dansk-norsk-svensk - MUISIKK

Heiheii!

Da tok jeg turen innom bloggen igjen da vet du, siden jeg ikke har noe og gjøre også når jeg logga inn så ble jeg sånn; "HVA FAAAEN har skjedd med blogg.no" fordi det er så fette lenge siden jeg har vært innom og dermed har jeg ikke fått med meg forandringene.

ANYWAYS, jeg tenkte å bare la dette bli et musikk innlegg der jeg legger inn musikk som er norsk, svensk og dansk, bare fordi jeg liker å få frem vår musikk også, DER HAR VI NOE Å LÆRE FRA DANSKENE ALTSÅ! de er nemlig helt syke til å spille dansk musikk som synges på dansk og sånn ;) YEAH!

 

Lars Vaular og Sondre Lerche - øynene lukket, veldi kos sang, også var musikkvideoen jævlig fet, fordi den var så teit, kinda. 

 

Röyksopp - Poor Leno   DRIT SØT/TRIST video og sang<3 (trodde de var svenske helt til jeg sjekka det opp og fant ut at de kom fra tromsø, FETT MANN!) 

 

Kaizers orchestra - Silver  DRIT FET SANG! AHH! (kaizers generellt er jo jævlig fete da! DIGGER!" sjekk ut "tumor i ditt hjerte" også ;) )

 

Gnom (aka kaizers før de ble kaizers) - takk som byr (ALLT FRA GNOM ER SYYYKT FINT!!! LOVER!) 

 

X-factor ida fra danmark - Nangijala (orginalt laget/sunget av Rasmus Seebach) driiiit fin sang! bynte å grine førstegang jeg hørte den!

 

X-factor Line fra Danmark - Efter dig HUN HAR HELT SYYYKT RÅ STEMME!

 

Nik og Jay - en dag tilbage    de er veldig fete danmarks rappere på størrelse med karpe diem kinda, men tekstene er mer som erik og kriss :)

 

Timbuktu - Strö lite socker på mig DIGGER TIMBUKTU!!!

 

Timbuktu - Dansa (feat. Jan Lundgren & Duo Pannacotta) fiiiin!

skrifta fakka seg siden jeg kopierte og limte men WHAT EVVAH!

Og det var det for nå tror jeg vi sier HØR PÅ ALT OK?!

-Frida
bloglovin 07.05.2012 @ 16:52
2 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
Mai 2012 xx Mars 2012 xx Februar 2012 xx Januar 2012 xx Desember 2011 xx November 2011 xx Oktober 2011 xx September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits