SWEET 16

En av gurlza har bursdag i dag, nemlig Maiken! Vår kjære Maiken blir 16 år i dag.  Du er ei utrolig herlig jente og vi er så glad i deg♥ Håper du får en fantastisk 16årsdag! Gratulerer med dagen!

Stoooor bursdagsklem fra Gurlza!bloglovin 14.sep.2011 @ 08:40
9 kommentarer | Kommenter her!
A day with tha girlz

Heiheiii!

God morgen skal jeg vel egentlig si.. Jaja. JEG tenkte å fortelle dere litt om gårsdagen til de fleste av oss gurlza. Vi hadde nemlig nesten en hel dag sammen! Vi møttes først på en sånn fotballbane i nærheten, og så lå vi bare der på veien


og snakket og køddet masse og diskuterte videregående. Heelt til Ida kom på at hun trengte sukker til kanelbollene hun skulle lage til kvelden, så da gikk vi til butikken og kjøpte sukker


 
og en is hver. OMNOM! Det var fint vær i går også skjønner du, NESTEN SOMMER!!! ;o Og så, når vi hadde spist opp isen vår, gikk alle sammen hjem.

Senere møttes alle jentene (unntatt Maiken og Karine. Det var trist de ikke kunne være med) for å spise 


kanelboller og snakke enda mere. KJEMPEKOSELIIG, og vi ble til laangt utpå kvelden, så koselig var det!!!

Ellers noen bilder fra gårsdagen:

Fotogene Kristiin<3

Kristin som tok tror jeg.

Tnaww, Kristin og Aiiina<3

HAHAHA, spyflugee! (jeg prøvde brillene til kristin kan du forstå. Kledde dem, ikke sant?)

søøøte Idaa<3

Skooor

OGSÅ SÅ VI NORDLYS!!! ;o (synes ikke så godt da men.)

Gjorde du i går?
Synes om bildene?

Written by; Frida 

 bloglovin 11.sep.2011 @ 10:30
3 kommentarer | Kommenter her!
Back to basic

Bruno Mars - Count on me

Imorgen er det tilbake til skolebenken, i vårt tilfelle på en helt ny skole, borte fra hverandre. Kommer til å savne det strålende humøret til de fantastiske venninnene mine hver eneste dag, og det kommer til å bli så uvant å komme til skolen uten å bli møtt av en rekke klemmer og store smil. Personer med større hjerte har jeg aldri møtt, og det vil jeg nok aldri heller. Dere er fantastiske ♥ 

Og nå skal vi alle til forskjellige skoler, linjer og etter hvert byer. Noen på studiespesialisering, MK, design og håndverk og helse og sosial. Jeg er sikker på at alle kommer til å klare seg kjempebra! Klisjè, jeg vet.. men sånn blir det noen ganger. 

For dere som ikke allerede har startet på skolen, ha en fin dag i morgen! Og spesielt lykke til for de som skal på videregående! 

 

-Kristin


bloglovin 21.aug.2011 @ 15:07
3 kommentarer | Kommenter her!
Who are the girlz?
Ja, hvem er girlza? Disse jentene er en gjeng 95'ere fra Trondheim som snart er ferdige med ungdomsskolen. Vi heter Maiken, Ida, Sonja, Karine, Frida, Aina og Kristin  og startet denne bloggen i utgangspunktet slik at vi lettere kunne holde kontakten på VGS, men til slutt bestemte vi oss for at det ble en "venneblogg".

Da vi begynte på ungdomsskole sammen, kom vi fra to forskjellige skoler. 

Her er litt om hver av jentene:

Sonja: Jeg er ei glad og blid 15 år gammel jente som blir 16 år i august. På fritiden min gjør jeg ganske mye forskjellig, men aller best liker jeg å være med vennene mine! Har hatt blogg før, men det er ganske lenge siden. Det gikk litt opp, også rett ned. Swiftie er jeg vel også forresten. Jeg er interessert i foto og har et Canon EOS 500D, my precious.  Det var vel det, neste?

