg... LINSE!!! OMG! Siiiick as. Vel det er da en 55 - 250mm zoom linse. JEG FIKK DEN FAKTISK TIL 800 kr (kjøp av familie) ooog den er litt brukt til og med da, men veldi lite, og jeg er syyykt nøgd, for ellers koster den hele 2000 kroner!!! ;ooo 
Daaaaamn...<3 

veldig fine kvaliteten med photobooth alts..

 

jajaaaa, nå skal jeg ikke prate mereeee, snaaaks. 

--------------------FRIDA----------------------


 

irritasjonsmoment

Jahei, jeg satt nettopp og så på bilder på weheartit og noe jeg veldig ofte jør, men i dag ble jeg så sinnsykt irritert, ettersom hele weheartit var spammet med masse quotes sånn "jeg er ikke pen nok" "Jeg er så stygg" bla,bla,bla og denne:

Hallo liksooom, noengang tenkt på at du kansje skal ta insjiativet (faen hvordan det skrives) eller at han kansje er litt sjenert.. Bah, og sånne quotes der det står: She believed, He lied.. Altså hallo, er alt guttenes feil eller, jeg tror nok det finnes ganske mange slike jenter det ute også, så bare HOLD KJEFT! 

OOgså er det alle disse "jeg har det så fælt, jeg forstår det godt, jeg er så stygg" quotesene også.. fuck dem.. Det er sånn:


Jaaa.. dere sjønner det.. det er faktisk noe du selv kan gjøre noe med. Visst du aldrig føler deg pen nok, er det antagelig mest fordi du tenker det selv, og disse "some day" "One day" altså vet du hva, det er bare å starte i dag og slutt å tenke somday I hope, tenk someday I will.. Jeg har selvfølgelig vært på disse stadiene selv, men i det siste har jeg lært meg å gi så faen at det nesten er skummelt! Så bare gi faen i hva andre tenker om deg og tenk bra om deg selv i stedet, for det er det som teller. 


bare se på det bildet der, og les teksten et par ganger for deg selv.YOU ARE ALL FUCKING BEAUTIFUL!! så tenker du "ja, det er vi!" også fortsetter du å tenke sånn.

Ok, det var dagens irritasjonsmoment.. Jeg måtte bare få skrevet litt ting, og nå føler jeg av en eller annen grunn at folk kommer til å tenke at det var et veldig bitch innlegg "tenk om folk faktisk har det fælt, eller blir mobbet, da er det faktisk ikke så lett".. Det har jeg ikke sagt heller, men bare prøv, ok?

 

---------------FRIDA--------------------

Videoblogg; Fotoperioden
Ja alle sammen, da har jeg endelig bitt sammen tennene og bestemt meg for å poste filmen fra fotoperioden vi hadde på skolen. Egentlig har jeg ikke tenkt å si så mye om den, annet enn at jeg ikke var fornøyd med noen av bildene da jeg leverte, men det var visst lærerne. Og så må jeg si at jeg de fleste bildene er ganske kjedelige ettersom motivet er kjedeli, men det er mest fordi man skulle fokusere på det tekniske og bruken av kamera. 
men nå skal jeg holde kjeft, sååå ENJOY! 
video:bildepresentasjonfridaskjerm3

Ja, også hadde det jo vært ganske hyggelig å få høre deres mening da! 

- Frida -

Hei alla flickor!Heia jentor! <3 Missuall!

Nå sitter jeg å skriver på spanskpresentasjonen vi skal ha i morgen. Det blir goooooooy! Får ikka ha manus :( Jaja, I´ll make it! Sist spanskpresentasjon fikk jeg latterkrampe, IKKE MORSOMT! Flaut å framføre da vettu... hehe... neida!

Håper alle dere flickor har det supert! Husk at jeg LOVE YOU! Snuppser <3 Klem fra mei, hopp og hei!

Gratulerer med dagen Taylor Swift !


Hun ble 22 år i dag! Alle sammen skriv 13 på hånda og syng en Taylor Swift sang og gratuler henne så mye med dagen! <3

Denne kan dere høre på, så søt! 

Nå skal jeg høre videre på Taylor Swift! Ha en fin dag jenter!

-Swiftie (Sonja)

livet på media kiz 2

Heiheiiii!

 

hør finefine sangen!!

Jah, nå tenkte jeg jeg skulle skrive et meget tilfeldig innlegg om mange tilfeldige ting som akkurat nå føler for å sprette ned på tastaturet, inn i innlegget og dermed hjernene/jernene deres. 
 Vel, jeg kan vel for så vidt starte med å fortelle at jeg fikk tilbake karakterene på grafiskopplegget som jeg skriv om og ba om hjelp til i et innlegg lengre nede. Jeg ble ganske fornøyd, i allefall i for  til at jeg hadde forventet med en 2'er rekke. Men jeg må innrømme at jeg synes lærerne våre kom med ganske dårlige argumenter i forhold til hvorfor de trakk meg osv. Liker egentlig ikke de lærerne der. MENMEN!Over til neste sak. Jeg har veldig veldig lyst på sjokolade nå, og da snakker jeg after eight ettersom jeg egentlig ikke liker sjokolade. Unntatt mørk og vit. OOOg jeg vet at jeg får en pakke after eight i kalenderen den 17, og har bare sååååå lyst til å åpne den nå, meeen jeg trøster meg med hjemmelagde drops i steden.