Kristin: 15 år, født midt på den mest dystre tiden på året, nemlig november. Fritiden brukes til venner, og det meste ei jente på min alder bruker å gjøre ♥Jeg har interesse for foto, men kanskje mest webdesign! Ellers har jeg en alt for stor kjærlighet til mat, gjerne så usunt som mulig. 

Karine: Jeg er 15 år, blir 16 i august. På fritiden trener jeg sirkus og henger med vennene mine. Innenfor sirkus driver jeg mest med tissue, en lang gardin som henger i taket. Søk på 'aerial silks' på youtube hvis du er nysgjerrig. Ellers gjør vi diverse andre former for luftakro, parakro, sjonglering osv. Jeg har ei søster og en bror. Og så hadde jeg en fisk, men han døde.

Maiken: Ei livsglad 15 år gammel jente, med stor interesse for foto. Det beste jeg vet er å titte på bilder fra forskjellige arrangementer med venner og familie, og ikke minst redigere bilder jeg har tatt av de rareste ting. Bortsett fra foto, har vennene og familien min en stor betydning for meg, og jeg forsøker så ofte jeg kan, innimellom leksene, å tilbringe mye tid med dem. Gleder meg masse til å blogge sammen med mine beste venner! Dette blir artig : -)

Ida:  Hopp og hei! jeg er ei jente på 15 år, er ofte  veldig glad. Liker og være med både venner og familie og liker ting som har med design å gjøre! For meg har venner masse og si, de er som solstråler på en vakker sommerdag :) gleder meg virkelig til å dele de fine, herlige dagene med vennene mine på denne bloggen! gled dere folkens!

Frida: Ja. Jeg er da en helt normal jente på 16 år. Vel, jeg tror ikke alle vil si seg enig i at jeg er normal, men hvem er vel det i disse dager. Ellers har jeg fått høre at jeg har en glad, hyper og smågal personlighet som også kan snu rundt til å blir DRITsur. Også er jeg ganske oppmerksomhetssyk vel og merke. 
Ellers ELSKER jeg å ta bilder, redigere dem og se på dem. Selv om jeg suger til det. Jeg går på dans og synger i et kor, og ellers er jeg med venner så mye jeg kan eller sitter på facebook. What a life.  Jeg liker dessuten å lese blader, drikke te og se på film helt alene. (Ingen som liker filmsmaken min kan du forstå.)

Aina: Tjo og hei her er jeg! Jeg er ei jente på 15 år, og fyller ikke 16 før oktober. På fritiden danser jeg jazz med min beste Frida. Det er sykt morsomt, men for øyeblikket er dansesesongen ferdig. Jeg ser frem til å starte igjen etter sommerferien. Jeg gleder meg til danseforestilling i desember. ikke minst til at Sonja, Maiken og Ida skal dele vår utolige morsomme interessen med meg og Frida.


Alle oss vil du bli bedre kjent med etter hvert, så her er det bare å følge med. En helt ny blogg med en lovende fremtid!

Er det mer du lurer på så er det bare å sende spørsmål i innboks eller i kommentarfeltet bloglovin 31.mai.2011 @ 15:44
15 kommentarer | Kommenter her!OM GURLZA

Gossip girls, en jentegjeng i alderen 15-16 år. Vi bor i Trondheim, og en av våre felles interesser er fotografering Legg gjerne igjen en kommentar, og vi blir veldig glade om du følger oss på bloglovin! Bloggen passer best i Google Chrome
bloglovin

ARKIV
September 2011 xx August 2011 xx Juli 2011 xx Juni 2011 xx Mai 2011 xx April 2011 Juli 2011 August 2011
September 2011
Oktober 2011 November 2011 Desember 2011

KATEGORIER

SISTE INNLEGG

FAVORITTER

Søk i bloggen

B L O G G L I S T E N . N E Thits