ARKIVBILDER FTW!!!

VET DERE HVA?! på vei hjem fra skolen må en eller annen usynlig katt hoppet opp å kloret av meg lillefingeren, for jeg finner den ikke! ;o joda, men den måå ha kloret meg og det svir noe inni helvettet, jeg er sikker på at jeg har fått stivkrampe ass! Neidaa, det er sikkert bare en eller annen hater der ute som sitter med en vododukke og river i lillefingeren min. BUHU! 
Btw, vi hadde 6 timer uten lærer eller nooooe å gjøre i dag! PISS KJEDELI! ers, også har vi to timer uten lærer og noe å gjøre i morgen + to timer film<3 det blir sikkert litt digg da, for da er det litt mindre langdrygt. Dere tenker sikkert;" hvorfor gikk hun ikke bare hjem?" meee jeg tenkte på det men jeg har masse ugyldig fravær allerede og ville ikke ha mere, og lærerne sa at de skulle ta opprop før vi gikk noe som betyr at jeg ville blitt busta. MEEn what ever, nå takker jeg for meg, ettersom jeg har lettet mitt hjerte. 

Tenkte forresten å legge ut en video av bildene jeg tok under fotoperioden snart! :))

kosekos<3 FRIDA

Produktive dager

Hehe, både gårsdagen og dagen i dag skulle brukes til naturfagspugging, men det har det absolutt ikke blitt noe av. Norsktentamen i morgen, prøve på fredag og så er det HELG igjen!!!! Gledes enormt mye! Nå står pizzaen i ovnen, imens skal jeg prøve å få naturfagsboka opp av sekken. Nedenfor peker jeg forresten på meg om noen år! Godt på vei da, jeg har jo blitt rosa ;)

ilyyyy 

 

Foto; Dropslaging

Alle credz går til Kristin, unntatt redigerings credz'n for den er det jeg(frida) som står for


Dropsene vi laga<3 Dritgode

Det er starten på dropsene

Fløtekarameller<3

 

Kjære Krsitin poser like a fjortiss, hehe, neida du err zød

Vi er pene! VELDI PENEEE!!!<3
BRINGEBÆR DROPS!! BEzzzt!

 

takk for sei

HJELP!

ok, jeg trenger virkelig hjelp med denne hovedoppgaven innen grafisk. Så jeg tenkte jeg bare skulle legge ut bildene her også at dere bare kan pøse på med ren pur kritikk. så:

 

Ja folkens fra toppen: forside på covver, plakat1, plakat2. Skriv dette foran det som gjelder hvert bilde, og jeg mener det, jeg tar i mot all kritikk og ros som dere kommer på. BRING IT ON!

takker på forhånd! og bare sånn btw, disse plakatene er ikke ferdige, men følte for å få tilbakemelding allerede :)

Kritikk og ros? (a)

- Frida -

Livet på media kiz
Coldplay: White Shadows
Heiheeeeei! tenkte bare å fortelle dere pusene at vi nå for tiden driver med grafisk desig på skolen, det er ganske morsomt men ikke når vi har deadline hele tiden. Da får man liksom ikke kost seg noe med det. Såå tenkte jeg jeg skulle legge ut noen bilder fra de forskjellige oppgavene vi har fått i grafisk til nå, slik at dere kansje får en får en liten aning om hva det er fornoe.

oppgave en: grafisk dyr altså et dur vi har laget bare ved å bruke teks i forskjellige nyanser/lag. 

Oppgave 2: textur, vi skulle blande tekstur og bildeoppg 3: blande typografi, tekstur, bilder og leke med farger og fonter:


Dette var den plakaten jeg leverte men jeg laget også disse:

Jaaaa, thats it, og nå har vi fått hovedoppgaven som består av at vi skal lage cd cover + label (cd utseendet, den du legger i cd spilleren liksom) + konsert plakat. Jeg har valgt å bruke bandet Coldplay og lar tittelen på plata være "white shadow" den sangen jeg håper du sitter og hører på nå. 

takk for meg.. -Frida

Meg i dag

Lekser-lekser-lekser-lekser <3

Og ja, jeg har selv valgt å få så mye lekser, derfor er jeg så blid :)Forestilling

Snart skal Aina og Frida på scenen! Heia heia genieene våre!

-Maiken & Sonja
OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Juli 2012 xx Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits